Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata.

Welcome celor noi.

V-am rugat sa nu mai faceti posturi aiurea. Gasiti si voi un subiect si dezvoltati-l. Mereu vad 2-3 pagini cu ,,Neata , acum m-am trezit" , ,,Abia ce am venit de la WC, ne vedem in game" , ,,Noapte buna, am plecat la somn".

Daca mai vad posturi de genu' o s-o rog pe Dienutza sa inchida topicul 24 de ore.

Si daca nu aveti idei pentru subiecte hai ca va ajut eu cu unul: ,,Scoala"

V-ati cumparat haine/caiete/pixuri/penare/gentute ?

Bajetii, ati si uitat ce-a zis julia cu 2 pagini in urma :O ? "neatza si noapte buna" ne putem zice in-game, pe live, nu are rost sa facem posturi aiurea.

Eu am plecat la party .. daca e ne vedem diseara daca mai ajuns pe 2 picioare.

Dienutza/Julia amenda o so platesc diseara cand vin,mi s-a luat carnetu.

Bafta la sedinta si imi pare rau ca nu pot ajunge.

Buna dimineata baietii.

Welcome Trna.

Bajetii, ati si uitat ce-a zis julia cu 2 pagini in urma :O ? "neatza si noapte buna" ne putem zice in-game, pe live, nu are rost sa facem posturi aiurea.

Ce nu face omu pentru +1 :)) ?

Vorbim la sedinta.

Salut colegi.Deci am niste nervi.Doamne ,doamne, doamne.

Azi mi-a luat unu permisu ca cica acum 4 zile am mers neregulamentar.Fix cand era ora cu /fare 1 si cu comenzi cu galeata s-a trezit ala sa imi confiste permisu.

Aoleeeeu X_X Daca vede Julia va injura rau de toot=)))Tocmai ce a spus sa nu mai salutat si atat! Hai sa discutam de ceva anume aici :)) Exemplu... Cine ati vrea sa intre dintre cei acceptati? Eu zic Razvan_je ca e prieten cu mine:))

Va spun spor la comenzi, poate diseara reusesc sa intru...aseara eram mort de oboseala numai de sa.mp nu aveam chef:)) Bafta!

Bafta in continuare Just.XeS. Ne mai auzim noi :) .

Spor la comenzi baieti.

Aoleeeeu X_X Daca vede Julia va injura rau de toot=)))Tocmai ce a spus sa nu mai salutat si atat! Hai sa discutam de ceva anume aici :)) Exemplu... Cine ati vrea sa intre dintre cei acceptati? Eu zic Razvan_je ca e prieten cu mine:))

Va spun spor la comenzi, poate diseara reusesc sa intru...aseara eram mort de oboseala numai de sa.mp nu aveam chef:)) Bafta!

Puteti dezvolta un subiect de discutie foarte usor si fara spam ,reply de 2 cuvinte si altele. :)

Iar julia sa referit la altceva.Sa referit sa nu mai scrieti 2 cuvinte intr-un reply si sa dezvoltati un subliect . Nu : Salut,brb ma c*c si atat.