Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am ajuns. Goldfish, ma mai iubesti ?

DU-TE FRATE, SCOALA N-AI. M-AM SATURAT DIN CAP PANA IN PICIOARE SA II VAD PE TOTI CUM VIN ACASA ASA DEVREME SI EU VIN LA 7 ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

am plecat la scoala -__-, pa

Eu am ajuns. Goldfish, ma mai iubesti ?

DU-TE FRATE, SCOALA N-AI. M-AM SATURAT DIN CAP PANA IN PICIOARE SA II VAD PE TOTI CUM VIN ACASA ASA DEVREME SI EU VIN LA 7 ACASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

am plecat la scoala -__-, pa

Diseara, primesc infernus, macar o veste buna ;)

Daca aveai vreo masina sau ceva, iti vindeai masina la DS si iti dadea banii pe care ii luai inainte de updatu asta...si dupa iti luai masina la pretu care e acum... La asta ma refeream...

Nu e bug mă, şi amu' e tot aşa :)) .

Andryol nu e bug..asa e.. Daca aveai BUllet dinainte iei pe el 5mil (500mil vechi) daca iei unul nou de acum..si il vizi iei cat merita..nu e BUG...dar nu ar fi fost cinstt..ca inainte de update..tu sa iei bullet cu 900mil si apoi sa fie pretul lui 100 la DS :)) (vorbind in banii vechi)

Andryol nu e bug..asa e.. Daca aveai BUllet dinainte iei pe el 5mil (500mil vechi) daca iei unul nou de acum..si il vizi iei cat merita..nu e BUG...dar nu ar fi fost cinstt..ca inainte de update..tu sa iei bullet cu 900mil si apoi sa fie pretul lui 100 la DS :)) (vorbind in banii vechi)

diseara am infernnus :>

Direct cum il primesti, vi la mine si dai /sellcarto Bob 69$

dada :*

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic