Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

CE RANK UP MA DOAMNEE TI-AM CERUT EU RANK UP VRODATA ? EU TI-AM CERUT ? MINCINOSULE NU MERITI LIDER MAN SINCER ITI ZIC

TI-AM CERUT EU RANK UP ? Nu cred ia mai gandestete

Nu mai posta aici, ca nu ma impresionezi. Munceste, si ia tu lider.. da-ne tu peste nas :)), oh Doamne, inca nu esti copt la minte.

Hai dute frate.Esti prea idiot si mai zici de mine,nu stiu cum poti sa dormi noaptea cu minciunile astea,ma rog oricum mai mult de 2 luni nu o sa mai ai lider.

Bafta !

Hai dute frate.Esti prea idiot si mai zici de mine,nu stiu cum poti sa dormi noaptea cu minciunile astea,ma rog oricum mai mult de 2 luni nu o sa mai ai lider.

Bafta !

Copilu',daca ma jignesti.. si ma ameninti, nu esti cu nimic mai smecher, esti chiar sub limita legala de prostie. Chiar nu ma afecteaza vorbele tale,o sa vezi ca am dreptate.. dupa ce te vei trezi ca o sa trebuiasca sa incepi din nou, de la level 1..

Copilu',daca ma jignesti.. si ma ameninti, nu esti cu nimic mai smecher, esti chiar sub limita legala de prostie. Chiar nu ma afecteaza vorbele tale,o sa vezi ca am dreptate.. dupa ce te vei trezi ca o sa trebuiasca sa incepi din nou, de la level 1..

sau de la 0

PS. : Noapte buna medici,ne vedem dimineata! sunt rupt de somn!

Edited by Benny

Neata! Intru si eu in samp acum.

Nu prea imi place mie sa ma bag in problemele altora, dar Rooney tu cam de cate ori dai pe la scoala? Ca la limba romana esti praf... Nu iti enumar greselile acum ca e de plans. Si sa nu imi spui mie chestia cu "scriam repede si am gresit" sau "e tastatura stricata" ca ai facut de prea multe ori aceleasi greseli...

Si in rest ce mai faceti? :P

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic