Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna Ziua !

In sfarsit, mi-a scos banul.

Maine am si eu teza la Lb si Literatura Romana. Mai am sa invat o opera si sa fac cateva ex. la gramatica si sunt pregatit.

Ne auzim in Joc!

Cel mai probabil, diseara o sa intru si eu cateva ore. Vorbim !

Buna seara NR mai am si eu Muzica si ajung acasa si iar ma apuca nervi deci o sa ne auzim maine seara...Spor la AG, LIVE

Buna seara NR mai am si eu Muzica si ajung acasa si iar ma apuca nervi deci o sa ne auzim maine seara...Spor la AG, LIVE

Buna seara News Reporter,se pare ca s-a anuntat si sedinta de maine seara asa ca vreau sa va anunt ca vreau sa fim cat mai multi online maine seara deoarece nu s-a mai facut o sedinta de ceva timp.Eu va spun noapte buna si spor la teste/teze.Ne vedem maine dupa ora 14:30.Have fun!

Salutareeeeeee, am intrat si eu putin azi dimineata in game , luni voi reveni cu activitatea mea , va rog sa va ocupati unul dintre voi si de live-ul meu cu Alyn17 , multumesc .Azi am avut teza la mate , mi-a adus teza la romana , am luat 9,20. Maine am iar o lucrare la istorie , noapte buna si aveti grija de NR.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic