Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna:UnkownX,Numele meu in joc este BaroS, >:D<<'> Nu am avut alte nickuri deoarece nu imi place sa devin mai multe persoane,level-ul meu detinut in joc este 9+,joc intre orele 15:00-23:00 dar nu chiar tot timpul sunt on deoarece akum vin tezele si restul si trebe sa mai si invat dar pe parcurs am sa incerc sa ma descurc cat mai bine,in legatura cu warn-uri nu am datorita comportamentului meu exemplar fata de cei din jur,nu am avut alte factiuni anterioare deoarece sunt incepator si multi nu au nevoie de incepatori,Nu sunt pe blacklist-ul niciunei factiuni deoarece respect oameni din jur,skill1,Eu sper sa intru sa ajut playeri cu live-uri,info,etc si sa incerc sa devin un exemplu pentru ceilalti din jur.News Reporter se ocupa cu informare jucatorilor de la anunturi gratiute pana la interviuri in direct cu alti oameni.Eu sper sa ma acceptati si va promit ca nu o sa regretati. Multumesc ca m-ati ascultat. P.S : ,,Succes la teze'' :b-emo:

Poza cu stats: 50667523489958428125.jpg

Buna:UnkownX,Numele meu in joc este BaroS, >:D<<'> Nu am avut alte nickuri deoarece nu imi place sa devin mai multe persoane,level-ul meu detinut in joc este 9+,joc intre orele 15:00-23:00 dar nu chiar tot timpul sunt on deoarece akum vin tezele si restul si trebe sa mai si invat dar pe parcurs am sa incerc sa ma descurc cat mai bine,in legatura cu warn-uri nu am datorita comportamentului meu exemplar fata de cei din jur,nu am avut alte factiuni anterioare deoarece sunt incepator si multi nu au nevoie de incepatori,Nu sunt pe blacklist-ul niciunei factiuni deoarece respect oameni din jur,skill1,Eu sper sa intru sa ajut playeri cu live-uri,info,etc si sa incerc sa devin un exemplu pentru ceilalti din jur.News Reporter se ocupa cu informare jucatorilor de la anunturi gratiute pana la interviuri in direct cu alti oameni.Eu sper sa ma acceptati si va promit ca nu o sa regretati. Multumesc ca m-ati ascultat. P.S : ,,Succes la teze'' :b-emo:

Poza cu stats: 50667523489958428125.jpg

Nu stiu daca ai facut-o intentionat ori nu, dar ai gresit topic-ul.

@ Nick : CapsStar

@ Rank : 5 Network Editor

@ De cat timp esti in NR : 1Luna jumate

@ Propunerea ta : Ar suna ceva in genul : Propun ca odata pe zi sa se faca un targ marca News Reporter in care sa putem vinde ziare ( ziarul din ziua respectiva ) , sa oferim playerilor refill/repair si sa le oferim news-uri contra cost ( m-am gandit ca suma sa fie 2,000$ ) asta nu conteaza prea mult , poti decide tu o suma "perfecta". Acest targ sa se faca cand un membru rank 4+ este on si este disponibil pentru a sta acolo cat este nevoie.Locatia sa fie undeva unde este usor accesibil si de obicei acolo unde sa se poata ajunge usor pentru ca playerul respectiv sa nu trebuie sa parcurga mult oriunde ar fi. Aceast targ poate fi si o metoda pentru a scoate $$$ pentru ca cei de rank 1,2 sa poata produce si ei Cash.

@ Alte precizari : Sper ca este o idee buna si mi-ar face placere sa se puna in practica! Multumesc!

PRO, imi place ideia !

Ma duc la somn :D Nb

PRO, imi place ideia !

Ma duc la somn :D Nb

thx venn :> Noapte buna all , bafta maine la scoala si la news-uri cei ce raman acasa :)) , Nb!

Da...Sa vedem cine trece :) sRn ai ban si pe ip ?!

Ca unban nu o sa iti dea pt ca nu e vine nimenui ca ai uitat tu nus unde ip-ul ala ... Se considera reclama :|

Hai ca am plecat la sc!

Mai vb pe la 6 :(

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic