Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamne cat nabism pe tine tu fata tuuuuuuuu :)) Lasa oamenii in pace. Mango arata-i ca nu e asa, Missy a fost, este si va fii o naba ratata :X:*

PS: eu stiam prima ca Demon e gay :P

Diferenta dintre Mango si Kiwi e doar in gust si forma. Tu , Missy , cum a spus si Criss, Esti naba factiunei date! Esti lauriat al premiului naba factiunei! )

Incepator aicisa, sunt nou in factiune, sper ca ne vom intelege bine de acum in colo si sper ca ne vom respecta unii cu altii :D

Auzi la el ce politicos e maaa =))) nu-ti sta bine....revino-ti in forma initiala Koko, fara politica, democratie, chestii...scurt si la obiect :)) Hai WELCOME blondule :* daca tot faci parte din paramedics e clar ca ti-a crescut nivelul de nabism...asa ca tre' sa te obisnuiesti :P

Incepator aicisa, sunt nou in factiune, sper ca ne vom intelege bine de acum in colo si sper ca ne vom respecta unii cu altii :D

Welcome to headquaters! Iti spun doar una. Cum a mentionat su Cristinutza nivelul tau de nabism o sa creasca deoarece in aceasta factiune Toti sunt nabi.

PS: Bossu la nabi este Missy

Heeey lasaati-o pe Missy in pace. Nu mai cautati anturaj cu mine. :))

Welcome celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede la noi, in factiunea asta de nabi. :*

Heeey lasaati-o pe Missy in pace. Nu mai cautati anturaj cu mine. :))

Welcome celor noi, sper sa va acomodati cat mai repede la noi, in factiunea asta de nabi. :*

De ce sa o lasam pe Missy in pace? Toata lumea stie ca esti naba..si nu cauta nimeni anturaj cu tine, tu cauti anturaj cu noi.Daca nu-ti convine, iesi din factiune, salpa :-W

Welcome celor noi, ma bucur sa avem recruti noi.Dar fiti atenti foarte mult la chestiile ce conteaza, cum ar fi "comanda x la mine" s-a cam gresit azi..si e pacat sa fiti sanctionati din prima zi.Mare atentie si la cele 3 secunde minime ... stiti voi...

Ma rog, sper sa va acomodati si sa deveniti NABI ca noi toti, ma scuzati nu toti .. este o mica exceptie..:))

O zi frumoasa in continuare.

Ps: primul meu post mai serios p-aci.

M9vWMN2.jpg

DemonRullz a primit FW pe nedrept, SS-ul drept dovada a fost modificat. Sa-ti fie rusine Chico, daca tot vrei sa te razbuni pe toata echipa Paramedics ca n-ai stiut tu sa te integrezi, macar fa-o in mod corect. Sa fi fost eu online ca inainte, erai de mult OUT. Demon, spune-mi te rog ca site-ul asta functioneaza corect si ca n-ai spus asa ceva pe [/r] ... eu pot sa bag mana-n foc ca nu te-am vazut scriind asa ceva in acel moment, de asta am si incercat sa vad daca poza e modificata.

Si eu bag mana in foc pentru el. Imi amintesc cand ii zicea lui El.Chico de antipatia colegilor. Dar "mata" sigur nu era acolo...n-avea cum sa nu bata la ochi in acel moment. Si oricum cunoscandu-l pe Demon nu ar fii riscat sa fie sanctionat pentru asa ceva. E glumet omul, glumim si noi, ne facem nabi intre noi. Dar niciodata n-ar spune asta Demon cuiva...mai ales pe /r, unui coleg, oricat de mult i-ar fii antipatic careva. Stie el bine ca nu ar merita sa fie sanctionat din cauza cuiva. A primit fw-ul pe nedrept!!!

Edited by S4F Missy

Ochii pentru Ochii si dintre pentru dinte asa ii place lui El.Chico ... dar nu ramane asa o sa faca si el o greseala la un momentdat si o sa vada si el cum e sa te ai bine cu toti si chiar atunci lumea sa se prabuseasca in jurul tau dupa atata timp , te iei de mine ... e ok am luat rank down nu-i problema fac inapoi rankul , dar sa te iei de cel mai bun prieten al meu din Paramedics , care iti da valoare si mai are si rank 5 ... nu da dovada decat ca esti Yolo = You only live online

Stau de pe mob. Noapte bună somnuşor , să visaţi u n peştişor.

PS: Moama moama , cît nabism e în fata asta. Fata=Missy nab. ))

Iar te iei e mine?:-W Poate te-ai saturat sa fii mango, si vrei sa fii kiwi. :))

Iar te iei e mine? :-W Poate te-ai saturat sa fii mango, si vrei sa fii kiwi. :))

Fato , ma i-au de tine pentru ca in ultimile zile te-a doborit un val de nabism.

PS: Diferenta dintre Mango si Kiwi e in gust si forma , nabo. ))

Edited by Mango3

Si in mod OFICIAL toata factiunea Paramedics e naba [ sper sa nu gresesc] =)).

In rest ce mai ziceti? Aici vorbesc doar Kiwi si Missy? =))

Ps: daca te simti nab dai +1 !!

Mda se pare ca da. Ceilalti sunt prea timizi. :))

P.S. Nu-ti dau +1, ca ma bate .

Si in mod OFICIAL toata factiunea Paramedics e naba [ sper sa nu gresesc] =)).

In rest ce mai ziceti? Aici vorbesc doar Kiwi si Missy? =))

Ps: daca te simti nab dai +1 !!

Chiar crezi ca iti va da cineva +1? =))

Noapte buna colegi. :*

Ce bug misto- http://imgur.com/a/yJ3lw#0

Ps:Cine crede ca demon e nab +1!

Edited by Ambulance Commander Wukong

@South Missy atat iti trebuia sa-i dai +1 unui nab ca te fac sparg!!! :)):*

esti nab :P

PS: am invatat sa mentionez si eu membrii muhahahahahaa > :)

Mda era timpul sa inveti si tu. Ca esti o naba, nici atata nu stii. :)) Bine ca sunt eu...ce te-ai face fara mine. :-"

P.S. nab4life!

Mda era timpul sa inveti si tu. Ca esti o naba, nici atata nu stii. :)) Bine ca sunt eu...ce te-ai face fara mine. :-"

P.S. nab4life!

Deci naba asta abea a invatat sa mentioneze si tot eu is cel mai nab? :))

Daca naba de @South Missy ma va ataca in continuare ma voi alia cu KIWI !!! >:) muhahahahaaha

Salut nabi, gg sarpe veninos si oana pentru r3.

A,da, era sa uit ... n-am primit niciun +1 ... nimeni nu se crede nab? :((

Edited by South DemonRullz

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic