Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba, azi am dat esec, nu mi-a placut. Cand sa facem ceva frumos, ati intrat jumate la jail.

E si maine o zi.

Nu ai mai stat...am dat rob dupa si am si acum wantedul...si am stat mult in game. Dupa ce am omorat cu Source, pade, zorro si m4ms de vreo 6 ori 2 copi, ne-am dus la aia de la 69 piermobs care aveau vreo 8 w6 :))

ATENTIE!!!!

18.12.2013:

1. La sedinta din saptamana asta, mai exact pe 22.12.2013 voi acorda tuturor membrilor prezenti o prima cu ocazia sarbatorilor de iarna in valoare de 20.000$

2. Incepand de maine, 19.12.2013, cine nu este logat la zi pana pe data de 21.12.2013, va fi demis indiferent de rank. Voi fi foarte antent la loguri, si nimeni nu va fi crutat. Exceptandu-i pe cei care au deja cerere de inactivitate pentru perioada respectiva, totodata nu voi mai accepta nicio cerere de inactivitate incepand de astazi.

Edited by RazviTnx xD

Incepand de azi aveti obligatia de a da numai anunturi RP pe tema B-Olympics. Aceasta olimpiada va incepe de joi 26.12.2013. Misiunea noastra este de a promova in orice mod posibil aceasta olimpiada. Avem la dispozitie Anunturile RP, Ziare, interviuri etc.

Puteti da anunturi RP despre absolut orice subiect legat de aceasta olimpiada: castigatorii probelor, datele probelor, perioada in care se va desfasura, organizatori, etc. etc...

Aveti toate informatiile aici: http://forum.b-zone.ro/forum/1683-b-olympics/

Deasemenea astept si reportaje pe aceasta tema de la echipa B-News.

INCEPAND DE AZI SI PANA LUNEA VIITOARE ACESTA VA FI "RAPORTUL" VOSTRU. Luati toata treaba in serios, dati cat mai multe RP-uri.

Edited by RobertCM

Da ma bine si ce te lauzi? Du-te ba acasa si lasa-ne cu minciunile tale :))

Cer topic closed. E a 3-a pagina nou-deschisa a mea :)))

On: S-au pus posthunterii pe NR ba. Check reclamatii!

Edited by Malamadre

Raport special cu ocazia "B-Olympics Winter 2013"

Pentru perioada 24.12-25.12.2013:

• Fiecare reporter de rank 1-2 este obligat sa dea anunturi RP cu continut strict informativ, referitor la probele ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul olimpiadei. Mai exact, va uitati in acest subforum Click si dati detalii despre fiecare proba in parte. Nu aveti voie sa dati intr-o zi mai mult de 3 RP-uri despre o proba, asta insemnand in jur de 30-35 de RP-uri in total intr-o zi despre toate probele. Atunci cand veti posta rapoartele cel care va da cele mai multe anunturi va primi un bonus in valoare de 30.000$ (Pentru a primi acest bonus, toate anunturile voastre trebuie sa fie cat mai diversificate, mai exact fiecare sa fie diferit, nu dati acelasi RP pentru o proba de mai multe ori, il schimbati de fiecare data, dar informatia sa fie aceeasi.)

Pentru perioada 26.12 - 30.12.2013:

• Va conta in primul rand prezenta la probe. Din 11 probe trebuie sa participati la cel putin 6 probe ( concurent / spectator, nu trebuie sa fiti concurent la fiecare proba)
  • Veti face poza la fiecare incepere a probei pentru a justifica prezenta
  • Acest raport ii include si pe cei de rank 3+. La fiecare proba trebuie sa fie minim un rank 3+ pentru a ajuta cu live organizatorul, [F4L]Deidara.
  • Veti face poze / filmulete la fiecare proba si le veti posta in PM-ul pe care il voi realiza in zilele urmatoare.
  • Raportul va fi postat intre 1.01. - 2.01.2014 ( Nu va pun sa postati in seara de revelion...)
  • Nu vor mai exista salarii pe raport

Nota:

---Nu incercati sa falsificati dovezile cu prezenta pentru eu voi primi de la Deidara prezenta la fiecare proba si nu iert pe cel care minte.

---Orice nelamurire despre acest raport o puteti rezolva dandu-mi PM cu intrebari voastre

---Chiar daca nu mai aveti un raport obisnuit nu trebuie sa va opriti in AG-uri, RP-urile vor fi putin mai speciale intre 24 si 25.12 iar pe perioada olimpiadei puteti da RP-uri depsre probele care au avut loc, insa nu se vor pune la raport

English version:

For 24.12-25.12.2013

• Any reporter who's rank is 1 and 2 must give RP news about the events which are going to take place within the Olympic Games.
    More accuratte. you should look in this subforum. Click and look at the details about every of the events. Also, you can give only 3 RPs about this per day, so this means about 30-35 RPs per day about all the events.
    When you'll post the activity reports, the person who has given the most RPs with this subject will get a bonus: 30.000$. (For this prize, all the news must be more informative and unique, I mean don't use the same news again and again, you'll change it everytime, but the information must be the same).
For 26.12 - 30.12.2013.
  • First of all, your presence at the events within the Olympics will count the most. There will be 11 events, so you have to join at least 6 of them ( player / spectator, you don't need to be a player at all the events).
  • You'll take a picture at every start to justify and prove your presence.
  • This report is also including the members who's rank is above rank 3. At every event, there sould be at least one member who's rank is bigger than 3, to help the organizer, [F4L]Deidara, to talk using [/live].
  • The report will be posted between 1.01 - 2.01. 2014. ( It's not necessary to post it on 31, at the New Year's Eve ).
  • There will be no longer earnings on report.
Note:
- Don't try to edit the photos with your presence at the events because I will recive from Deidara a presence list at every single event and I don't forgive the liars.
- Any question about this report you or any information that you want to know about this event, you can solve it and find out by sending me a PM.
- Even if you don't have a regular activity report, it doesn't mean that you must stop the normal one and quitting AG. The RPs will be a little more special between 24 and 25, and while the Olympic Games are on, you can give RPs about the events withn which took place, but those are not going to be a part of the report.

Edited by RazviTnx xD

Cei inscrisi la probele de joi:

Proba 1

Nickname: RazviTnx

Lider la: News Reporter.

Membrul 1: RobertCM

Membrul 2: sNaks2000

Membrul 3: Miska

Garantez pentru ei că vor fi prezenți în data și ora precizate mai sus fără a încurca desfășurarea?: Da.

Alte precizări: -

Proba 2

Lider la: News Reporter

Membrul 1: Mahone.

Membrul 2: Source.Vicious

Garantez pentru ei că vor fi prezenți în data și ora precizate mai sus fără a încurca desfășurarea?: Da

Alte precizări: -

O sa va reamintesc zilele ce urmeaza!

Cei inscrisi pentru maine.

Proba 3:

Membrul 1: Slash
Garantez pentru ei că vor fi prezenți în data și ora precizate mai sus fără a încurca desfășurarea?: Da.
Alte precizări:

Proba 4:

Membrul 1: Patrunjel
Membrul 2: [rTs]Pade
Membrul 3: sNrobert
Alte precizări:

Salutare vechii mei prieteni. Vreau sa va uraz un an nou plin de fericire si noroc, v-as fi urat si un craciun fericit dar liderul vostru intelept si nab, RazviTNX a inchis topicul deoarece se facea un mare spam fara sens. Vad ca s-au intors cei mai nabi membrii, este vorba de sNrobert si Patrunjel si Cartofar :)), iar ceilalti nabi au ramas tot aici: RobertCM, [RTS]Mater, Miska, Antycus, Source.Vicious. Va pup si va iubesc :* GAY FEEEEEST, pacat ca a plecat snaks :(.

Stay Tranquila.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic