Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si aici se termina. Au fost 7 luni extrem de frumoase, m-am distrat si mi-am facut multi prieteni, v-am dat FW-uri, rank-uri, am facut war-uri, am batut mafii, am luat turf-uri in LV, am facut event-uri, suntem factiune factiunea pasnica care domina LV-ul si nimeni nu poate contesta asta. Dincolo de orice, voi sunteti cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut pe aceasta comunitate si ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu voi. Nu voi face un roman pentru ca am discutat deja in game, dar persoanele care au insemnat ceva atat pentru mine cat si pentru News Reporter sunt urmatoarele:

• R.Rambo
  • Krysty
  • AnGeLx
  • [b2w]Robbz0r
  • Gisele
  • HashBua
  • Daniel.
  • NuTLine
  • SpazZ.
  • alquaida
  • nabz0r
  • Cartofar
  • Djteolik
  • RazviTnx
  • Patrunjel
  • DanielBoyd
  • Bmwx5
  • Jackie_Dee
  • Piticul
  • Negrean.boby
  • x3n
  • Deidara
  • [bTD]AUDI_RS8
  • Catalin1994
  • Iulian1996

O ultima rugaminte este sa imi trimiteti un PM sau sa postati aici cand voi redeschide topic-ul prin care sa imi spuneti ce a insemnat perioada petrecuta in News Reporter pentru voi, cum v-ati simtit, ce v-a placut cel mai mult si pareri generale. Vreau asta pentru about me si in special de la fostii si actualii rank 4+.

Va multumesc tuturor pentru momentele frumoase si va urez mult, mult succes.

Iar pentru cel ce imi va lua functia.. mult succes si nu strica colectivul asta.

Amintiti-va ce ati invatat in News Reporter si pe ce am pus accent.

Amintiti-va de NEWS REPORTER MAFFIOTTO!

Am pe conferinta ceea ce aveam de spus. Sper ca ai vazut.

In saptamana ce urmeaza (28.01.2013 - 04.02.2013), activitatea propriu-zisa a factiunii (anunturi gratuite, anunturi roleplay, ziare) va fi suspendata pentru a pune in lumina organizarea si responsabilitatile, in schimb, pachetele si interviurile ce trebuiesc savarsite se vor efectua pana in data de 04.02.2013. De asemenea, in saptamana ce vine veti fi scutiti de orice fel de raport sau norma. In aceste 7 zile voi organiza cateva sedinte in care vom discuta administrarea factiunii.

Si aici se termina. Au fost 7 luni extrem de frumoase, m-am distrat si mi-am facut multi prieteni, v-am dat FW-uri, rank-uri, am facut war-uri, am batut mafii, am luat turf-uri in LV, am facut event-uri, suntem factiune factiunea pasnica care domina LV-ul si nimeni nu poate contesta asta. Dincolo de orice, voi sunteti cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut pe aceasta comunitate si ma bucur ca am avut ocazia sa lucrez cu voi. Nu voi face un roman pentru ca am discutat deja in game, dar persoanele care au insemnat ceva atat pentru mine cat si pentru News Reporter sunt urmatoarele:

• R.Rambo
  • Krysty
  • AnGeLx
  • [b2w]Robbz0r
  • Gisele
  • HashBua
  • Daniel.
  • NuTLine
  • SpazZ.
  • alquaida
  • nabz0r
  • Cartofar
  • Djteolik
  • RazviTnx
  • Patrunjel
  • DanielBoyd
  • Bmwx5
  • Jackie_Dee
  • Piticul
  • Negrean.boby
  • x3n
  • Deidara
  • [bTD]AUDI_RS8
  • Catalin1994
  • Iulian1996

O ultima rugaminte este sa imi trimiteti un PM sau sa postati aici cand voi redeschide topic-ul prin care sa imi spuneti ce a insemnat perioada petrecuta in News Reporter pentru voi, cum v-ati simtit, ce v-a placut cel mai mult si pareri generale. Vreau asta pentru about me si in special de la fostii si actualii rank 4+.

Va multumesc tuturor pentru momentele frumoase si va urez mult, mult succes.

Iar pentru cel ce imi va lua functia.. mult succes si nu strica colectivul asta.

Amintiti-va ce ati invatat in News Reporter si pe ce am pus accent.

Amintiti-va de NEWS REPORTER MAFFIOTTO!

N-am ce să zic, decât că m-am simțit foarte, foarte bine în facțiunea realizată de tine! Mă știi doar, nu stau prea mult timp într-o facțiunea în care nu-mi place colectivul ș.a.m.d. Cât despre șederea mea aici... a fost o perioadă de neuitat pentru mine, chiar și pentru tine, cred. N-o să ies prea curând de-aici, îți promit asta. Vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce-ai făcut pentru mine. Mult succes cu funcția pe care o deții, și să ai grijă de ea! Te așteptăm oricând înapoi... :)

Cu stimă,

Local Editor, Tomyy!

Edited by TDK Tomyy

Felicitari Krysty mamica ta o sa fie asa de fericita cand o sa auda, ai grija de factiune si na uiti de prietenia noastra am crescut impreuna de la rank 1 si uite unde ai ajuns tu, bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Îți cam plac virgulele, nu?

Mereu le pui, dar niciodată cum trebuie. =))

Nu, e, adevarat, nimic, din, ceea, ce, spui.

Nu, inteleg, de ce, spui, asta,.

Nu, are, niciun, sens,.

Inceteaza, imediat,.

-> Folosesc multe propozitii apozitionale, d-aia bag multe virgule. :*

Nu, e, adevarat, nimic, din, ceea, ce, spui.

Nu, inteleg, de ce, spui, asta,.

Nu, are, niciun, sens,.

Inceteaza, imediat,.

-> Folosesc multe propozitii apozitionale, d-aia bag multe virgule. :*

Ia niște LSD să grăbești lucrurile, serios.

Acum, serios, x3n, multumesc.” ?!?!??!?!?!?

=))

Ia niște LSD să grăbești lucrurile, serios.

Acum serios, x3n, multumesc.” ?!?!??!?!?!?

=))

Nu... eu nu ma droghez.

Nu beau, nu fumez, nu injur, nu sunt necivilizat, nu sunt arogant, nesimtit, ignorant, deranjant sau iritant.

Cred.

Da...

Sunt perfect.

Sunt un drogat sarac si prost, lasa-ma in pace. Pleaca cu poza ta atractiva de la avatar si lasa-ma in pace!

Na de aici: PM pt poza

Edited by BTD AUDI RS8

In ultimul timp exista o noua moda prin care membrii poarta avatare/semnaturi cu continut provocator. In aceasta categorie sunt incluse imaginile sau materialele video care contin pozitii obscene sau provocatoare sau prim-planuri in care apar sani, fese sau zona inghinala.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic