Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata colegi , in seara asta cred ca v'oi intra si eu , daca raspunde adminul in aceasta seara , dar pana atunci , mult noroc la news'uri , live'uri si celelalte.

Cererile de de unban? Adminul raspunde doar SAMBATA!

Ziarul offline !

Un accident sangeros a avut loc astazi un orasul Los Santos! Un barbat in varsta de 32 de ani , suparat ca nevasta lui a fugit cu cei 2 copii,a hotarat sa le ia viata.Acesta nervos s-a dus la GunShopul orasului, si s-a inarmat pana in dinti! gallery151j.th.jpg . S-a dus la casa mamei sotiei , si a omorat cei doi copii si mama acestora gallery149x.th.jpg . In momentul crimei ; o camera al unui magazin l-a surprins pe criminal , la geamul casei cand tragea fara mila gallery153u.th.jpg . Acesta a auzit sirenele politistilor si a luat-o la goana printre casele din imprejurimi gallery150y.th.jpg . Barbatul dandu-si seama ca politia a apucat sa-i vada infatisarea s-a dus la un magazin de haine , a doua zi , pentru asi lua noi haine , si asi schimba lookul gallery155.th.jpg . Politia a aflat care este noua sa infatisaer si este pe urmele suspectului samp034ry.th.png

Nu stiu ce mi-a venit sa fac ziarul asta :)) Pur si simplu o inspiratie..

Ps: Click pe imagini pentru a le vedea mai mari !

Edited by The S H T O R Y

Bine face Deeu. Tocmai ce am venit de la plaja. A inceput sa ploua ... Voi ce faceti?

Buna treaba, Shtory. Bine lucrat.

Edited by DDeea

Eu cand zic, oameni buni, News RP inseamna ceva adevarat, nu inventat, voi batman batman. Ok, MrYonutz a fost demis din cauza acestor "News-uri RP". Cine este urmatorul? Sa fim seriosi, ca sa facem ceva frumos, nu trebuie sa inventam, trebuie sa fim noi. Vreti un news RP? Cautati si sigur veti gasi.

Eu cand zic, oameni buni, News RP inseamna ceva adevarat, nu inventat, voi batman batman. Ok, MrYonutz a fost demis din cauza acestor "News-uri RP". Cine este urmatorul? Sa fim seriosi, ca sa facem ceva frumos, nu trebuie sa inventam, trebuie sa fim noi. Vreti un news RP? Cautati si sigur veti gasi.

Totul se rezuma la 3 cuvinte: Seriozitate, activitate si nu in ultimul rand Munca!

Multi dintre voi va rezumati la cele mai simple lucruri, am incercat sa va atrag atentia si pe /f de lucrul acesta.Cautati ceva nou, dati news-uri mai complexe, nu va multumiti cu putin.Va mirati dupa ca de ce nu luati rank, raporturile voastre sunt verificate si in functie de acuratetea si capacitatea de efort a voastra sunteti rasplatiti.

Edited by kaTaaBB

Ziarul offline !

Un accident sangeros a avut loc astazi un orasul Los Santos! Un barbat in varsta de 32 de ani , suparat ca nevasta lui a fugit cu cei 2 copii,a hotarat sa le ia viata.Acesta nervos s-a dus la GunShopul orasului, si s-a inarmat pana in dinti! gallery151j.th.jpg . S-a dus la casa mamei sotiei , si a omorat cei doi copii si mama acestora gallery149x.th.jpg . In momentul crimei ; o camera al unui magazin l-a surprins pe criminal , la geamul casei cand tragea fara mila gallery153u.th.jpg . Acesta a auzit sirenele politistilor si a luat-o la goana printre casele din imprejurimi gallery150y.th.jpg . Barbatul dandu-si seama ca politia a apucat sa-i vada infatisarea s-a dus la un magazin de haine , a doua zi , pentru asi lua noi haine , si asi schimba lookul gallery155.th.jpg . Politia a aflat care este noua sa infatisaer si este pe urmele suspectului samp034ry.th.png

Nu stiu ce mi-a venit sa fac ziarul asta :)) Pur si simplu o inspiratie..

Ps: Click pe imagini pentru a le vedea mai mari !

Mai astept parerii !

Buna ziua colegi , ce faceti ? Si cred ca in seara asta v-a raspunde la cereri unban si v-oi putea intra in samp ..

Si Deeu , cine l-a molipsit pe kata :))?

Edit:Acum am vazut ziarul lui Shtory , foarte frumos este ziarul si bine lucrat Shtory :D

Edited by sRn

Cred ca stiu cine te-a molipstit. :-?

Crezi gresit :)).

Buna seara.

Welcome celor noi, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic