Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta si voua baieti mai departe. Sper sa ne mai revedem.

Bafta syl01 !! Sper sa mai vii pe la noi >:D<<'>

Buna Dimineataa!! Acum m-am trezit si eu :))) la 12:00 :)))

Intru in game acusica.

Ce credeti despre postul meu de mai sus? L-a citit macar cineva??

Noapte buna! Ne vedem maine.

Ce tot atata SPAM aici ? Eeee....daca e vorba de asa....am o idee. Propun ca in fiecare dimineata sa zica cineva o tema a zilei pentru dezbateri. Si sa ne contrazicem, sa ne punem capurile la bataie, sa gasim argumente/contra-argumente si sa facem acest SPAM folositor. Pentru ca unii posteaza si nici macar ei nu stiu ce posteaza.

Ca un baiat cuminte ce sunt ( is in jail pentru runner 6000 de secunde :)) ), propun ca astazi sa se discute pe tema aceasta:

Cum va arata omenirea in anul 3000! Daca vom ajunge pana acolo sau pana in anul 2500.

Acum astept raspunsuri. Daca nu va place tema, o putem schimba. Sa nu aud prostii cum ca vom avea "maciuca" de 3 metri..sau vom avea 3....sau alte chestii de genul. Fiti iventivi, ganditi si poate iese ceva de aici :)

Sunt Pro, deoarece suntem reporteri si un reporter trebuie sa caute informatii.

"Cum va arata omenirea in anul 3000" - Eu cred ca in anul 3.000 tehnologia v-a fi la ea acasa. Ma gandesc,ce este acum? dar in anul 3.000 ?

Cred ca o sa ne transformam in mici robotei, care vom fi inselati tot timpul de cei care sunt la putere, cum de altfel este si acuma.

Mai mult de atat? Nu stiu ce o sa fie, nici nu vreau sa ma gandesc.

P.S: Felicitari de propunere.

Edited by S1mpleBoy

Ahhh, a fost inchis topicu inainte de 2 .

UnknownX ti'am trimis Pm cu raportul.

Scuze!

Nu e nevoie sa il pui aici,nu cred ca ai voie

P.S Neata,m-am trezit si eu de la nunta,frumos rau.

Sunt Pro, deoarece suntem reporteri si un reporter trebuie sa caute informatii.

"Cum va arata omenirea in anul 3000" - Eu cred ca in anul 3.000 tehnologia v-a fi la ea acasa. Ma gandesc,ce este acum? dar in anul 3.000 ?

Cred ca o sa ne transformam in mici robotei, care vom fi inselati tot timpul de cei care sunt la putere, cum de altfel este si acuma.

Mai mult de atat? Nu stiu ce o sa fie, nici nu vreau sa ma gandesc.

P.S: Felicitari de propunere.

Multumesc pentru felicitari :)

Eu cred ca in anul 3000 nu voi mai fi. :)) Asta e sigur. Dar poate va fi alta religie, vom face cunostinta cu alte civilizatii de pe alte planete (extraterestr), medicina cred ca va fi super-avansata. Pana atunci multe se vor schimba. Ori va fi un viitor negru, plin de "mizerii" . Nu se stie. Dar oare vom trai mai mult ? Oare pana atunci nu vine sfarsitul?

@Vennom-Eu sincer nu inteleg de ce pleci, dar cred ca nici nu ma privesti. Este decizia ta si ti-o respect.

Mult succes in continuare! Ai fost un sub-lider extraordinar, dar in primu' rand ai fost si vei fi un bun prieten.

Iti mai zic inca o data, mult succes!

Mda...

Am aproape o saptamana de cand sunt in factiune si pot spune ca Vennom, pe langa un sublider bun a fost si un prieten bun.

A fost frumos cu el: si eventul si pozele si multe altele. Este greu pentru cei care au petrecut ceva timp cu tine.

Succes acolo unde vrei sa ajungi si sa realizezi si acolo ceva.

Vennom daca pleci nu am sa te iert niciodata!!!! RETRAGE CEREREA!!! Unk respinge-i cerereaaaa!!!!!!!

Edited by DooMasteR

ATENTIE: Nu uitati de sedinta de astazi, la ora 21:00 sa fie cat mai multa lume ON, desii nu suntem multi in factiune.

Nu conteaza cati suntem, macar de-am fi toti ON la sedinta...

Si bine ai facut ca i-ai respins demisia. :)) Again!

@Zel Welcome back!

Deci nu mai plec >:D<<'> <:-P ... In seara asta dupa sedinta sa mai ramanet ca va scot la Night Club ( cel de langa HQ ).

Rank 3+ check cereri live !

Welcome "back"! :D

Salutare all, de azi voi fi coleg cu voi, sper sa ne intelegem. :)>-

Welcome back si tie!

Ne-am inteles data trecuta, ne intelgem si acum.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic