Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata ! Acum m`am trezit si eu.

Am observat ca in 0.3d ai un control mult mai mare pe masina.

Chestia cu parola (la LOGin) este foarte geniala deoarece daca vine un prieten la tine si tu scrii parola ... n`o mai vede. >:)

Nu stiu daca a`ti observat , dar si grafica este putin putin modificata (in bine).

Cam atat am observat eu nou la acest client (0.3d). Ma bag si eu la cateva comenzi apoi tre` sa fac putina curatienia prin camera ca parca au stat porcii , nu eu. :D

Baieti, colegi.. v-am respectat foarte mult pentru efortul pe care-l depuneti pentru Fire & Medic Department. Si voi respecta asta in continuare. Daca am avut vreodata vreun conflict cu cineva, stiu sigur ca l-am stins, mai ales daca era provocat de mine, astfel incat mi-am dorit intotdeauna ca toti sa se simta bine odata intrati in factiune.

Demisia mea nu are legatura cu nimeni. Nu s-a intamplat nimic grav, nu ma las de joc, nu m-am certat cu nimeni. Lui Corneliu i-am explicat si va spun si voua motivul. Imi doresc sa raman civil o perioada, sa ma mai bucur si de alte beneficii ale serverului.. un skill la un job, un event, ceva care sa mai schimbe si pentru mine peisajul dupa 3 luni si ceva de servicii medicale :).

Daca vreodata ALLEN va vedea acest post (oricum o voi face si in privat daca e cazul) ii multumesc pentru sansa oferita cand m-a acceptat aici. Datorita lui am intrat si am ramas pana cand s-a lasat de lider si vreau sa-i spun ca m-am simtit foarte bine sub conducerea lui.

Cat despre perioada petrecuta alaturi de Corneliu.. fiind mai mare, a fost acoperita de mai multe evenimente, mai multe rasete si situatii amuzante, panarama pe Skype si asa mai departe.. momente grozave, pe care le voi tine minte. Imi pare rau daca te-am suparat prin decizia mea, dar iti promit ca daca imi va trece prin minte sa ma intorc, o idee cat de firava posibil.. o voi face negresit, in speranta ca ma vei primi. Iti doresc mult succes in continuare cu liderul si sa nu te lasi prea curand.. pentru ca desi multi au spus ca nu te reprezinta, s-au inselat. Nu e nimeni mai nimerit in postura de "Don F/P" :)).

Lasand drama la o parte.. ne-auzim in joc si va pup pe toti.. am vazut pe multi plecand si pe multi venind in locul lor.. pana astazi, cand va parasesc si eu pentru o perioada. Mult respect!

Everzor.

Buna seara F/M! Back si eu de la scoala! Voi intra si eu in game mai tarziu putin!

Everzor, te asteptam inapoi cu bratele deschise! Ai fost un sublider extraordinar si intotdeauna te voi respecat!

Iti doresc multa bafta in tot ce vei face de acum in colo, si sper ca ne vom vedea cat mai des in game! Multa bafta si un viitor starlucit din partea mea!

Ne vedem in game, bafta!

O , ce veste :((.

Everzor vreau sa`ti spun ca:

Ai fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mai si de aceea te respect si te voi respecta mereu.

Iti mai aduci aminte de vremurile cand noi doi eram rank 4 si ajutam aceasta factiune cat puteam de mult ?

Iti mai aduci aminte ce prieteni eram ? Iti vei aduce aminte , pe viitor ca ca am fost foarte buni prieteni ?

SPER CA DA !

Imi pare sincer rau ca ne`am despartit , ai fost un sub-leader EXCELENT din TOATE punctele de vedere !

Inca odata RESPECT si iti urez succes la scoala , sa treci de toate greutatile care viata ti le pune in fata ! :*

"Ramanem prieteni 4ever"

Edited by Andr3yCzz

Salut din nou!

Andr3yCzz, cele mai sincere FELICITARI!!!

Sunt sigur ca vei fi un sublider excelent si vei continua ce a inceput Everzor!

Sunt sigur ca vei face fata cu usor! Eu iti urez multa bafta! BAFTA!

Cat despre tine everzor, sper ca vom ramane prieteni! Bafta in tot!

Everzor, ai ramas in inima noastra pentru totdeauna, ai fost un sub-lider excelent si alaturi de Cornel a-ti facut treaba foarte buna!!

Imi pare foarte rau ca ai plecat si sper ca Andr3yCzz va fa ca tine sau chiar mai mult !! Bafta la scoala !!

Cu respect ,

Leonard13

Am plecat si eu la culcare, azi a fost o zi tare grea!

Ne auzim maine! O seara buna si bafta la heal!

P.S.: Un calduros Welcome celor noi! Va urez multa bafta! Sper sa ne intelegem!

Edited by Destroyer01

Noapte buna tuturor.

Am creat un topic noi, si anume "Fire & Medic Department - Legende", dati cu un ochi si pe acolo.

In privinta sedintei, aceasta se va tine saptamana viitoare, si anume vineri/sambata (depinde de programul meu, il am foarte incarcat acum, am intrat in sesiune).

Nu am decat sa va urez un weekend placut si numai bine. >:D<<'>

Buna dimineata colegi dragi , ce faceti voi ?

Cornel , este geniala ideea cu topicul "Legende" si sunt FOARTE mandru ca am reusit sa ajung pana aici !

Sunt foarte mandru ca un "membru al istoriei" , sa zic asa. :))

Eu am ceva treaba astazi asa ca voi intra putin mai tarziu in joc !

Multa bafta la heal`uri [/heal] si sa fiti cuminti :*.

Dragi colegi m-am gandit sa fac si eu un ultim post aici.Va multumesc pentru tot.Va iubesc pe toti :X.Sper sa mai fim colegi mai tarziu.Black fii cuminte sa nu il superi pe Cornel :)).La fel si tu andrey.Cam asta e.Va multumesc oricum.

P.S: Bine black bravo ma!! pt rank 4 :X:))

Edited by SpaZz

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic