Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ask source, ala e wank-istul factiunii, daca imi cere.. ce sa fac..
pe buna ba ? :)) Source, ai atatea site-uri frt si tu ii ceri omului poze cu...da. Aiureaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

#Pacat ca aici nu putem sa ne salutam ca pe wapp :(

@, "Noble Silence

"Listening takes place not just through the ears, but with all the senses. Sometimes the best way to prepare ourselves to hear in a new and better way is to be still and silent. When we quiet our motor minds — and our motor mouths — we find that we are better able to open our hearts. The ancient practice of Noble Silence helps us begin the process of hearing in a new way; this is a timeless and wise practice that helps us be more sensitive and perceptive.

@@AsqueL,

1. Reporterul aSqueL se ocupa de pachetul 4 al lui[F4L]Carter / 21.10.2013, ora 00:00- 26.10.2013
  2. Reporterul aSqueL se ocupa de pachetul 4 al lui CaTalLiN_ / 23.10.2013, ora 00:00- 28.10.2013

Am gresit cand am dat edit, ai timp pana pe 26, daca nu iti ajunge timpul imi spui si il prelungesc cu 2 zile.

Nici o problema:-j :))

Viata-i greu! :))) N-am.

Iesi acasa, asculta lingiinparc.

Vrei functie, vrei pile, vrei moderator? Apuca-te sa postezi la coltul veselNeata bai nabs, ma gandeam sa facem si noi un war, NR cu 69, vrea cineva? :))

Inca unu'? Mama, va faceti un obicei.

Mama, ce a fost azi la liceu. A venit gardianu' de la poarta in razie, a luat vreo 30-40 de elevi la director pentru ca fumau, eu tocmai ce aruncasem tigara si plecasem de acolo. Norocul prostului, cred. In fine, dupa au inceput sa se plimbe directoarea adjunct/restu', macar directoru' stie ca fumam si nu vine. In fine, tzaran ala de la poarta. Suppy :( n-am fumat 3 pauze.

Spam?

@, oa frate, ce tare esti, n-ai fumat 3 pauze. LOL OMFG GTFO. Eu am colegi care "cica" s-au apucat de fumat baietii, si-au irosit toti banii in prostie aruncandu-i ba in stanga, ba in dreapta pe kila' de tigari si cand colo au ramas oamenii fara ele cand le era "chefu' " mai mare. Apoi, au stat vreo luna pana la primirea alocatiei ca sa isi frece iar banii aiurea si ca sa isi faca "pofta" mai mare. Da', in fine, fiecare cu ce il doare.

Cat despre fumat, mi se pare cel mai bine gandit mijloc al firmelor de acest gen de a te face sa iti pierzi banii din dorinta proprie, cat si mintile, facandu-te sa stai tot timpu' sa te gandesti la momentul cand vei fuma iar. :| jenant

Poza asta le aminteste tuturor cat de boss eram in tinerete. Cred ca numele meu apare de cele mai multe ori la About Me-ul tau, in concluzie, ia cucu. Cred ca si mama ta ma iubeste mai mult decat pe tine.

Iesi acasa, asculta lingiinparc.

Inca unu'? Mama, va faceti un obicei.

Mama, ce a fost azi la liceu. A venit gardianu' de la poarta in razie, a luat vreo 30-40 de elevi la director pentru ca fumau, eu tocmai ce aruncasem tigara si plecasem de acolo. Norocul prostului, cred. In fine, dupa au inceput sa se plimbe directoarea adjunct/restu', macar directoru' stie ca fumam si nu vine. In fine, tzaran ala de la poarta. Suppy :( n-am fumat 3 pauze.

Spam?

Hai sa te vad, jn3bo0n? Omg, parca nu facea din alea gardianu' :))

@, Ok m3n . deci pot da un anunt pachet odata la 2 minute si 4 anunturi pe ora ?

Daca e vorba de acelasi pachet se da la 10 min unul de celalalt, 4 e ora, si de ex daca m-ai ai alt pachet il dai la 2 min diff de alt news dar tot la 10 min.

Ba, ce faceti? Cum merge cu ziarele? eu acuma ma apuc :-S

Bine facem, si eu tot cu ziarele :)). Nu e asa greu, doar ca nu am inspiratie pe moment

* 200 posts. PWP :*.

Edited by Retrax

@, oa frate, ce tare esti, n-ai fumat 3 pauze. LOL OMFG GTFO. Eu am colegi care "cica" s-au apucat de fumat baietii, si-au irosit toti banii in prostie aruncandu-i ba in stanga, ba in dreapta pe kila' de tigari si cand colo au ramas oamenii fara ele cand le era "chefu' " mai mare. Apoi, au stat vreo luna pana la primirea alocatiei ca sa isi frece iar banii aiurea si ca sa isi faca "pofta" mai mare. Da', in fine, fiecare cu ce il doare.

Cat despre fumat, mi se pare cel mai bine gandit mijloc al firmelor de acest gen de a te face sa iti pierzi banii din dorinta proprie, cat si mintile, facandu-te sa stai tot timpu' sa te gandesti la momentul cand vei fuma iar. :| jenant

Poza asta le aminteste tuturor cat de boss eram in tinerete. Cred ca numele meu apare de cele mai multe ori la About Me-ul tau, in concluzie, ia cucu. Cred ca si mama ta ma iubeste mai mult decat pe tine.

Ba, eu nu stau sa ma gandesc la urmatoarea data cand voi fuma. Si, in general, nu fumez exagerat de mult. Doar la scoala fumez des, de obicei in fiecare pauza. Fiecare om are vicii. Ma bucur ca nu sunt alcoolic sau dependent de calculator, sau poate chiar mai rau. Crezi ca daca un om sta la PC 24/24 iar eu fumez in acelasi interval, e vreo diferenta? Ala consuma curent, curent = bani. De asemenea, sanatatea lui se deterioreaza, la fel ca a mea. Tigarile nu sunt nici de ieri si nici de saptamana trecuta, oamenii fumeaza din antichitate.

Hai sa te vad, jn3bo0n? Omg, parca nu facea din alea gardianu' :))

Nu gardianu' din spate, ala nu ne-a facut nimic. Ala de la poarta din fata a venit si i-a luat, mai apoi l-a dat in gat si pe ala din spate ca ne lasa sa fumam.

Ba, eu nu stau sa ma gandesc la urmatoarea data cand voi fuma. Si, in general, nu fumez exagerat de mult. Doar la scoala fumez des, de obicei in fiecare pauza. Fiecare om are vicii. Ma bucur ca nu sunt alcoolic sau dependent de calculator, sau poate chiar mai rau. Crezi ca daca un om sta la PC 24/24 iar eu fumez in acelasi interval, e vreo diferenta? Ala consuma curent, curent = bani. De asemenea, sanatatea lui se deterioreaza, la fel ca a mea. Tigarile nu sunt nici de ieri si nici de saptamana trecuta, oamenii fumeaza din antichitate.

Nu gardianu' din spate, ala nu ne-a facut nimic. Ala de la poarta din fata a venit si i-a luat, mai apoi l-a dat in gat si pe ala din spate ca ne lasa sa fumam.

Meh, bine ca nu te-a prins. Gardianul ala din spate era jmeqer, whatever. :( Ma pun sa ma joc, pwpix.

Bine M4.

# Ce mai face fetilii ? @, Fumezi nab ? =)) Ai dat si tu de tigara =)) ..

Eu mai am umpic si termin raportul :X ..

@, Eu am facut 7 ziare .. am avut multa inspiratie atunci .. pwp :*

Pagina noua .. pwp

Edited by aSqueL

Ba, sa stii ca are importanta. Orice om are vicii? Da, orice om are vicii, chiar si Papa de la Roma. Da, ai dreptate in felul tau. Ala care sta 24/24 la PC isi deterioreaza sanatatea, din nefericire doar pe cea mintala. Un om care sta toata viata in fata calculatorului 24/24 nu va arata mai rau decat unul care fumeaza 24/24. Cel de al doilea, pe langa integritatea mintala si-o va pierde si pe cea fizica. Nu, si nu o sa ii cada mana de la atata sprijinit tigara cu degetu', o sa i se decojeasca plamanii, ficatul si tot asa. Si de ce spun ca un "no-lifer" care isi iroseste viata in fata monitorului va fi mai OK decat un "no-lifer" care isi iroseste viata in tutun? Pentru ca cel de al doilea va fi oase si ulcele pe cand concurentul sau va fi doar un om nebun, cu probleme psihice grave, printre alte 7 miliarde de insi. Fireste, acesta este doar un exemplu... Nu spun ca am ceva cu fumatul, desi chiar am. Urasc sa vad o persoana, fie ea cat de inteleapta fumand langa mine, in timp ce fumul sedimenteaza pe organele mele si ma dezmembreaza, usor, dar sigur. Mai bine stau in preajma unui obsedat de internet, caci acesta va fi atat de distras incat va uita de prezenta mea. Si da, sunt alergic la fum :))

In antichitate nu existau atatea porcarii, si aici ma refer la mancare si bautura. In combinatie cu tigarile iese o chestie nasoala, in fine :)).

Si mie ba, e bun.

A fost bun...da Cartofar a fost un...baiat bun...

Da bugu' asta cu diacritica nu se mai rezolva? Nu am semnatura de valoare ashea...

Edited by RobertCM

Pfff, nu-mi place noul forum, era mai frumos clasicul. Voi ce parere aveti? :)

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic