Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Deea Shakira, Succes cu BAC-ul, ai facut o alegere foarte buna!

Hello, guys please share with us your opinion here ( http://forum.b-zone.ro/topic/324644-english-gang/page-4#entry4875381 )
we are waiting your votes , have a nice day.

Edited by TheEmperror

Salutare Paramedics.

Ce mai faceți? Şi eu cu învățatul..

De Marți ne auzim în game, termin şi eu cu simularile. Până atunci mai postez pe aici dacă am timp. O zi faină :*

Edited by AT Andrei A26

Ultimul post al meu, nu ma lungesc prea mult, am scris 2-3 randuri in demisie, nu are rost sa o fac si aici, merci de intelegere, ajutor si sustinere, chiar daca nu am avut activitati cu voi sau alte chestii imi pare rau, asta e, dar timpul vorbeste in momentul de fata. Succes tuturor.

Sa nu va para rau de ce nu ati putut face, ci de ce ati putut face si nu ati facut!

Edited by Deea Shakira

@, bine, si-ar mai incapea. Luni si marti dau si eu simularile la matematica si la romana. Ma bazez la ce-o sa scriu la romana, ca la mate-s praf si pulbere. Astept sa vad ce-o sa fac la examen :>, si la ce liceu o sa intru :|. Ce ziceti, bagam in seara asta un event d-ala' misto? :D Asa, ca de sambata seara. Hai noroc, ne vedem in joc. P.S: Misto semnatura, Lilo. :))

@, bine, si-ar mai incapea. Luni si marti dau si eu simularile la matematica si la romana. Ma bazez la ce-o sa scriu la romana, ca la mate-s praf si pulbere. Astept sa vad ce-o sa fac la examen :>, si la ce liceu o sa intru :|. Ce ziceti, bagam in seara asta un event d-ala' misto? :D Asa, ca de sambata seara. Hai noroc, ne vedem in joc. P.S: Misto semnatura, Lilo. :))

Denise, esti gras. Las` ca o sa ai tu succes la simulari :>. Esti destept.. rau :))), bafta la simulari, ce fac nabii? Eu nu o sa am azi timp sa intru in joc .. poate doar mai pe seara.. Pwp ! :*

Edited by MaGe BanH

@, mersi frate, lasa ca nu-s gras la 60 de kile =)) Nu sunt eu foarte destept, dar mai inteleg unele chestii. La romana ma descurc, nu am probleme, poate doar la compunerea de la subiectul I, dar in rest pot sa fac tot. In schimb, la matematica, sunt praf baa. Mersi de sustinere =)). Oricum, simularile nu-s chiar asa de importante, dar examenele pentru mine chiar conteaza, si nu vreau sa ma culc pe o ureche si sa nu imi invat deloc. Noapte buna! :*

Edited by LF DenisXd

Salutare Paramedics!! Sa aveti o saptamana frumoasa, bafta la raport si la scoala!

Felicitari celor care au primit rank up si fw clear.

Multumesc mult Andu si .Valy!!! :*:D

Edited by K 3 n T

Salut baieti si fete !

Dupa cum sunt obisnuit sa ajut fiecare factiune in care intru si sa adaug mereu cate ceva nou la ea, mi-a venit aceasta idee: Click (sugestia 4). Eu m-as multumi daca s-ar introduce macar comanda /order. Astept si parerile voastre mai jos dar si sugestiile referitoate la aceasta propunere pentru a imbunatati si a aduce ceva nou factiunii. Acum ca tot avem sectiunea deschisa ar fi indicat sa profitam cat mai mult de ea.

Cu stima,

Alesis[s4F] !

Edited by Alesis S4F

Salut Paramedics !

Sper sa veniti in numar cat mai mare la sedinta pentru ca nu am mai discutat de mult :D

In rest ce mai faceti ? Totul bine?

@ Nu tot din ce ai scris tu sa zicem ca e "ok" (doar la cea legata de factiune) .Sunt unele detalii de care nu dispui si puteai intreba.

@, ba, ce sa zic, succes cu YouTube-ul. Ideea e ca e nevoie sa te pricepi foarte mult la editare clipurilor, sa ai rabdare multa, un PC destul de performant, timp, si nu in ultimul rand, subscriberi. Sper ca peste un an-doi sa vorbim pe samp despre canalul tau de YT care o sa aiba 3-4000 de subscriberi. Succes mai departe! :D.

@@VaLy ToV, ba, e totul ok, am scapat si eu de simulari, au fost cam stresante. Dar asta e, trebuie sa ma obisnuiesc si eu cu atmosfera de la examen. Nu vreau sa ma culc pe o ureche, chiar vreau sa ajung la un liceu bun, pentru ca aici e vorba de viitorul meu 8->

@, Bravo nene. Buna asta ;) +1 si sper sa intre in vigoare cat mai repede. Excelent!

EDIT: Cum ai spus tu in game, mai bine ai sterge partea cu masinile. Nu e necesar. E prea exagerat. Poate asa ar avea si propunerea sanse mai mari :D

Edited by LF QuiTo

Salutare baieti.

Tocmai am vazut ca sunt deschise propunerile la server, asa ca am facut si eu niste propuneri pentru paramedics, salarii si punctajul pt. raportul de activitate pe RPG.

Propunerile cred ca va ajuta si pe voi, iar daca sunteti deacord cu ele astept din parea voastra cate un +1, este gratis si ma ajuta foarte mult. Multumesc.

Propunere: http://forum.b-zone.ro/topic/326083-propunere-paramedicssalariiraport/

Sa fiti iubiti si sper sa citit propunerile, astazi e posibil sa nu intru in game deoarece sunt foarte ocupat si acuma 20 minute am ajuns acasa.

@@VaLy ToV,

@@South Alexutz, cea mai faina mi s-ar parea cea cu masinile de tip Club sau Flash. Chiar sunt niste masini practice, si ne-ar ajuta ''sa ne strecuram prin trafic'' :)), si chiar ar fi o idee grozava. In fine, sper sa se implementeze cat mai repede, pentru ca jocul sa devina din ce in ce mai interesant, zic eu, pentru ca de asta ne jucam, nu?

@@South Alexutz, eu unul am dat, acum sta doar la decizia adminilor daca vor implementa asa ceva sau nu. Probabil este un numar minim de ''+1''-uri, sau poate nu, dar totusi, cum ai zis tu mai sus, daca vad ca mai multi vor sa se faca asta, vor schimba ceva la factiune, salarii, si ce-ai mai propus tu pe acolo. Per total, chiar mi se par niste idei faine. :)

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic