Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

New avatar. Pareri?

Urat rau.

Mi-au placut protestele tale de dupa rank down :)).

Aici spunea prostii in live si facea greseli gramaticale, d-aia i-am dat rank down. Si dupa, era nervos si a injurat pe /f din greseala, spune el, asa ca l-am demis :))))

Urat rau.

Aici spunea prostii in live si facea greseli gramaticale, d-aia i-am dat rank down. Si dupa, era nervos si a injurat pe /f din greseala, spune el, asa ca l-am demis :))))

Iar tu? Vrei sa dau report?

Neata.

Doamne 2 ore de chimie, 2 de romana, 2 de bio ... MOR incet X_X

Ne auzim pe la 16, cand ies si eu de la antrenamente!

Aveti grija!

ce antrenamente ma?

Acum am picat si eu. Noapte buna, somnu-i dulce, puricii sa ii trimiteti sa se culce.

=))

Ce e ma jocul asta? :))

E misto, dar mi se pare mai evoluat lol-ul chiar daca grafica nu o arata vi se pare de copii mici.. nu stiu ce, ai un obiectiv in lol, in dota nu ai doar sa faci iteme ceea ce este destul de plictisitor.

E misto, dar mi se pare mai evoluat lol-ul chiar daca grafica nu o arata vi se pare de copii mici.. nu stiu ce, ai un obiectiv in lol, in dota nu ai doar sa faci iteme ceea ce este destul de plictisitor.

LoL, Dota, Metin :| Nu pot sa inteleg jocurile astea!

Nu e chiar asa, trebuie sa stii si sa joci. Dai kill-uri, joci in echipa. Ajuti e frumos ce pot sa spun, cat despre lol are o grafica de mario etc... Eu ma pun sa joc o dota, revin la simulare live.

LoL, Dota, Metin :| Nu pot sa inteleg jocurile astea!

Hai sa nu exageram una e Metin alta e Dota, LoL.

@Oaky Da, o avea el grafica cum are dar cand vine vorba scopului jocului.. Dota joci pentru tine sa castigi si in plus e in beta cand se scoate.. 0 winnuri gata, de la inceput. La LoL cumperi campioni, rune, skinuri, la Dota poti doar sa echipezi campionii..

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic