Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun, dupa cum v-am promis. Am facut topicul "News Reporter - Detalii live si ziare", am adaugat doua reguli noi privitoare la ziare. Am facut si echipa de mecanici, verificati topicul, daca sunteti in acea echipa, luati skin-ul si job-ul.

Noapte bună tuturor ! Felicitări celor care au luat rank-up și nu în ultimul rând vreau să-l felicit pe UnknownX pentru îmbunătățiriile care le-a făcut în această seară !

Noapte bună tuturor ! Felicitări celor care au luat rank-up și nu în ultimul rând vreau să-l felicit pe UnknownX pentru îmbunătățiriile care le-a făcut în această seară !

Noapte buna. Eu mai stau, nu cred ca ma culc noaptea asta. E aproape dimineata. 8-|

#De ce s-au schimbat skin-urile?

Edit: Ma duc si eu la culcare. Noapte buna, daca mai e noapte. :))

Edited by MrYonutz

Buna Dimineata News Reporter !

Felicitari Tibyy pentru reporterul saptamanii si celor care au fost pe primele 3 locuri la peisaje !

Ne vedem in joc !

Ooo da, au fost acceptati 2 prieteni de-ai mei :X

Pentru unii acum este seara,daca vrei un exemplu ,ti-l dau pe MrYonutZ care se culca la 5 dimineata si doarme toata ziua.

PS: Felicitari celor de pe primele 3 locuri la peisaje,eu mai am de muncit :-? ,am iesit pe 5 din 7.

6s9egi.png

Editia a II-a a a concursului "Sportbet" organizat de moderatorii sectiunii Sport a inceput astazi 04.12.2011.

Intrati pe link-ul de mai jos si inscrieti-va.

Link :

http://b-zone.ro/forum/forum/829-b-zone-sportbet/

Va astept :)

Pentru unii acum este seara,daca vrei un exemplu ,ti-l dau pe MrYonutZ care se culca la 5 dimineata si doarme toata ziua.

PS: Felicitari celor de pe primele 3 locuri la peisaje,eu mai am de muncit :-? ,am iesit pe 5 din 7.

Ai dreptate aici. :))

Neata, sau ma rog, buna ziua colegi. Azi ajung acasa. Cum merge treaba?

Buna seara NR!

In aceasta saptamana o sa fiu cam inactiv deoarece am probleme majore de sanatate + si probleme cu bratul stang de la un antrenament.. dar sper sa ajung la simulare sau la mini-sedinta daca se fac...poate scap de aceste probleme cat mai repede, o sa intru mai in game dar nu o sa stau foarte mult deoarece doctoru mi-a spus sa NU stau la PC mai mult de 1 ora si sa nu folosesc mana....

Aveti grija ce faceti ;)

Unk te rog sa ma scuzi saptamana aceasta....

Ne mai auzim...

Edited by BrEaKzuTzU

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic