Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am auzit ceva de posturi elaborate si mi-am adus aminte de vremurile bune si ca de mult timp nu am mai creat astfel de compuneri. M-am gandit ca ar fi cazul sa imi reiau activitatea beletristica.

Am facut astazi o emisiune, un relativ succes, cel putin pana la jumatate, caci, ce a urmat, a fost de domeniul cosmarului. Parca tastatura imi impunea sa fac greseli de scriere in fiecare propozitie, iar, somnul imi incetosa gandirea si reflexele-mi de obicei impecabile. Imi pare foarte rau razvi, ca nu ai reusit sa ocupi un loc mai bun, dar daca te intreaba cineva, poti totusi sa recunosti ca ai luat locul 3, suna bine, daca nu spui cati participanti au fost, 3... Daca te intreaba si cati participanti au fost, sub nici o forma sa nu recunosti ca faci parte din News Reporter, cu atat mai mult ca esti lider. Va urez o noapte cat mai placuta tuturor, as fi scris mai mult, dar e deja 3 si maine ma trezesc la 8...

Edited by Cartofar

Voua va merge serverul?

Nu...ramaneti pe faza, o sa ii dea drumul inainte de 17:00, cred ca au facut asta sa nu mai fie plin de playeri care stau pe sleep, si altii neavand loc...sau sa ii scoata pe cei care folosesc si sandboxie...

Nu...ramaneti pe faza, o sa ii dea drumul inainte de 17:00, cred ca au facut asta sa nu mai fie plin de playeri care stau pe sleep, si altii neavand loc...sau sa ii scoata pe cei care folosesc si sandboxie...

Ar fi bine daca a picat din ce cauza zici tu, asa ar fi serverul mai gol, nu ar mai fi multi afk.

Fac lag modurile? Ca as vrea si eu sa-mi pun, dar mi-e frica sa nu iau CRASH.

Depinde de moduri, nu toate. Eu am luat niste moduri de skin rank 4 si 1, nu am lag...merge foarte bine, arata si skinurile foarte bine. Dar cand iti bagi sa ai grija ca cica tre sa faci o copie la un anumit gta3.img sau nu mai stiu cum se numea...altfel nu poti sa scoti modurile cand te saturi. Eu trebuie sa il reinstalez acum....

Asa o sa ajunga si daniel

Nu ti-a ajuns un suspend ? Mai vrei unul? Vezi ca pe langa suspend te sanctionez si eu. Ai grija. Pui video-uri daca vrei la topicul de "Divertisment" nu aici.

Nu ti-a ajuns un suspend ? Mai vrei unul? Vezi ca pe langa suspend te sanctionez si eu. Ai grija. Pui video-uri daca vrei la topicul de "Divertisment" nu aici.

Si tu imi ziceai mie ca imi sare tandara din orice si ca sunt "dur"....

S-a mai intamplat ceva special?

Edited by RobertCM

S-a mai intamplat ceva special?

Nimic special, doar ca cel mai important membru din factiune si totodata si cel mai inteligent, frumos, destept, cu calitati literare incontestabile si multe alte calitati dobandite prin munca grea, Cartofar, a fost promovat la rank-ul 4.

Nimic special, doar ca cel mai important membru din factiune si totodata si cel mai inteligent, frumos, destept, cu calitati literare incontestabile si multe alte calitati dobandite prin munca grea, Cartofar, a fost promovat la rank-ul 4.

Mersi de informatie, dar ceva ce nu stiam nu ai? :|

Cand te intorci?

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic