Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara NR, o sa plec si eu in oras, ne vedem in Sa:Mp, bafta

Faci propunere sa nu se mai posteze nimic in legatura cu real life la discutii insa tu faci acelasi lucru...

Salut baieti acesta o sa fie ultimul meu post aici deoarece doresc sa fac o pauza de samp , ma despart de News Reporter cu greau deoarece aici mi-am facut prieteni sunteti niste colegi extraordinari sper sa faceti o treaba cat mai buna in continuare.Multumesc SrN pentru sansa acordata si sper ca intr-o zi sa fim din nou colegi.Respect News Reporter.Voi ramane cu gandul la voi.

Salut baieti acesta o sa fie ultimul meu post aici deoarece doresc sa fac o pauza de samp , ma despart de News Reporter cu greau deoarece aici mi-am facut prieteni sunteti niste colegi extraordinari sper sa faceti o treaba cat mai buna in continuare.Multumesc SrN pentru sansa acordata si sper ca intr-o zi sa fim din nou colegi.Respect News Reporter.Voi ramane cu gandul la voi.

Te salut Sh1n3, multa bafta in real life. Sper ca te vei intoarce intr-o zi si vom fi din nou colegi, ai fost unul din prietenii cei mai buni de pe samp. BAFTA!

Back de la un biliard superb.

"Admir" faptul ca aproape toata lumea care a postat aici dupa revenirea forumului a mentionat ca "merge forumul, dar nu merge serverul".. frumos mod de a face spam :|. Daca face unul o remarca / constatare nu trebuie s-o faca si restul, nu suntem papagali, ce Dumnezeu.

@Sh1n3 - Mult succes in continuare!

Back de la un biliard superb.

"Admir" faptul ca aproape toata lumea care a postat aici dupa revenirea forumului a mentionat ca "merge forumul, dar nu merge serverul".. frumos mod de a face spam :|. Daca face unul o remarca / constatare nu trebuie s-o faca si restul, nu suntem papagali, ce Dumnezeu.

@Sh1n3 - Mult succes in continuare!

Ce-ti mai place sa ne critici :)). Lasa ca te prind eu in game :))) . Ce puteam sa spunem si noi? Plictiseala e cam mare...

Salutare...Din pacate serverul e off! :(

Quote's:

Dominic Toretto : A winner is a winner. No matter if you win with a meter or a centimeter.

Dominic Toretto: We talkin' or we racin'?

Imi poti explica si mie de ce ii copiezi semnatura lui Tohaneanu? Si nici macar nu e semnatura..

Imi poti explica si mie de ce ii copiezi semnatura lui Tohaneanu? Si nici macar nu e semnatura..

=))

Everzor, mai da-mi si mie un pachet ceva, sa nu ma plictisesc cand revine serverul.

Ce mai ziceti in rest?

Bine, o gasesti si pe net, dar fix asta avea el la semnatura, fix asa scris.. Ma rog, am intrebat la plictiseala, n-are vreo importanta anume pentru mine :).

Pachete or sa primiti:

1. Cand or sa fie.
  2. Cand am sa consider ca va vine randul, pentru ca nu sunteti unul / doi, sunteti peste 10 membri rank 1/2.

Oricum, mi-e cam scarba de samp astazi, am pierdut in 2 zile o gramada, nu prea mai am chef. Bafta astazi, ma gandesc daca ma mai tin de joc sau nu.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic