Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata tuturor! Ce faceti? Eu bine de abi m-am trezit, btw o sa fie jmecherie ca a venit EuroStar inapoi :)))

P.S: Signature nou :))

Edited by David66

;x

Cartofar incearca sa faci spam ziua nu la 1 noaptea sau dim... :))

ziua nu prea am timp...

am plecat spre valcea, yey, 7 ore de drum :X

Edited by Cartofar

Si asa s-a sfarsit perioada petrecuta in News Reporter. Cele mai frumoase clipe le-am petrecut in aceasta factiune, timp de 1 an si 2 luni, cu urmatorii:

• [F4L]Deidara
  • AnGeLx
  • [b2w]Robbz0r
  • Gisele
  • Krysty
  • HashBua
  • Daniel.
  • NuTLine
  • SpazZ.
  • alquaida
  • nabz0r
  • Cartofar
  • Djteolik
  • Patrunjel
  • DanielBoyd
  • Negrean.boby
  • Piticul
  • Bmwx5
  • Jackie_Dee
  • Catalin1994
  • Iulian1996
  • RazviTnx
  • x3n
  • [PD]Robbie
  • greenday
  • MoNNsTeR
  • Goldfish
  • Elenna
  • [rTs]Andreiii1936
  • sNroberT
  • EuroStar
  • RobertCM
  • MateR

Multi dintre voi nu numai ca m-ati facut sa ma simt bine in aceasta factiune, m-ati si ajutat in momentele grele, m-ati sprijinit si mi-ati ridicat moralul. Am avut ocazia sa joc alaturi de cel mai frumos colectiv si pentru asta va multumesc.

Felicitari Razvi, du mai departe tot ceea ce am inceput eu si emptY! Bafta tuturor si sper sa ne intalnim si in alte factiuni!

Nu ezitati sa-mi trimiteti un PM cu impresiile voastre cu privire la aceasta perioada. Pace!

Edited by Krysty xD

Si asa s-a sfarsit perioada petrecuta in News Reporter. Cele mai frumoase clipe le-am petrecut in aceasta factiune, timp de 1 an si 2 luni, cu urmatorii:

• [F4L]Deidara
  • AnGeLx
  • [b2w]Robbz0r
  • Gisele
  • Krysty
  • HashBua
  • Daniel.
  • NuTLine
  • SpazZ.
  • alquaida
  • nabz0r
  • Cartofar
  • Djteolik
  • Patrunjel
  • DanielBoyd
  • Negrean.boby
  • Piticul
  • Bmwx5
  • Jackie_Dee
  • Catalin1994
  • Iulian1996
  • RazviTnx
  • x3n
  • [PD]Robbie
  • greenday
  • MoNNsTeR
  • Goldfish
  • Elenna
  • [rTs]Andreiii1936
  • sNroberT
  • EuroStar
  • RobertCM
  • MateR

Multi dintre voi nu numai ca m-ati facut sa ma simt bine in aceasta factiune, m-ati si ajutat in momentele grele, m-ati sprijinit si mi-ati ridicat moralul. Am avut ocazia sa joc alaturi de cel mai frumos colectiv si pentru asta va multumesc.

Felicitari Razvi, du mai departe tot ceea ce am inceput eu si emptY! Bafta tuturor si sper sa ne intalnim si in alte factiuni!

Nu ezitati sa-mi trimiteti un PM cu impresiile voastre cu privire la aceasta perioada. Pace!

SI eu iti multumesc pentru tot ajutorul oferit, inca de cand eram un simplu Intern. Datorita tie si a lui emptY am ajuns aici si va sunt profund indatorat. Si, daca pe viitor ai dori sa te intorci sa ma ajuti, ai locul asigurat, nici nu se pune problema sa nu vreau sa te accept aici. Stai linistit, voi continua ceea ce tu si mdY ati inceput, ba chiar mai mult o sa incerc sa fac si mai mult de atat.

Topic redeschis.

Edited by RazviTnx xD

@, De ce l-ai inchis? :( Nu mai rezistam fara sa postez aici :-S .

@Krysty xD Iti multumesc ca m-ai trecut pe acea lista cu toate ca n-am facut foarte multe pentru aceasta factiune. Iti urez succes in ceea ce vei face in continuare si sa ne mai vedem prin joc sau pe-aici pe la discutii. Pace!

• [F4L]Deidara
  • AnGeLx
  • [b2w]Robbz0r
  • Gisele
  • Krysty
  • HashBua
  • Daniel.
  • NuTLine
  • SpazZ.
  • alquaida
  • nabz0r
  • Cartofar

• Djteolik
  • Patrunjel

• DanielBoyd
  • Negrean.boby
  • Piticul
  • Bmwx5
  • Jackie_Dee
  • Catalin1994
  • Iulian1996
  • RazviTnx
  • x3n
  • [PD]Robbie
  • greenday
  • MoNNsTeR
  • Goldfish
  • Elenna
  • [rTs]Andreiii1936
  • sNroberT
  • EuroStar
  • RobertCM
  • MateR

Un fost lider scrie 5 randuri cu multumiri si puf, 999 plusuri...

Imi pare foarte bine sa aud ca te.ai simtit foarte bine si in perioada ta petrecuta cu krysty, dupa cum ai spus mai sus...

in alta ordine de idei, esti un nub notoriu sper sa nu ma mai vezi niciodata (ca fecalez pe ochii tai hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi, glumaaa). A fost o perioada frumoasa in care ne.am distrat, nu o sa devin lacrimogen, dar, in curand o sa poti citi de asta la semnatura mea, si anume, la poveste.

love you :*

boooring, nu mai e nimeni pe aici???

razvi, cum e sa fii lider??

Cine e sublider¿?

Edited by Cartofar

Sa ziceti voi ca nu e salam smecher

:))) Bine bine de tot. :))

Cele mai tari faze:

BogdaNNN: Cum se simte pacientul?!?!?

Paramedic: E bine..., a murit.

Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar Fara numar

Sau :))

BogdaNNN. Si stam de vorba cu?

Politist: Cu mine

AVIZ UITILIZATORILOR ACESTUI TOPIC :

Daca mai vad posturi ca cel anterior mentionat, nu doar voi inchide acest topic dar voi si sanctiona pe cei care nu respecta spusele mele. BE AWARE!!

Cine se pricepe sa-mi spuna si mie de ce cand intru in joc dupa 5 minute mi se inegreste imaginea si imi da eroare ATi Catalayst.... si mi se modifica rezolutia monitorului si trebuie sa dau restart ca se blocheaza jocul cu totul... dar asta doar daca intru in joc.. daca stau pe net sau in alt joc nu imi da nicio eroare...

Edited by Artturo

Buna seara News Reporter, ce mai faceti...? mama de cand n-am mai postat si eu pe aici. Multumesc Krysty pentru sansa acordata!

Nici eu nu am mai postat de ceva vreme. Probabil mi s-a facut frica de RazviTnx ca ma sanctioneaza. :))

Ce semnatura in Paint are [F4L]xeS. =))

@@M Casian, Imi place avatarul, tu l-ai facut?

Am vazut :)) dar :-$ mai intra si el aici

Nu, l-am gasit. Eu nici in Paint nu ma pricep. :))

[F4L]xeS, imi faci si mie o semnatura? :)

Edited by M Casian

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic