Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Rasfoind albumele de pe postimage am gasit niste poze mai vechi de pe vremea cand era Nicu primar si mai multi jucatori au realizat un protest http://postimage.org/gallery/b72i3hxq/ a fost funny rau,

ne-am dus juma de NR la protest cu reload in frunte si dupa nu am mai putut da /news ca am primit toti mute :)).

Doar 2 oameni au participat la AG :)).

iar http://postimage.org/gallery/5s03dtxq/ aici niste poze cand era Corneliu lider F&M D, am blocat autostrada LS-LV :))

Edited by BuAzZz

Noapte buna medici, m-am lamurit si cu war-ul de astazi.. A fost o mare pierdere de timp. :-J

Va salut, noapte buna !

Ps: BuAzZz, ca tot m-ai starnit cu poze vechi.. am sa postez si eu una de anult trecut, cu putin inainte de Craciun. [ Corneliu fiind lider ]

> http://i.imgur.com/rOSMo.jpg

Noapte buna medici, m-am lamurit si cu war-ul de astazi.. A fost o mare pierdere de timp. :-J

Va salut, noapte buna !

Ps: BuAzZz, ca tot m-ai starnit cu poze vechi.. am sa postez si eu una de anult trecut, cu putin inainte de Craciun. [ Corneliu fiind lider ]

:D eu am intrat la cateva zile dupa poza aia

L.E. Neata Colegi, mai am astazi si maine cate 2 ore si am scapat de liceu momentan, ne vedem ingame putin mai tarziu.

Edited by BuAzZz

Buna dimineata colegi!

Intru si eu 2 ore in game pana plec la scoala.

Va salut, noapte buna !

Vazand aceasta poza, m-am intristat putin deoarece mi-am amintit de Andr3yczz(unul dintre cei mai vechi si buni prieteni de pe samp). Nu l-am mai vazut de mult si sper sa revina inapoi printre noi. :|

Salut medici! Am ajuns si eu acasa, pot sa ma duc la [/heal] :)

Bafta medici!!!!! Ati fost niste colegi minunati :* Este prima mea factiune si nu o voi uita niciodata. Sper sa ne mai intalnim!! :* :*

Bafta in continuare Cappone!

Salutare!

Back de la scoala. Sunt fericit si ma simt bine ca anu asta a trecut scoala la mine :)) Maine nu mai ma duc la scoala, deci am luat vacanta =)). Vorbim imediat in game.

Bafta medici!!!!! Ati fost niste colegi minunati :* Este prima mea factiune si nu o voi uita niciodata. Sper sa ne mai intalnim!! :* :*

Bafta in continuare Cappone

:D eu am intrat la cateva zile dupa poza aia

L.E. Neata Colegi, mai am astazi si maine cate 2 ore si am scapat de liceu momentan, ne vedem ingame putin mai tarziu.

Inseamna ca am mai fost colegi. :)) Ce nick ai mai avut ?

Buna dimineata colegi!

Intru si eu 2 ore in game pana plec la scoala.

Vazand aceasta poza, m-am intristat putin deoarece mi-am amintit de Andr3yczz(unul dintre cei mai vechi si buni prieteni de pe samp). Nu l-am mai vazut de mult si sper sa revina inapoi printre noi. :|

Si mie imi lipseste.. Mi-a fost coleg / sublider mult timp.. si in acelasi timp si bun prieten.. :(

Bafta si succes mai departe. >:D<<'>

Succes in continuare nab .. pacat ca pleci . Tinem legatura ! :D

Salutare, Medici! Dupa cum stiti multi dintre voi, eu mi-am dat demisia. Doresc sa-i multumesc lui ALLEN pentru ca mi-a acordat aceasta sansa, lui uiDivo pentru ca a fost un lider si un prieten excelent si Sefei pentru caldura de care a dat dovada de fiecare data. Multumesc si celorlalti membrii pentru caldura de care au dat dovada. Va doresc multa bafta in continuare, spor la comenzi si sa fiti mereu pe locul I! uiDivo sper sa ramai lider la aceasta factiune, deoarece planuiesc sa ma intorc peste ceva timp. Sper sa tinem legatura.

Pa :*!

Edited by MisterTomas

Salutare, Medici! Dupa cum stiti multi dintre voi, eu mi-am dat demisia. Doresc sa-i multumesc lui ALLEN pentru ca mi-a acordat aceasta sansa, lui uiDivo pentru ca a fost un lider si un prieten excelent si Sefei pentru caldura de care a dat dovada de fiecare data. Multumesc si celorlalti membrii pentru caldura de care au dat dovada. Va doresc multa bafta in continuare, spor la comenzi si sa fiti mereu pe locul I! uiDivo sper sa ramai lider la aceasta factiune, deoarece planuiesc sa ma intorc peste ceva timp. Sper sa tinem legatura.

Bafta mai departe Tomita, o sa ne lipsesti.. veterinar criminal. >:D<<'> Pastram legatura, si.. ne mai intalnim noi. :)>-

Succes Tomita, sa mai vi pe la noi, sper sa pastram legatura dar nu il ultimul rand sa fim prieteni in continuare.

Server down?

Edited by BoOoGdaN

Ma bucur pentru dorintele tale realizabile. Vei fi primit cu caldura inapoi, uiDivo nu este lasat sa plece. Mult succes, si sarbatori fericite!

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic