Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Moderatorii Sport B-zone au decis să redeschidă concursul " B-Zone Sport Bet " . Pe data de 05.12.2011 ( luni ) vor începe înscrierile . Vă aşteptăm în număr cât mai mare. Pentru mai multe detalii , accesaţi : http://b-zone.ro/for...-zone-sportbet/

Ce cauti aici ma? :))

#M-am intors de la partie. Ce mai faceti? S-a facut sedinta?

Buna Seara !

O sedinta foarte frumoasa, o sedinta activa. ( in sensul in care nu doar liderul a vorbit, bla bla bla ).

Felicitari celor care au primit Rank-uP si ma bucur ca sunt si eu printre acestia.

Sper si imi doresc sa fac o treaba excelenta.

Ne vedem in gaMe ! Succes celor care concureaza la concursul "Reporterul Saptamnaii", eu cred ca retrag :| , deoarece vreau sa-i las unuia de rank 1-2 sa-l castige.

Salutare tuturor. Nici azi nu cred ca ma duc mai devreme de ora 3.

Vad ca unii dintre voi au luat rank-up. Vreau sa va felicit si sa va spun un lucru pe care l-am invatat in timpul in care am fost in News Reporter. Eu cand am luat rank-up, fara sa-mi dau seama, m-am schimbat...in rau. In sensul ca eram mai autoritar, mai aspru cu colegii de rank mai mic, etc. Atunci, Unk, mi-a zis un lucru: "Nu vreau sa te mai vad asa. Eu il vreau pe MrYonutz cel de Rank 1." Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun si sa nu faceti ca mine. Nu va ajuta cu nimic.

#O seara frumoasa in continuare. Revin mai tarziu.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic