Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

8 minutes ago, South sniKK said:

Măcar aici să prinzi și tu puțin tupeu că în joc nu ai tupeu să comentezi că ești la un pas să pici.

#valoare. 

Nu puteti face voi atatea cereri de pachete cate pot eu sa anulez.

1 hour ago, South sniKK said:

Măcar aici să prinzi și tu puțin tupeu că în joc nu ai tupeu să comentezi că ești la un pas să pici.

N-am ce discuta cu asemenea ființe, mi-e pur și simplu scârbă de tine, nu-mi mai oferi atenție și vezi de treaba ta cât mai ai ;) 

2 hours ago, EileeN said:

N-am ce discuta cu asemenea ființe, mi-e pur și simplu scârbă de tine, nu-mi mai oferi atenție și vezi de treaba ta cât mai ai ;) 

Tu ești cea care încă își caută anturaje cu alții, nu eu am reînceput să postez aiurea la discuții. 

Postez aici cât am eu chef, nici măcar nu ți-am pronunțat numele, dacă te-ai simțit, asta e alta poveste ;)) 

Din umbra falnicelor bolți, un agramat se-arată, lângă diacritice, unde-n colț, cratima așteaptă. Privea in zare cum in fraze, diacritice răsare și străluce, in micile lui fraze, cratima o ocololise.

Edited by EileeN

DRAGI COLEGI, V-AȚI FĂCUT RAPORTUL SĂPTĂMÂNA ASTA? CE O SA MÂNCAȚI DE PASTE? (E Bn așa?)

Deja discuțiile din topicul asta au ajuns la mine, ca o ultima avertizare v-as ruga pe un ton prietenos sa încetați cu prostiile ca sa nu ajung sa va sancționez pe joc pentru ce scoateți pe "tastatura" pe forum.

Jocul asta ar trebui tratat ca o sursa de relaxare și de destindere în timpul liber pe care fiecare îl avem, nu doar pentru răutăți. Daca chiar vad ca nu se poate cu voi trecem la sancțiuni poate asa înțelegeți. 

Cu respect,

Cătălin 

15 hours ago, SaRtOR din CN said:

Deja discuțiile din topicul asta au ajuns la mine, ca o ultima avertizare v-as ruga pe un ton prietenos sa încetați cu prostiile ca sa nu ajung sa va sancționez pe joc pentru ce scoateți pe "tastatura" pe forum.

Jocul asta ar trebui tratat ca o sursa de relaxare și de destindere în timpul liber pe care fiecare îl avem, nu doar pentru răutăți. Daca chiar vad ca nu se poate cu voi trecem la sancțiuni poate asa înțelegeți. 

Cu respect,

Cătălin 

"asai", fii rau, Catalin ;)) o sa-ti dau report ca nu esti membru al factiunii :))

Edited by EileeN

6 hours ago, South sniKK said:

Liniște și pace. :))

Paște fericit tuturor! :* 

Crezi? ??? uite, deja s a reinceput treaba aici ???

1 hour ago, SaRtOR din CN said:

@Peteleu AndreiO sa stau eu cu ochii pe topicul asta si o sa ma asigur ca totul este asa cum trebuie, pana una alta, poftiti ceva frumos, baieti, fete :) 

Un iepuraş tare drăgălaş a iesit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…si Hristos a Înviat!

4 hours ago, SaRtOR din CN said:

@Peteleu AndreiO sa stau eu cu ochii pe topicul asta si o sa ma asigur ca totul este asa cum trebuie, pana una alta, poftiti ceva frumos, baieti, fete :) 

Interesant, cred ca e pentru prima data cand e nevoie de un admin sa stea cu ochii pe topicul de Discutii ? ma intreb de ce? Cred ca si pana acum s a mai discutat aici, dar cred ca de ceva timp s a schimbat ceva ? salut