Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Fireman / paramedic ... De astazi v-am parasit :) ... as mai fi stat ... dar ... din pacate am avut o perioada de inactivitate ... care ... a costat.... Am petrecut clipe frumoase in aceasta factiune ... si veti ramane tot timpu` pt mine ... o factiune foarte buna ... si unita...

RESPECT!!

Salutare tuturor. Eu il voi ajuta pe Daniel in activitatile sale. Altfel spus, sunt sublider.

Va spun cateva chestii, sa nu le luati in nume de rau,dar sunt pentru o desfasurare mai buna a activitatilor noastre.

1. In Fireman/Paramedic a fost wipe. Se vor efectua cateva mici schimbari, totul pentru a face aceasta factiune cea mai buna si mai disciplinata de pe server.

2. Se vrea activitate cat mai mare pe forum: la discutii si la fotografii. Nu fiti sfiosi, activitatea pe forum va conta de acum pentru rankup.

Insa,atentie! Sa nu exagerati.

3. Respectul fata de lideri si colegi este primordial. Acceptam glumele, insa sa fie cu bun gust.

4. Daniel este un tip foarte intelegator,nu abuzati de asta.In caz de o greseala majora,nu pot spune cat de iertator va fi.

5. Voi traduce regulamentele si in engleza, pentru a ajuta playerii straini.

6. Postati pozele voastre la poze fireman/paramedic. Comentariile despre poze vor fi facute pe topicul pentru discutii.

7. Vrem sa facem din F/P cea mai buna factiune pasnica, contribuiti la acest lucru!

Edited by AndresPaquito

Ne bucuram ca esti printre noi Moto. Welcome celor noi : bogdan, teylo, Yoshiky, Vito, Moto, KoKoAkE, MariusKoX... sper ca nu am uitat pe cineva :-S Vom mai recruta 4 membrii noi maine dupa care ne inchidem :) Edited by SmitHson

buna ideie ca suntem cam multi cu rank 1 si ramanem fara, si jeepu nu putem folosi nici elicopteru asa ca stam no mai mult timp....:)

am primit bann pt ca am pus cv bani in banca:-j am facut cerere pt unban asp aprobarea ei

Edited by simondragos1994

Vom face o propunere pentru inca una sau 2 ambulante, insa, principala cauza pentru care ramanem fara este ca suntem dezorganizati. O sa rezolvam asta la sedinta de maine.

Oricum ati lua-o tot mai trebuie vehicule !

1 Elicopter

1 "Jeep"

3 Ambulante

Chiar daca vor fi mai multi cu rank mare , draga simiondragos1994 , tot nu vor fi suficiente , chiar va fi batalie mai mare pe cele 2 automobile pentru rank mare ..

sa fie macar 2 jeep`uri ca un elicopter dupa parerea mea ajunge :-??

importat e sa le avem ca dupa aia ne descurcam noi.... ;)

19889828734461135257_thumb.png

by simon_dragos rank 1

Edited by simondragos1994

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic