Jump to content

Paramedics - Discuţii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ai dreptate psihidelick ! cand vrea si cand are chef baga el ambulantele ... acuma saracu psihidelick nu o sa ii zica de 15 mi de ori ... a inteles de prima data ! asa ca ... astepta cu rabdare ... ce ori ne grabeste cineva ? nu ! asa ca Asteptam !

Un lider bun care nu este nepasator fata de toate spusele membrilor din f/p si foarte rabdator si asculti fiecare lucru/idee care o spunem chiar daca uneori poate te plictisim/inebunim...

Faci o treaba minunata.

pai pentru mine esti un frate .. cum ti`am zis .. esti iertator .. intelegator si ai rabdare cu membri tai .. asa cum si eu .. imi place sa am rabdare sa ascult tot ce zic cei din jurul meu ! si psihidelick iti place sa te distrezi ! asa cum facem toti ! Esti un leader perfect ! si ti-ai ales drumul cel bun ! tine-o tot asa fratele meu :P

Edited by RedJoker

Sincer! nu cunosc prea multi lideri de la alte factiuni dar cnd ajung acolo sus uita de unde au plecat si de multe ori nu sunt atenti la cum se comporta cu membrii factiunii.

Psihidelick in skimb m-a uimit sincer o spun aici...i-o spun in fata si unde vrea! EL ESTE UN EXEMPLU PENTRU TOTI LIDERII!!

Stie sa indeplineasca corect functia ca lider si ca persoana stie si sa se distreze si sa se simta bine!

Inainte sa intru in factiunea aveam alta parere despre el, acceasi parerea care o am si pentru alti lideri poate, dar asta pt ca nu-l cunosteam!

Merita sa fie el bossu si voi munci din greu sa fie mandru de noi in fata lui Thomas si in fata tuturor!

Re sefu!!!

Va multumesc pentru pareri, chiar m-ati impresionat placut. Si ma bucur daca voi chiar ganditi asta despre mine, cat despre Ambulance Comander.. o sa stabilim la sedinta cine o sa fie.

Tuning,mi-a placut in mod special parerea ta pentru ca ai fost sincer de parerea care o aveai inainte despre mine, nu trebuie sa muncesti din greu.. trebuie doar sa fi baiat bun. Si asta e valabil pentru toata lumea, eu nu va oblig si nu va pun sa munciti din greu.. daca vreti sa o faceti,o faceti din placere.

• Madalin changed the title to Paramedics - Discuţii | Discussions
  • uSp locked this topic
  • uSp unlocked this topic