Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mult succes Deeu & UnknownX .

Faceti o treaba excelenta .

Mersi Unknownx pentru sansa , see ya'.

Eu plec afara, succes, si acum am inteles ca am 10/100 prieteni adevarati.

Edit pentru Deeu: 1. Allx si Tomyy m-au adus la asa vorbe. Va poate confirma toata factiunea cine a inceput, zic la 10:55 ca dau anunt din pachet, peste 5 secunde zice si tomyy, si-l da repede in fata mea iar pe allx l-am lovit de la ploaie ca drifta masina si mi-am cerut scuze, el imi zice "ramona, esti batuta-n cap?" mai apoi "ramona, nu ti se pare ca ai gura prea mare?"

2. Cand a intrebat aLLx "de ce slamvanul meu e alb ca ieri era albastru?", raspunsul lui Tomyy: ca a facut Mister o "LABA" acolo. De ce si el nu-i demis? raspuns: ca sunteti din bucuresti - prieteni :)

3. Sunteti prieteni cu aLLx, 100/100 ti-a zis pe mess sa ma demiti :*

P.S: Deeu dupa edit-ul acesta te-as mai ruga sa te mai gandesti la decizia ta ;)

Edited by R A M O N A

Edit pentru Deeu: 1. Allx si Tomyy m-au adus la asa vorbe.

2. Cand a intrebat aLLx "de ce slamvanul meu e alb ca ieri era albastru?", raspunsul lui Tomyy: ca a facut Mister o "LABA" acolo. De ce si el nu-i demis? raspuns: ca sunteti din bucuresti - prieteni :)

Cu ce dovezi spui ca i-am zis eu pe mess sa te demita ?

Nu te-a demis ca suntem prieteni , eu am prieteni , nu ca tine.

Si schimba-ti numele , esti baiat 100%.

Cu ce dovezi spui ca i-am zis eu pe mess sa te demita ?

Nu te-a demis ca suntem prieteni , eu am prieteni , nu ca tine.

Si schimba-ti numele , esti baiat 100%.

Pe /f i-ai zis sa vorbiti pe mess, nu pare ciudat toate astea?

Si da, 100% sa zici la femeia ta (pe care nu o ai si nu o vei avea cu asa comportament), nu mie.

"Sunt din Bucuresti a? Ai prea multe vise, scrie si la profil ca sunt din Constanta, doamne."

Chiar si daca nu esti din Bucuresti, oricum daca te stii bine cu Deeu nu e problema sa fiti prieteni, nu ?

Edited by R A M O N A

Salutare tuturor, imi cer scuze ca postez aici.

*De ce trebuie sa va certati? Voi chiar vreti sa destramati toata factiunea?

Terminati si voi cu certurile...News Reporter trebuie sa ramana pe primul loc, acolo unde trebuie sa fie...

Scuze inca o data ca postez aici.

Va salut.

Edited by MrYonutz

Pe /f i-ai zis sa vorbiti pe mess, nu pare ciudat toate astea?

Si da, 100% sa zici la femeia ta (pe care nu o ai si nu o vei avea cu asa comportament), nu mie.

"Sunt din Bucuresti a? Ai prea multe vise, scrie si la profil ca sunt din Constanta, doamne."

Chiar si daca nu esti din Bucuresti, oricum daca te stii bine cu Deeu nu e problema sa fiti prieteni, nu ?

Te simţi bine ? Nu mai ai niciun drept de a posta aici , ai fost demisa.

Edit pentru Deeu: 1. Allx si Tomyy m-au adus la asa vorbe.

1. Chiar daca ei te-au determinat sa spui asemenea cuvinte, trebuia totusi sa dai dovada de respect, nu pentru ei, ci pentru tine, ca fata.

2. Nu eram online in acel moment pentru a-l putea sanctiona iar daca eram online, cu siguranta eram afk. In plus, jignirile tale au fost "reclamate". Ceea ce a spus Tomyy, a fost vazut ca pe o gluma, pentru ca in mod contrar, The.Mister ar cere sa fie sanctionat. Si nu, nu sunt din Bucuresti.

3. aLLx nu mi-a zis sa te demit, i-am cerut explicatie la ce s-a intamplat si am primit-o.

Sper ca te-am lamurit. Daca nu, asta e, nu-mi mai bat gura.

EDITED: Nu am la ce sa ma gandesc. Decizia e luata.

Edited by DDeea

Salutare tuturor, imi cer scuze ca postez aici.

*De ce trebuie sa va certati? Voi chiar vreti sa destramati toata factiunea?

Terminati si voi cu certurile...News Reporter trebuie sa ramana pe primul loc, acolo unde trebuie sa fie...

Scuze inca o data ca postez aici.

Va salut.

Asta e, pe Tomyy prima data l-am intrebat de cat timp e in NR? si el imi zice ca n-are importanta, "de cat timp tu joci pe server? sa te vad", pe allx l-am calcat din greseala, imi zice "Ramona esti batuta-n cap?" si la sfarsit mai sunt si demisa tot eu dar restul stau linistiti pentru ca totul e pe prietenie in acest joc :)

@Allx: taci ca tu tot ai facut cerere de demisie.

@Deeu: poate Mister a vrut sa fie sanctionat dar nu a spus pentru ca e om de treaba si nu se plange ca Tomyy si aLLx, daca tu crezi ca totul e "gluma" atunci succes cu glumele si cu tine va fi factiune pe ultimul loc, pana a nu veni aLLx, tu si Tomyy a fost totul mai amuzant si mai frumos, ce pot sa mai zic? succes cu demiterile.

Edited by R A M O N A

Măcar recunoşti că m-ai calcat :-J.

Nu mai ai niciun drept să postezi aici .

Dacă mai postezi , cer warn-up :">

Nici eu nu voi mai posta când îmi va fi acceptată demisia :)

Măcar recunoşti că m-ai calcat :-J.

Nu mai ai niciun drept să postezi aici .

Dacă mai postezi , cer warn-up :">

Nici eu nu voi mai posta când îmi va fi acceptată demisia :)

Inca nu am fost data afara :*

P.S: Astept sa vorbesc personal cu UnknownX nu cu toti...

Edited by R A M O N A

@Deeu: poate Mister a vrut sa fie sanctionat dar nu a spus pentru ca e om de treaba si nu se plange ca Tomyy si aLLx, daca tu crezi ca totul e "gluma" atunci succes cu glumele si cu tine va fi factiune pe ultimul loc, pana a nu veni aLLx, tu si Tomyy a fost totul mai amuzant si mai frumos, ce pot sa mai zic? succes cu demiterile.

Stii.. nu cred ca mai are rost sa-ti zic, dar putin imi pasa de parerea ta. Daca ai de comentat ceva despre activitatea mea in News Reporter, nu ai decat: RECLAMA-MA! Astept sa fiu sanctionata.

De ce nu imi ziceai asta pana acum? De ce tocmai in momentul asta, cand te-am sanctionat? Dar stii ce.. nu te deranja sa-mi raspunzi. :D

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic