Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pacat de seko ala ba.. Reguli aiurea, chiar 3/3 pentru libaj? Hai, un fw mai intelegeam, dar 3/3 e exagerat deja.

Naspa naspa, da cine-l pune sa injure frate, stiind ca o sa fie sanctionat, sunt puse cenzurile, el punea punct (.) csf asta e, si-a asumat riscurile, nu l a pus nimeni sa injure.

Salutare tuturor membrilor!

Prin urmare îmi cer scuze că nu am avut timp să postez pe aici mai în fiecare zi sau cel puțin odată la 2 zile câte ceva nou, atât de viața personală cât și de facțiune. Deoarece am fost in ultima perioadă foarte ocupat cu pregatirea noului regulament ce va fi publicat spre finalul aceste săptămâni, spre curiozitatea membrilor, vor fi multe reguli noi care nu sau regăsit în vechiul regulament de organizare și desfășurare a facțiunii.Tot odată țin să mulțumesc membrului Piftel.BELEAUA, pentru donația de 500.000$ pentru organizarea de activități în cadrul facțiunii cu membrii. Prima activitate va fi Vineri 24-03-2017 / ora 20:00, activitate este de tip RACE cu NRG, locul desfășurării fiind Aero SF, iar premiul va fi unul considerabil de 100.000$.Organizatorul aceste prime activități va fi Piftel.BELEAUA. Orice membru cu Rank 4+ poate folosi banii din donații pentru a organiza activități, așa ca aștept să fiu contactat din partea voastră pentru a discuta posibile activității pe viitor cât și mai multe detalii deste acestea. Mulțumesc încă odată lui Piftel.BELEAUA pentru fabuloasa donație în sprijinul facțiunii.

LklwBen.jpg

Salutare tuturor!

Țin să anunț că noul UPDATE (Regulament,Raport,Amenzi) a fost postat pe forum. Pentru intrebări sau nelămuriri despre Regulament, Amenzi sau Raport, vă rog să mă contactati pe forum intr-un PM in care vă voi explica ceia ce nu a-ti reușit să intelegeti. O seară bună!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic