Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De acum, cine va mai posta aici doar "Neata, ne vedem in joc", "Am venit de la liceu, salut", "Am plecat la scoala", va fi sanctionat cu un avertisment verbal.

Subiect de discutie: Religia in scoala.

De acum, cine va mai posta aici doar "Neata, ne vedem in joc", "Am venit de la liceu, salut", "Am plecat la scoala", va fi sanctionat cu un avertisment verbal.

Subiect de discutie: Religia in scoala.

Alta prostie n-ai gasit?

ON: E o prostie Regilia in scoala, ar ffi bine sa fie o materie optinonala, dar e bine ca unii profesori pun 10 si mai maresc media :))

Religia este in scoala un obiect care mai mult obliga elevii sa creada in Dumnezeu, iar ceilalti care nu sunt de aceasta religie sa poate pleca de la ora..

Cred ca mai bine ar sa fie 2 ore sa sport in loc de 1 de sport si una de religie.

Insa, cred ca si religia isi are rolul ei in acest program scolar. Nu suntem singurii care avem ore de religie la scoala.

server down

Religia este cea mai faina materie, nu trebuie sa faci nimic, zici Doamne ajuta si marchezi un 10. Catedoata trebuie sa te duci la biserica (ce nu-i place lui Barabula) si sa faci tot felul de chestii ca sa marci iar un 10.

Edited by AndreiDeiu

Si asta e o posibilitate. Noi mai mult radem la religie..

Un coleg a intrebat-o pe profa "Adam avea buric?"

Stiti ca bebelusul este legat de mama prin buric... Si daca adam a fost primul om? de cine a fost legat?

Un coleg a intrebat-o pe profa "Adam avea buric?"

Stiti ca bebelusul este legat de mama prin buric... Si daca adam a fost primul om? de cine a fost legat?

Domnul Dumnezeu a plămădit pe om / Adam din țărâna pământului și a suflat în nările lui suflare de viață și s-a făcut omul.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic