Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooob m-am incurcat. vRoiam sa spun tara, dar am gresit, Repede sari tu,d omnu perfect..

Nu sunt nici omul perfect si nici nu contest o greseala, dar ca sa afirmi ca Rusia e continent trebuie sa fii natarau mare de tot.

Saluater tuturor. Cred ca din seara asta nu o sa va mai fiu coleg. Ce mai faceti?

E mai bine asa. Pentru toti si pentru factiune..

Daca sa vrei sa vezi cat de bine o sa fie cu un ban de.. nu stiu, 10-20-30 de zile, provoaca-ma.

Nu sunt nici omul perfect si nici nu contest o greseala, dar ca sa afirmi ca Rusia e continent trebuie sa fii natarau mare de tot.

Daca sa vrei sa vezi cat de bine o sa fie cu un ban de.. nu stiu, 10-20-30 de zile, provoaca-ma.

Dar ai vazut ce a zis Krysty :))? "Pe ce continent se afla Uruguay?" -Krysty: "Asia."

:)) Ai venit acasa?

Dar ai vazut ce a zis Krysty :))? "Pe ce continent se afla Uruguay?" -Krysty: "Asia."

:)) Ai venit acasa?

Eh, Krysty e tantalu de cand il stiu.

*Nu, sunt la scoala. Am chimie si nu facem nimic azi, asa ca am rugat-o sa ma lase sa ma duc in librarie sa termin niste lucrari pentru o alta clasa.

Eh, Krysty e tantalu de cand il stiu.

*Nu, sunt la scoala. Am chimie si nu facem nimic azi, asa ca am rugat-o sa ma lase sa ma duc in librarie sa termin niste lucrari pentru o alta clasa.

Mai stii ce plictisitoare erau targurile inainte cand l-ai pus pe DanielB sa se ocupe cand i-ai dat tu rank 4? Targurile au ramas la fel.

Am incurcattttttttttttttttttttttttt, nu intelegi? :))

Saluater tuturor. Cred ca din seara asta nu o sa va mai fiu coleg. Ce mai faceti?

E mai bine asa. Pentru toti si pentru factiune..

Pacat ca pleci... ai depus prea multa munca in aceasta factiune, dar este decizia ta. Bafta mai departe.

Edited by Oaky

Pacat ca pleci... ai depus prea multa munca in aceasta factiune, dar este decizia ta. Bafta mai departe.

cine pleaca?

@

Nick: BmwX5

Rank: 5

Vechime: Destul de mult, nu mai are rost acum.

De ce dorești să pleci din News Reporter?: Asa e cel mai bine pentru factiune.

Cum te-ai simțit în perioada petrecută în News Reporter?: -

Sunt de acord că voi sta civil pentru o săptămână în caz că se dovedește că NU am fost membru News Reporter pentru minim două săptămâni?: Da; nu este cazul.

O ultimă dorință: Vreau sa fie acceptata aceasta demisie.

Ce ar trebui schimbat?: -

Alte precizări?: Succes în continuare, News Reporter! Nu accept refuzuri.

BMW esti raton? de ce pleci :|? Edited by BTD Alex

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic