Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bună Seara la toţi, am revenit de la mare,mii era dor de voi ,m-am şi schimbat (la comportament). Mi s-a stricat PC şi sper că mâine o să-l repar.

Vă spun un mare Welcome celor noi, sper să vă acomodaţi cît mai bine aici.

Welcome Back Daniela.

Felicitări alexutzu pentru rank up.

Sper ca mîine să fiu prezent în samp.

Noapte Bună la toţi.

Salut , cum mai merge la voi?

Îmi parerău că ne părăseşti Ştefan, baftă mai departe (în real ,posibil şi în game dacă o să ai timp.)

Noapte Bună la toţi.

Mîine revin în game. Mă iertaţi că revin cu întîrzieri.

Îţi mulţumesc lori că m-ai învoit.

aici e regulamentul asupra caruia ma supun http://forum.b-zone.ro/topic/122622-lv-police-department-regulament-intern-internal-rules/

http://rpg.b-zone.ro/factions/addReport/AshimaPetrisor aici imi faci reclamatie.

Data viitoare taci din gura si nu te mai da important.

@AshimaPetrisor2014, amice, e grav cu tine, atat de grav incat si semnatura ta spune multe. Esti plin de frustrare, Ii zici lu' ala ca sa nu mai faca pe importantu', dar de fapt tu esti ala care se considera prea vedeta pe aici. Chiar crezi ca era necesar postul tau aici? Si mai ales, chiar crezi ca noi aveam nevoie de prezenta ta la sedinta? Nu te suportam bai baiete... ai fost in plus acolo, iar Sickness avea dreptate, ce motiv aveai tu sa dai /ram la HQ-ul nostru in timpul sedintei? Ai vazut ca se creeaza o atmosfera nasoala din cauza ta, trebuia sa te retragi, nu esti bine venit la sedintele noastre. Sper sa nu se mai intample! Daca dai reply, ai report.

Buna dimineata Paramedics, se pare ca am revenit si eu printre voi. Nu prea va cunosc pe toti dar sper sa ne intelegem si sa facem o treaba buna.

Mult succes ! cica plec si eu la liceu :)) !

Edited by Gabone 21

, bai smechere... treci la scoala si da ochelarii aia jos de la ochi cand esti intr-o incinta, ca nu e soare. :)) Bine ai revenit ba, sper ca de data asta sa nu mai fie cum a fost prima data, stii tu mai bine la ce ma refer... certuri pe /r, invidie ca iei rank inaintea altora, etc.

@, dacă liderul permite prezența cuiva, frustrații ca tine tac din gură. Asta a vrut să susțină. Eu nu am comentat prezența Cristinei la ședință, cât timp exista permisiunea convinsă și prezența câtorva prieteni în incintă. Ești foarte ipocrit și arogant, scuză-mă. Da, "uite-l și pe ăsta pe aici", știu ce spui.

Singurul care distruge armonia din facțiune ești tu, în persoană, alături de câțiva minori influențabili care te consideră un model. Îmi doresc să demisionezi, poate revine armonia și atmosfera pe care o știu de pe vremea vechilor buni prieteni, ALLEN și uiDivo. Ți-ai dori și tu acele vremuri, dar cât timp te porți ca un măgar, nicio șansă.
Nu ești legendă pe aici, în caz că mândria ta ridicolă la 22 de ani nu realizează că lista oficială se află în topic-ul facțiunii. Oamenii mai inteligenți râd de tine, dar nu realizezi. Tu ești ocupat cu telenovele prin facțiune, nu te ocupi de problemele sale și ajutând conducerea. La fel și discipolii tăi.

Urez bun venit noilor colegi. Aprofundați regulamentul pentru a preveni sancțiuni și mustrări verbale.

Edited by South John

@South John, BWAHAHHAHAHAHAHAHAHA !! ba barosane, roaga-te sa plec in Anglia, altfel n-ai nici o sansa scapi de mine. N-ai idee cat de bine ma faci sa ma simt cu acest mesaj! =))

Ma abtin de la alte comentarii...

Edited by Doc InSaNe

Topicul de discutii va fi inchis pentru cateva zile, in functie de cum va revine mintea la cap. Cei noi nu au nevoie sa vada certuri si o atmosfera incinsa, ci sfaturi si o atmosfera prietenoasa. Nu suntem actori ai vreunei piese de teatru, ca ceilalti mebrii ai comunitatii sa vina sa va urmareasca certurile. I-as ruga pe cei care NU fac parte din aceasta factiune sa NU MAI POSTEZE aici.

@@South John, @, va rog ca data viitoare cand veti posta in acest topic sa aveti grija ce mesaje transmiteti.

Multumesc pentru intelegere! :)

Edited by Loriii

Topicul de discutii a fost deschis. Inainte sa postati aici, ganditi-va de doua ori. Data viitoare cand mai vad certuri/jigniri sau orice altceva care nu trebuie sa fie aici, trecem la sanctiuni in joc, nu mai inchidem topicul.

Multumesc pentru intelegere, din nou! :)

Hopa, ce sa vezi? O, da e pagina mea :)).

Sper sa nu o mai faceti pe Lorii sa ne inchida topicul de discutii :)) =.=.

Spor la raport nabilor si la scoala, si pentru cei ce sunt raciti ( ca mine :( ) insanatosire grabnica !

O zi buna !

@DemonRullz, spammer nabet ce esti! Nu te mai saturi ma si tu odata?

M-am plictisit asa tare de jocul asta, incat sincer nici nu stiu ce sa fac. Ma bate grav gandul sa-l sterg de tot si sa scap odata de el, poate dau putina satisfactie si la dusmani! :)) Momentan o sa intru mai rar, nu imi mai arde de Sa:Mp, asa ca o sa intru doar pentru intalnirile obligatorii, teste si log. Ma gandesc in continuare daca imi voi da demisia si daca ma voi lasa de tot de joc...

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic