Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, ma bucur nespus de mult ca ai plecat. N-are rost sa ma ascund, defapt sa ne ascundem, nu ne suportam de loc. Mie-mi place sa le zic oamenilor tot ceea ce simt in fata, deci, e bine ca ai plecat, dupa parerea mea tineai un loc degeaba, pe care altii il meritau mai mult, chiar ma bucur ca a venit @@SkyDon subleader, el merita. Cat ai fost in paramedics ai urmarit doar sa te iei de mine din orice rahaturi, oricum si cu tine si fara tine e la fel, adica nu prea te-am simtit la "conducere", mai mult Lucian si Valy s-au ocupat de treburile factiunii. PS: Uite aici ce am promis acuma ceva timp. http://imgur.com/g1YmzVC. Mie-mi place sa ma tin de promisiuni, ce sa zic, bafta pe mai departe. Pa!

Zi placuta sa aveti membrii ai factiunii Paramedics, Sa fiti iubiti!

By The Legend Mr.Alexutz13 20.04.2016.

Edited by South Alexutz

Buna seara doctori si doctorite . :*

Acum ca tot ati intrat cea mai mare parte dintre voi in saptamana "Scoala altfel" si probabil aveti mai mult timp liber de joaca, am venit cu o idee de concurs.

Sper sa va placa si sa participati. V-am pupat. :*

http://forum.b-zone.ro/topic/303587-concursuri-pentru-membrii-paramedics-contests-for-paramedics-members/?p=5022768

Salut praduitorilor, am venit si eu de la facultate si ma apuc de scris.

Ne vedem mai pe seara in joc. Bafta

Alexutzu, ce ai zis tu nu e pe fata..trebuia sa ii spui exact cand era in factiune, inainte de a-l demite..da ma rog.

Sa aveti o zi frumoasa!

Salut !

@@South Alexutz , @BadDark Vorbe mici pentru oameni mari . Degeaba va agitate atat , este doar un joc.

Ce mai fac Paramedici mei , totul bine ?

Daca aveti probleme si nu dati de mine in game incercati sa imi dati un PM.

Sper sa participate cat mai multi la concursul organizat de Sattine si sa vedem ce create votam .

Bafta ne mai auzim !

Pai ce'ai facut ma nene, ma? Va dau drumu din mana putin si incepeti sa faceti pe smecherii. @@South Alexutz, Nimic si nimeni nu sta pe loc, nu avem locuri rezervate nicaieri. Cu cat urci mai repede cu atat o sa te doara cand o sa cazi, tine minte ce iti zic ;).@@VaLy ToV, Praduitorule, tot cu poza ai de profil ?

@, Dam nene dam :*

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic