Jump to content

GTA Legends

GangstaSebi
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: GTA Legends - Episode 1 - The Exchange

Gen: Actiune

Durata: 3:47

Data lansarii: 09.11.2011

Scurta prezentare: Tommy Vercetti, Carl Johnson, Claude, Johnny Klebitz, Luis Lopez, Niko Bellic toti vin in Los Santos pentru o afacere in care constau multi bani.

Link:

I like the song also the video, you can make your next video better than it, good luck

It's my first video in Sony Vegas 10. Thanks!

P.S. : Multumesc la toti de pareri, am serialu asta in cap de cateva luni bune, si m-am gandit ca e momentu sa il fac :)

Frumos , imi place ultima parte cand i iau banii si drogurile , aces episod a fos mai mult despre prezentarea lor , sper ca celalat sa fie mai mult despre afaceri... Si schinurile imi plac foarte mult... Tine-o tot asa. Bravo , meriti aplauze =D> .

Edited by NighTuleTz

Frumos , imi place ultima parte cand i iau banii si drogurile , aces episod a fos mai mult despre prezentarea lor , sper ca celalat sa fie mai mult despre afaceri... Si schinurile imi plac foarte mult... Tine-o tot asa. Bravo , meriti aplauze =D> .

Da, primul episod a fost mai mult o prezentare. Multumesc.

P.S. : Al 2-lea ep o sa apara curand!

Imi place ideea, ai cateva greseli:

•  
  • Se vede numele
  • S-a vazut cand ai scris acel anim sa incarce arma, puteai sa pui un bind
  • Apare tinta...trebuia ca tu sa fii doar cameraman

Felcitari.Videoclipul e foarte reusit.Imi place a doua melodie...ai ales bine.Am observat ca sunt prezente si skinuri din gta 3 ,san andreas si gta 4.Succes in continuare.Seria pare promitatoare

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.