Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare!! Azi a fost o zi obositoare la scoala asa ca odata ajuns acasa am mancat ceva si m-am culcat. Doar ce m-am trezit, am intrat in joc dar dintai ma duc sa mananc si dupa voi intra la comenzi, Bafta la comenzi!!

Salutare colegi, sper ca n-ati avut si voi o zi oribila ca a mea, acu cateva ore mi se strica windowsu si am pierdut 140 de poze cu heal pentru raportul de aceasta saptamana :((((((((((((((((((

Uhu, buna dimineata colegi !

Mainainte am fost la scoala si-a venit o profa in clasa zicand:

- Cu cea mai mare viteza plecati acasa.

Like a bo$$ =)). Stau putin pe server apoi ma duc la o tigara.

Ne vedem mai pe seara, bafta !

Welcome celor noi , sper sa va acomodati cat mai repede :D

Va rog sa mai cititi odata primul post al acestui topic pentru orice eventualitate ...

Frumos meci :D Arsenal - AC Milan ... ma pun si eu la meci dupa care ma pun la somn ...

Noapte buna la toti ;)

Pacat ca nu s-a calificat Arsenal .... A jucat perfect ,mai era nevoie de un gol . :-W

#Noapte buna ,ies si eu ne auzim maine dimineata sau seara.

Neata colegi , intru si eu imediat in game... !

Mai stau si eu 2-3 ore si plec la scoala ....

Edit : Am plecat la scoala . Ne vedem deseara . Bafta la Heal .!

Edited by Dragonbal

Salutari colegi si welcome celor noi.

Pacat ca nu s-a calificat Arsenal .... A jucat perfect ,mai era nevoie de un gol . :-W

#Noapte buna ,ies si eu ne auzim maine dimineata sau seara.

Sunt deacord cu tine dar, desi sunt un fan inrait al tunarilor,cred ca au meritat sa fie descalificati, in meciul tur au jucat penibil, Arsene Wenger e ca Ilie Moromete din romanul lui M. Preda, sustine cu desavarisre valorile clasice si nu doreste sa se adapteze la noile strategii, iar timpul nu are rabdare cu el.

Salutare ! Nu stiu din ce motive nici azi nu am facut scoala.

Ar trebuii sa fiu oarecum incantat dar ... ca sa folosesc o expresie romaneasca, "ma simt ca naiba". :|

E atat de "naspa" sa te simti in plus acolo unde odata insemnai ceva, unde puteai sta fara sa te gandesti ca ceilalti nici nu vor sa stea cu tine sau ... in fine :-J.

Viata merge mai departe orice-ar fi [...]

Intru si eu imediat in-game, ne auzim acolo ~.

Regulament "Discuţii libere"

Pe zi ce trece observ ca va faceti de cap in acest topic, de discutii.

Mereu vad ca postati porcarii doar pentru +1, astfel m-am gandit sa introduc un regulament pentru ca sa evitam spamul.

- Diferenta de timp intre posturile pe care le faceti trebuie sa fie de minim 15 minute.

- Pentru a posta aici trebuie sa folosesti minim 2 propozitii, nu ai voie doar sa saluti sau sa pui intrebari de genul "ce mai faceti?, "ce mai ziceti?" etc.

- In cazul in care ai postat ceva in acest topic trebuie sa astepti sa posteze 2 persoane pentru ca sa postezi din nou. (evident, doar dupa 15 minute)

• In caz ca nu o sa respectati acest regulament, o sa fiti sanctionati in game cu avertisment / factionwarn pana la demitere.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic