Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nickname-ul tau: Cartofar
  • Nickname-ul membrului reclamat: Sir.John.Broadi
  • Descriere: Urma sa avem o licitatie la Headquarters-ul News Reporter pentru 2 locuri reprezentative in cadrul ziarului B-News. Sir.John.Broadi ne-a facut o vizita cu aproximativ o jumatate de ora inainte de inceperea evenimentului, refuzand cu desavarsire, la indicatiile noastre, sa isi mute bolidul din zona rezervata licitatiei. In timpul in care s-a plimbat prin incinta Headquarters-ului News Reporter a dat dovada de nesimtire, au mai existat astfel de incidente, dar acum m-am enervat si eu. Nu stiu daca tu accepti un astfel de comportament, stiu doar ca empty_mdy, krysty si multi altii nu ar accepta.
  • Martori: Mahone, Patrunjel, Pypp, [rts]Pade, au mai fost si doi membrii GSB, pe care i-am chemat in ajutor pentru a reusi sa punem pe duca vizitatorii nepoftiti.
  • Dovezi ( screenshot / video ): tbb63lU.png
  • VvJZUCX.png
  • TdzZgm4.png
  • lgSNKxF.png
  • durm3lq.png
  • LKUE8Tq.png

P.S. Nu aveam nimic cu tine daca nu erai asa nesimtit si cu nasu' pe sus. Nu esti buricul pamantului.

Ba esti nebun!? Bravo tati! Deci asa se face un post ca lumea, nu ca ceilalti amatori. GG, din toata inima ti-as da plus dar nu pot azi. Iti dau dupa 00:00.

PS: Bajetii, ajungem si noi cu 20 plusuri la postul ala?

Ba esti nebun!? Bravo tati! Deci asa se face un post ca lumea, nu ca ceilalti amatori. GG, din toata inima ti-as da plus dar nu pot azi. Iti dau dupa 00:00.

Spammer slash asta, ba, uite, iti dau voie sa imi iei semnatura, ca ti se potriveste.

Ajungem. Dau si eu + maine ca acu i-am dat lui Krysty la postul de la palgeri!

Pade acu ti-am furat semnatura! :))

:*** ma bucur ca am putut fi de folos.

M4Ms, bine ca ai postat acum la 10 raspunsurile la servicii, iar timpul in care trebuie sa dam anunturile incepe tot de astazi de la ora 00, de dinainte de a le atribui. Practic am pierde o zi degeaba daca ar fi dupa tine, iar daca nu le indeplinim la timp tot noi suntem sanctionati. Te rog sa modifici si sa te gandesti si la noi inainte de a posta urmatoarea oara.

Ce anume 'nu se numeste cerere' in serviciul pe care-l doresc?

Noapte buna mici mei spameri! Vreau sa il intrec pe Deidara! :)) Report Haterilor!

Deidara nu facea post dupa post doar pentru +1. Posturile lui aveau sens sau cel putin te captivau pentru o secunda.

Tu te lauzi ca faci spam cu posturi inutile, fara sens si incorect gramaticale care ar trebui sanctionate? Inteleg ca toti vreti sa faceti cat mai multe posturi, dar macar faceti-le cu cap.

Edited by P e r f e c t

@, poti cere oricand zile in plus pt pachet.

Am iesit si eu, noapte buna, ne auzim maine.

Ceea ce nu e corect din niciun punct de vedere e ca tu postezi la ora 10 si precizezi ca intervalul in care trebuie sa dam anunturile incepe cu aproximativ o zi intreaga inainte de a ni le atribui.

@, OMFG, stai ma kill ca am dat edit, nu mi-am dat seama sau tu crezi ca am facut intentionat? Si nu mai zice tu ca nu ma gandesc la voi, de cand ma ocup eu de pachete am imbunatatit cu mult vechiul sistem, era bine acum sa aveti fiecare 3-4 pachet pe saptamana?

@, OMFG, stai ma kill ca am dat edit, nu mi-am dat seama sau tu crezi ca am facut intentionat? Si nu mai zice tu ca nu ma gandesc la voi, de cand ma ocup eu de pachete am imbunatatit cu mult vechiul sistem, era bine acum sa aveti fiecare 3-4 pachet pe saptamana?

'stai ma kill'? Cum vine asta? :))

Da, chiar am crezut ca ai facut-o intentionat atat timp cat mi-ai reprosat ca pot cere zile in plus pentru pachet.

Nu am vrut sa te ofensez, doar ca mi s-a parut nedrept pentru noi si ti-am spus.

P.S.: Nu exista 'nu mai zice tu'. ;))

Edited by P e r f e c t

• Nick-ul tau Sir.John.Broadi
  • Level-ul tau: 42
  • Nick-ul celui reclamat: Cartofar
  • Motiv: Amenintari in 4 poze, limbaj si comportament.
  • Martori: -
  • Dovezi: http://imgur.com/a/C8JVp
  • Alte precizari: Ia tati daca asta vrei, iti dau pana te plictisesti.

Baiatul asta chiar nu are alta treaba? Face post pentru orice k/\k/\7? Chiar nu se satura si el sa faca post tuturor?

Asa se intampla cand dai unui copil frustrat un calculator cu o conexiune la internet.

Da bai, te astept cu report :*, poate se satura si global moderatorii de tine!

# Aruncati o privire si in topicul asta: http://forum.b-zone.ro/topic/183009-plangere-pypp-comportament-non-rp/

Edited by Pypp

Saptamana asta voi fi inactiv. Aveti grija ce faceti. Robert si cei de rank4+ vor avea grija de voi, le-am spus si le voi spune tuturor ce au de facut. FlameS il va ajuta pe Robert si indiferent cine va gresi va fi sanctionat ca atare. O sa va urmaresc indeaproape de pe forum, so take care!

'stai ma kill'? Cum vine asta? :))

Da, chiar am crezut ca ai facut-o intentionat atat timp cat mi-ai reprosat ca pot cere zile in plus pentru pachet.

Nu am vrut sa te ofensez, doar ca mi s-a parut nedrept pentru noi si ti-am spus.

P.S.: Nu exista 'nu mai zice tu'. ;))

Daca nu stii, documenteaza-te si nu te mai baga aiurea.

Salut. Am ajuns si eu acasa. Mananc si intru in game. Cum sa iei doar fw pentru ce a facut. Se permit multe in Taxi.

P E R F E C T cu ce te deranjeaza ca fac eu posturi la discutii? Si cica si gresite. Uite ma ca de acu' special pt tine o sa scriu doar gresit

B1N3? 4S4 S4 f13!

Edited by Slash69

Nu va certati aici, riscati sa fiti sanctionati amandoi. P e r f e c t, daca ai o problema iei legatura cu conducerea.

M4Ms face parte din conducere, nu? I-am spus direct pentru ca nu mi s-a parut corect. Nu m-am certat cu el si nici nu o voi face, indiferent de situatie. ;)

Salut. Am ajuns si eu acasa. Mananc si intru in game. Cum sa iei doar fw pentru ce a facut. Se permit multe in Taxi.

P E R F E C T cu ce te deranjeaza ca fac eu posturi la discutii? Si cica si gresite. Uite ma ca de acu' special pt tine o sa scriu doar gresit

B1N3? 4S4 S4 f13!

1. Nu am spus ca ma deranjeaza personal, doar ca regulamentul interzice spamul si posturile fara sens.

2. Da, a fost gresit acel post la care ti-am dat quote. Citeste-l inca odata cu atentie si daca tot nu-ti dai seama..

3. Scrisul ala nu e gresit daca il scrii corect gramatical. Era vorba de gramatica in postul in care ti-am atras atentia.

Edited by P e r f e c t

1. Nu am spus ca ma deranjeaza personal, doar ca regulamentul interzice spamul si posturile fara sens.

2. Da, a fost gresit acel post la care ti-am dat quote. Citeste-l inca odata cu atentie si daca tot nu-ti dai seama..

3. Scrisul ala nu e gresit daca il scrii corect gramatical. Era vorba de gramatica in postul in care ti-am atras atentia.

Tu vorbesti ? :)) Cand ai intrat aici abea aveai 60 de posturi :))

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic