Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hallau!!

In prrimul rand felicitarii pentru rank up celor care au luat :*

In al doilea rand Bun venit celor noi, sper sa va acomodati cat mai usor si repede :*

In al treilea rand...iar este luni:( Ce mai faceti:))?

P.S: Va pupa baiatu:))

O saptamana placuta sa aveti:))

Se pare ca dupa asa o ploaie ( ca nu era de ajuns ) a inceput si scoala asta... ce pot sa zic succes la ea si aveti grija ce note luati .

Felicitari Wukong (alt nab care o sa ne dea /fvrespawn de acum incolo:)) ), the.terminator, Rhaskos, vladimir97, dBling, Ace.Vercetty pentru rank up! :D

Welcome celor noi membri!

Edited by South Missy

Salut, de astazi sunt noul vostru coleg ;), sper sa ne intelegem bine.

Salut salut :)) Welcome celor noi in factiunea asta cu toti membrii nabi, sper sa va incadrati si sa va simtiti

cat mai bine la noi :D

PS: Felicitari Wukiiiiiiiiiiiiiiii nabuleee pentru rank 5 :* ! Felicitari si celor care au luat rank up :D

Felicitari si celor care n-au luat rank-up!

Salut, de astazi sunt noul vostru coleg ;), sper sa ne intelegem bine.

Bine ai venit domnu` Hitman! O sa ne intelegem perfect daca nu te atingi de stocul cu Spirtoase din HQ. Sticlutele cu alcool sanitar imi sunt rezervate!

Edited by Che1u

Salut, pai sa incep prin felicitarea celor ce au luat rank-up , stiti voi Wukong zis si Cita, Terminator, Rhaskos, Dbling,Vladimir .. sper ca n-am uitat pe cineva.

Vad ca deja avem si un coleg nou , Hitman, deci bun venit mai NAB :)).

Ceea ce inseamna ca vor mai intra inca 8 nabi ... deci va urez welcome dinainte.

FELICITARI tuturor care au luat rank up ieri . Am luat 9 in teza la romana ma simt implinit :) , dar mai am prostia de examen :( . Abia astept sa se termine tot . Va salut!

Ce a fost postul ala "wrong topic" la Demisii? Ai vrut sa-ti pui demisia....?

Ce a fost postul ala "wrong topic" la Demisii? Ai vrut sa-ti pui demisia....?

A avut un moment de nabism excesiv. Dar doctoru Demonel si dr Cita au avut medicamentele bune pentru a rezolva problema :))

Albert tot iti iei bataie pentru postu ala.

Apropo: @South Missy signaturele tau in continuare "NU E PREA DRAGUT" !

In primul rand vreau sa urez "Bun venit!" tuturor celor noi intrati in factiune si sper sa ne intelegem, sa colaboram si sa ne imprietenim repede.

In al doilea rand felicitari celor cu rank up!!!! Meritati cu totii! ;)

Dragi colegi, eu m-am urcat in tren si am ajuns aproape de Buzau, pana joi seara nu mai sunt eu pe cont, multa bafta cu raportul. :*

De astazi voi fi noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem si sa realizez ceva in aceasta factiune!

In curand vei fi ca toti ceilalti " nab " .

Welcome celor noi, sper să vă acomodaţi cît mai bine şi să devenim cît mai buni prieteni.

În privinţa cu şcoala , totuşi suntem nabi dar nu trebuie să întrecem măsura de nabism.

PS: Studiaţi , de nu , vă sparg.

@Mango3 venire si cu glas firav soptira : NAb de tu vei fi , in paramedic vei trai .

Fara +1 , multumesc anticipat ... nu vreau sa spuneti ca nu sunt modest..... ( sunt bun ) ... ca alti.. nu dau exemple..... (DemonRullz).

A avut un moment de nabism excesiv. Dar doctoru Demonel si dr Cita au avut medicamentele bune pentru a rezolva problema :))

Albert tot iti iei bataie pentru postu ala.

Apropo: @South Missy signaturele tau in continuare "NU E PREA DRAGUT" !

Ma bucur ca ati reusit sa rezolvati problema asta de nabism excesiv. :))

Si apropo semnatura ramane, deci salpa. :*

Welcome. :D Si cum de ai ales o factiune pasnica, dupa ce ai fost si in doua ganguri? :D Aveai si rank 4 in Pimps, dupa cum am vazut...

Salut.

Pacifier nu stiu cine esti, daca esti intern sau nu .. dar nu are ce cauta aici un post simplu cu "Salut" , daca esti unul din cei noi sa stii ca acest lucru se sanctioneaza.

Restul ce mai faceti? Cei noi v-ati acomodat cat de cat?:)

Cum vi se pare la noi in NabSLanD?:))

Azi nu voi fi foarte activ ... maine e Miercuri si na .. cea mai grea zi.

Pacifier nu stiu cine esti, daca esti intern sau nu .. dar nu are ce cauta aici un post simplu cu "Salut" , daca esti unul din cei noi sa stii ca acest lucru se sanctioneaza.

Restul ce mai faceti? Cei noi v-ati acomodat cat de cat? :)

Cum vi se pare la noi in NabSLanD? :))

Azi nu voi fi foarte activ ... maine e Miercuri si na .. cea mai grea zi.

Iti urez succes nab , ai grija ce faci ok ? Daca nu iei in teze cel putin 7 , nu mai ai ce cauta pe samp!

Am facut rost , sa iti faci cont pe clientii , si sa imi dai pm .

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic