Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Si asa s-a sfarsit perioada petrecuta in News Reporter. Cele mai frumoase clipe le-am petrecut in aceasta factiune, timp de 1 an si 2 luni, cu urmatorii:

• [F4L]Deidara
  • AnGeLx
  • [b2w]Robbz0r
  • Gisele
  • Krysty
  • HashBua
  • Daniel.
  • NuTLine
  • SpazZ.
  • alquaida
  • nabz0r
  • Cartofar
  • Djteolik
  • Patrunjel
  • DanielBoyd
  • Negrean.boby
  • Piticul
  • Bmwx5
  • Jackie_Dee
  • Catalin1994
  • Iulian1996
  • RazviTnx
  • x3n
  • [PD]Robbie
  • greenday
  • MoNNsTeR
  • Goldfish
  • Elenna
  • [rTs]Andreiii1936
  • sNroberT
  • EuroStar
  • RobertCM
  • MateR

Multi dintre voi nu numai ca m-ati facut sa ma simt bine in aceasta factiune, m-ati si ajutat in momentele grele, m-ati sprijinit si mi-ati ridicat moralul. Am avut ocazia sa joc alaturi de cel mai frumos colectiv si pentru asta va multumesc.

Felicitari Razvi, du mai departe tot ceea ce am inceput eu si emptY! Bafta tuturor si sper sa ne intalnim si in alte factiuni!

Nu ezitati sa-mi trimiteti un PM cu impresiile voastre cu privire la aceasta perioada. Pace!

Doresc prin aceasta cale sa-ti multumesc ca mi-ai fost un coleg, lider, sublider in NR. Nu o sa uit niciodata clipele frumoase traite cu tine, pacat ca erai cam drastic, dar asta inseamna sa fii un lider. Stima si respect, fostul Network Anchor, Djteolik :*. Am postat aici, desi stiu ca se pedepseste. Sper sa nu fiti 'asa drastici'.

P.S: Va pup, fosti colegi.

Edited by Djteolik

Cu ultima ocazie de a posta ceva in News Reporter, as vrea sa va spun ca imi pare rau pentru ce am facut. Dar na, faptul consumat si dupa fapta si rasplata. Ma rog, eu as vrea sa va spun ca am avut momente frumoase in News Reporter, alaturi de colegi ( Gillete, DanielBolyd, Stickyegreeen, Krysty, Razvi, Michael, Pitikul etc.). Am vazut ca sunteti foarte uniti, nu ca la celelalte factiuni. Eu va urez bafta in continuare, si sa nu faceti ca mine... Gluma, a fost gluma, dar am cam sarit putin calul. Acum, dupa cum am mai spus, fapta este consumata.

Imi cer scuze in fata tuturor, si bafta in continuare!

Edited by Americano

Cu ultima ocazie de a posta ceva in News Reporter, as vrea sa va spun ca imi pare rau pentru ce am facut. Dar na, faptul consumat si dupa fapta si rasplata. Ma rog, eu as vrea sa va spun ca am avut momente frumoase in News Reporter, alaturi de colegi ( Gillete, DanielBolyd, Stickyegreeen, Krysty, Razvi, Michael, Pitikul etc.). Am vazut ca sunteti foarte uniti, nu ca la celelalte factiuni. Eu va urez bafta in continuare, si sa nu faceti ca mine... Gluma, a fost gluma, dar am cam sarit putin calul. Acum, dupa cum am mai spus, fapta este consumata.

De ce spui asta? Pentru ca ai luat ban? E doar 1 zi.

Daca Razvi ar fi de acord sa imi mai dea o sansa, ceea ce imi doresc foarte mult, eu as accepta-o. Promit ca o sa imi remediez " scaparile " de genul acesta.

Nu casian, urmez sa fiu demis.

Am facut eu niste prostii, cu /news... :(

Stii tu ce stii...

La multi ani B-Zone!!

NEWS Reporter

• Sedinta la 14:00 nu uitati
  • 10:00 - 24:00 - Trivia (La fiecare PayDay)
  • 12:00 - B-Days Opening
  • 14:00 - Protect the VIP (avem sedinta :()
  • 17:00 - Level UP
  • 17:15 - One free Premium account
  • 17:30 - Find the vehicle
  • 20:00 - Duck hunt

Avem un program incarcat astazi.

Edited by RobertCM

name='RobertCM' timestamp='1378023602' post='2311075'] 14:00 - Protect the VIP (avem sedinta )
:)) Mi-a placut asta. Eu n-am fost la Opening, dar o sa stau in fiecare zi la level up si premium account. :> Acolo-i baza. Ne vedem mai in colo in joc . pwpix [/b]

:)) Mi-a placut asta. Eu n-am fost la Opening, dar o sa stau in fiecare zi la level up si premium account. :> Acolo-i baza. Ne vedem mai in colo in joc . pwpix [/b]

Am stat la opening si am primit fix cate RP aveam nevoie pentru Level UP. Am schimbat prefixul in sfarsit!!! 30 :X

Buna seara. Ati participat pana la urma la eventul inceput la 8? Era ceva cu sniper, foarte interesant. Am stat langa zidula ala si fredonam din Pepe dar tot nu am fost ales... Daca incepeam cu Salam probabil aveam o sansa.

BogdaNNN. te-a speriat razv si nu mai postezi nimic? :)) Daca nu stii sa faci posturi cu mai mult de 3 cuvinte.... Din care 1 e "nab"...

Glumes :))

Hai ca ma bag la televizor, poate mai prind un MotoGp.

Buna seara. Ati participat pana la urma la eventul inceput la 8? Era ceva cu sniper, foarte interesant. Am stat langa zidula ala si fredonam din Pepe dar tot nu am fost ales... Daca incepeam cu Salam probabil aveam o sansa.

BogdaNNN. te-a speriat razv si nu mai postezi nimic? :)) Daca nu stii sa faci posturi cu mai mult de 3 cuvinte.... Din care 1 e "nab"...

Glumes :))

Hai ca ma bag la televizor, poate mai prind un MotoGp.

Nab ca intotdeauna.. ce da facem, davea acuma m-am intors de la mare asa ca felicitari ma pentru sublider si felicitari razvii pentru lider, sunteti nabi, va pup.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic