Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai ma ca sunt curios. Pune-le sa le vad.

sigur?

*Prin postarea unui comentariu esti de acord cu termenii si conditiile prezentate de Cartofar.s.a.

Termeni si conditii.

Esti de acord sa pastrezi incognito sursa pozelor si sa nu cauti sa pedepsesti pe cineva utilazand dovezile prezentate de sursa necunoscuta care le-a postat in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Esti de acord sa nu batjocoresti personalitatea modena care ti-a prezentat dovezile in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Esti de acord sa sa nu faci circ dupa prezentare dovezilor, referitoare la incriminarea lui [F4L]emptY_mdY official, prezentate in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Esti de acord sa pastrezi incognito sursa pozelor si sa nu cauti sa pedepsesti pe cineva utilazand dovezile prezentate de sursa necunoscuta care le-a postat in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Esti de acord sa nu batjocoresti personalitatea modena care ti-a prezentat dovezile in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Esti de acord sa sa nu faci circ dupa prezentare dovezilor, referitoare la incriminarea lui [F4L]emptY_mdY official, prezentate in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Esti de accord sa imi donezi suma de $10.000.000 pentru prezentare dovezilor postate in scopuri educationale si pentru entertainment cu atata fericire si vehementa la apelul facut de catre tine, [F4L]emptY_mdY official.

Edited by Cartofar

Da. Stai sa vezi ce poze postez eu in scurt timp.

Avand in vedere acceptarea ta fara sovaiala a termenilor si conditiilor prezentate de mine, iti voi prezenta dovezile, urmand sa imi trimiti suma de $10.000.000 prin banca, sa faci un ss si sa mi-l dai printr-un pm.

poze: File removed due to violation of the human rights.

Da. Stai sa vezi ce poze postez eu in scurt timp.

Bring it on!

Edited by Cartofar

Avand in vedere acceptarea ta fara sovaiala a termenilor si conditiilor prezentate de mine, iti voi prezenta dovezile, urmand sa imi trimiti suma de $10.000.000 prin banca, sa faci un ss si sa mi-l dai printr-un pm.

poze:

Bring it on!

DA BA EDIT, EU AM CREZUT CA PUI DIN TIMPUL IN CARE ERAM LIDER =))))

Uite aici, din 2010-2011 http://imgur.com/fGd...SfEvt,ElWvGxF#0

Edited by F4L emptYmdY Official

DA BA EDIT, EU AM CREZUT CA PUI DIN TIMPUL IN CARE ERAM LIDER =))))

Uite aici, din 2010-2011 http://imgur.com/fGd...SfEvt,ElWvGxF#0

1. ai sa imi dai 10m

2. da edit la postu tau ca inca apar pozele.

3. Pozele tale sunt din trista ta copilarie.

4. poze: ZCUZcKn.png

Y8YGFpd.png

prima etapa este negarea, dup acceptarea, "ce prost sunt", iar dupa vindecarea, mai ai putin.

Imi place, fac spam la discutii NR cu unu care nu e din NR... Am adus si fani :X

Edited by Cartofar

1. ai sa imi dai 10m

2. da edit la postu tau ca inca apar pozele.

3. Pozele tale sunt din trista ta copilarie.

4. poze: ZCUZcKn.png

Y8YGFpd.png

prima etapa este negarea, dup acceptarea, "ce prost sunt", iar dupa vindecarea, mai ai putin.

Imi place, fac spam la discutii NR cu unu care nu e din NR... Am adus si fani :X

Bomba poze. Mai ai?

Deviezi de la subiect, AI SA IMI DAI $10M ($10.000.000), si da, mai am catev, stai sa le caut.

Nu iti dau nimic. Ce imi poti face?

Nu stiu daca mai stai, dar ma duc sa bag rufele la spalat si sa iau niste suc. Revin peste vreo ora, brb.

Nu stiu daca mai stai, dar ma duc sa bag rufele la spalat si sa iau niste suc. Revin peste vreo ora, brb.

Iti ia o ora sa intinzi niste rufe?

pozeeeeeeeeeeeeeeeeeee:

oR31Llo.png

3rcgdNa.jpg

YwF3CaP.png

j6CAi7Y.png

IVuNyW0.jpg

psJLXuU.png

Ma duc sa fumez o tigara, daca te gasesc cand ma intorc, poate mai stau.

Stii ce poza nu gasesc pe nicaieri? Aia in care imi introduc organul genital in factiune...

Deviezi de la subiect, AI SA IMI DAI $10M ($10.000.000), si da, mai am catev, stai sa le caut.

N-aveți ce face, bă, la ora asta?

empty, vrei să-l bat pe Cartof? (stă lângă mine; pot să-i incendiez casa)

Bring it on!

Veniti si voi aici, tu cu mdy, peste topicul unde se presupune ca doar membrii nr au voie sa posteze, sa va dati mari >:P. Imi disturbati somnul.

Edited by Cartofar

De ce-l torturezi, măi băiete, pe empty al meu?

Vrei să trec cu borfașii pe strada ta să facem scandal?

Să pun maidanezii pe pisicile tale?

Să-ți distrug coșul de baschet?

Totul pana la cos...El ce ti-a facut? :((((((

Totul pana la cos...El ce ti-a facut? :((((((

Cum ce mi-a făcut?

Era împotriva mea când aruncam spre el. :))

Bă, am uitat să te sun când am dat foc la cauciucuri duminica trecută.

A fost caterincă rău. :))

*Sper să nu se supere Krysty că postez aici. ( :* Krysty)

Hai ca ma culc si eu, ca la 9 trebuie sa fiu in picioare... Am terminat si raportu, il sec pe empty de bani, ma simt implinit.

Cum ce mi-a făcut?

Era împotriva mea când aruncam spre el. :))

Bă, am uitat să te sun când am dat foc la cauciucuri duminica trecută.

A fost caterincă rău. :))

*Sper să nu se supere Krysty că postez aici. ( :* Krysty)

>:P

nu se supara... Ma iubeste prea mult.

tu nu stii cum sa faci 5k posts? sau vrei sa faci numaru minim de postari la discutii pe saptamana?

Edited by Cartofar

Hai ca ma culc si eu, ca la 9 trebuie sa fiu in picioare... Am terminat si raportu, il sec pe empty de bani, ma simt implinit.

>:P

nu se supara... Ma iubeste prea mult.

Să nu se supere că postez aici, mă, de tine nu-mi pasă. :))

Ok, noapte bună!

Succes mâine! (adică azi)

Să nu se supere că postez aici, mă, de tine nu-mi pasă. :))

Ok, noapte bună!

Succes mâine! (adică azi)

pai, ma iubeste pe mine prea mult sa se supere pe tine ca imi tii companie...

PWP dulcik, noapte buna!!!

Bate-l. Chiar te rog. Du-te si tortureaza-i pisica. Arunca-i cu pietre-n geam.

Bring it on!

Veniti si voi aici, tu cu mdy, peste topicul unde se presupune ca doar membrii nr au voie sa posteze, sa va dati mari >:P. Imi disturbati somnul.

Poate venim pe bune. Ha? Ce zici Deidara?

De ce-l torturezi, măi băiete, pe empty al meu?

Vrei să trec cu borfașii pe strada ta să facem scandal?

Să pun maidanezii pe pisicile tale?

Să-ți distrug coșul de baschet?

DISTRUGE-I COSUL!

DISTRUGE-I COSUL!

Îi sting țigarea în ochi, nu-i bai. :))

Dau foc la cauciucuri și-l bag și pe el acolo.

N-auzi ce face omu': mă întâlnesc cu el și nu știm ce să facem, dar el: „Hai la mine să jucăm baschet.”.

M-a chemat la el la baschet ca să-mi arate că știe.

Am jucat turul Franței. =))

(glumesc, cartof prăjit)

Edited by F4L Deidara

Buna dimineata! Dupa un somn revigorant de 3 ore sunt iar in picioare si gata de actiune, cel putin pana la 10, cand o sa ma culc :X

Îi sting țigarea în ochi, nu-i bai. :))

Dau foc la cauciucuri și-l bag și pe el acolo.

N-auzi ce face omu': mă întâlnesc cu el și nu știm ce să facem, dar el: „Hai la mine să jucăm baschet.”.

M-a chemat la el la baschet ca să-mi arate că știe.

Am jucat turul Franței. =))

(glumesc, cartof prăjit)

Durule! Poti sa spui direct ca v-am batut la turu frantei, nu ca am jucat...

DISTRUGE-I COSUL!

Ti-ai luat bilet de avion? Daca tot mi-ai spsu ca vi, eu te astept.

Du-te la culcare, ca deja a inceput topicu sa puta a indian....

Edited by Cartofar

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic