Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va multumesc pentru sustinere...Daca vom fi activi si seriosi vom mentine factiunea unde este acum, poate chiar mai sus !

Check sedinte ! Vreau sa fie toata lume prezenta !

Ok!! Ai stabilit o ora foarte convenabila pentru toti (cred).

Eu am sa ma arunc in pat si acolo am sa raman pana dimineata.

P.s: Doom, vad ca nimeni nu vrea sa discute despre "x" Subiect.

Me: Eu acuma sunt in clasa a 9, deci practic am intrat la liceu (profil: electrica). Deba astept sa-mi vad noii colegi/profesori/liceuu. Asta doar in prima luna de cursuri ;)), deoarece dupa o luna de sc. vine si nedoritul catalog.

Buna dimineata colegi!

@Unk - Nu te vom dezamagi, o sa pastram News Reporter pe primul loc. De ce spun "o sa pastram"? Pentru ca deja suntem pe primul loc.

Intru in-game peste cateva minute.

@Shoo - Chiar nu te inteleg. Ieri dimineata glumeam si radeam, iar acum...

Daca deja ati inceput sa va certati sunteti tari, aveti grija ca daca Vennom nu se simte bine cu voi... daca ii faceti probleme, are voie sa dea WIPE. Are acest drept, este lider nou... poate sa inceapa sa faca factiunea de la 0. Purtati-va si voi frumos.

Daca deja ati inceput sa va certati sunteti tari, aveti grija ca daca Vennom nu se simte bine cu voi... daca ii faceti probleme, are voie sa dea WIPE. Are acest drept, este lider nou... poate sa inceapa sa faca factiunea de la 0. Purtati-va si voi frumos.

Asa vom face,nu te dezamagim nici pe tine nici pe el.

Nu te vom dezamagii, il vom respecta pe Vennom cum te-am respectat si pe tine.

Neatza News Reporter.

Edited by Gabriel0123

Mda...ce pot sa zic?

Ulei imi pare foarte rau ca pleci! Aici ne-am cunoscut, aici ne-am imprietenit..

Abia luase-i rank 3, erai fericit ca puteai sa faci live-uri...

Acum e prea tarziu, ce pot eu sa fac? Pot decat sa-ti urez bafta in continuare si sper sa nu ne uiti...

Se pare ca am fost demis,bafta in continuare.

OMG! ... Si tu.. Bafta Flamă. Imi pare rau ca nu mai suntem colegi..

Diseara la ora 19:45 vreau sa fiti cat mai multi ON !!! Sarbatorim contractul cu The Barzini Family !

De acum ei ne protejeaza !

Cred ca o sa fiu prezent.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic