Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Colegi eu v-am lasat ,ma duc la somn.De maine ne apucam de viitorul raport :) ,sper sa fie unul mai bun ca cel precedent.Succes !

@InSaNe felicitari pentru ,,marele'' raport :) .Astept de la tine un raport mai bun ,900-1000 ! Hai ,stiu ca poti :) .Vezi ca trebuie sa raspunzi la intrebarea lui Denim :))

Bil , Naga a incercat sa isi termine raportul dar au fost multe probleme cu netul sau in familie ... Am vorbit cu el azi dimineata prin telefon... Orcum succes la comenzi in continuare celorlalti si lui naga la fel !

Salutare!

Ieri nu am avut internet pe laptop pana la ora 5 - 6 :( ...

Sper sa nu va suparati pe mine ca primul meu raport e incomplet, am facut tot ce am putut. Totusi puteam sa-l termin, dar mi-a fost frica ca se inchide topicul si m-am grabit sa il postez neavand destule healuri.

Oricine mai are cateodata zile proaste...

Salutare!

Ieri nu am avut internet pe laptop pana la ora 5 - 6 :( ...

Sper sa nu va suparati pe mine ca primul meu raport e incomplet, am facut tot ce am putut. Totusi puteam sa-l termin, dar mi-a fost frica ca se inchide topicul si m-am grabit sa il postez neavand destule healuri.

Oricine mai are cateodata zile proaste...

Asa este ! Orcine mai are si zile proaste , dar ce conteaza este ca ne-ai anuntat si stim despre ce e vorba ... Incearca sa faci acuma ce n-ai reusit sa faci in raport ...

Buna seara baieti, vreau sa va spun ca in acest weekend m-am simtit foarte bine alaturi de voi mai ales ieri cand ne bateam pentru comenzi, sper sa ne intelegem asa si in continuare. Pentru mine incepe o saptamana grea munca, examene etc... si este foarte posibil sa nu intru prea des in game, orcum cel mai probabil ne vom vedea vineri si sambata sa ne batem iarasi pentru raport :)).

Va urez o seara buna in continuare si o saptamana cat mai lejera.

Noapte Buna !

SweeT

yXe08js.jpgDreams

Edited by Ramones

Neatza , astazi vreau sa imi schimb numele dar nu stiu ce nume...uitati niste idei iar voi doar lasati comm cu care va place cel mai tare : [s4L]rAzZoR , [s4L]RQYAL , [s4L]LemoNN , [s4L]Zack , [s4L]Andy etcc . Sau daca nu va plac lasati comm cu nume mai tari !

Am plecat la scoala , bafta !

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic