Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

VzN9iCq.png

@@F4L oTo, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul aSqueL.

ANUNT: Vrei sa ai o casa in forma de OZN? Nimic mai simplu! [F4L]oTo vinde OZN-ul de pe VineWood, [/sms 555-7551].

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Onlimit.

ANUNT: 69 Pier Mobs recruteaza mafioti care se pricep la manuirea armelor. Pentru detalii, intrati pe forum.

@@TepaN, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul drunKer.

ANUNT: TepaN13 vinde sau schimba casa de level 7 cu 4 camere pe Richman, oferte se pot face si pe forum.

@@CemiL, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Retrax.

ANUNT: Top 10 cei mai bogati playeri s-a deschis. Verifica sectiunea Events de pe forum si inscrie-te!

@@Sickk, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Po1s0n.

ANUNT: Doresti sa iti repari masina? Te asteptam cu drag la Los Santos Pay'n'Spray din zona Cable News Network.

@@Explosive, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Kitty00.

ANUNT: Explosice vinde sau schimba Pay'n'Spray de langa gara San Fierro, oferte in joc sau pe forum, [/sms 400-1133].

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Sir.John.Broadi.

ANUNT: Car Rent Las Venturas te asteapta sa iti inchiriezi masina preferata la cele mai mici preturi, [/sms 123-9600].

@, de pachetul tau numarul 4 se va ocupa reporterul Kente.

ANUNT: GeorgeT vinde Infernus dublu hidden 211 si 21.000 KM sau schimba pe business, [/call 220-1333].
*Sir.John.Broadi are deja 2 pachete.

tAy68BW.png

-

Pachete care nu au fost terminate la timp si trebuiesc urgentate:

• Reporterul Kevinster14 se ocupa de pachetul 4 al lui Gasu21 / 21.10.2013, ora 00:00- 26.10.2013
  • Reporterul Source.Vicious se ocupa de pachetul 4 al lui [F4L]Carter / 21.10.2013, ora 00:00- 26.10.2013

*Daca pana la 00:00 nu sunt postate o sa fiti sanctionati ca atare.

Pachete ce relueaza normal:

• Rank 1 - Intern:
  • Reporterul Kente se ocupa de pachetul 4 al lui GeorgeT / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul Kitty000 se ocupa de pachetul 4 al lui Explosive / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul po1s0n se ocupa de pachetul 4 al lui Sickk / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul drunKer se ocupa de pachetul 4 al lui Tepan / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul Retrax se ocupa de pachetul 4 al lui Cemil / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul Onlimit se ocupa de pachetul 4 al lui Doky / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul aSqueL se ocupa de pachetul 4 al lui [F4L]oTo / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul Yuki.Vicious se ocupa de pachetul 4 al lui Freeed / 25.10.2013, ora 00:00- 30.10.2013
  • Rank 2 - Local Reporter:
  • Reporterul Sir.John.Broadi se ocupa de pachetul 4 al lui SH@DOW / 27.10.2013, ora 00:00- 01.11.2013
  • Reporterul Sir.John.Broadi se ocupa de pachetul 4 al lui FaTza / 25.10.2013, ora 00:00- 30.10.2013

*Nu le-ati dat la timp, veti fi sanctionati, dar tot le dati. Luati legatura cu clientul.
*Data colorata cu rosu reprezinta data limita, data in care trebuie sa finzalizati pachetul.

Nota:
Reporterii care au primit pachete noi, verificati pagina anterioara, veti vedea toate detaliile despre pachetul vostru.
De asemenea, verificati postul facut de catre beneficiar si vedeti daca acesta doreste ca anunturile sa fie date cand el este online sau nu.

Pentru beneficiari:
In cel mult 48 de ore reporterul desemnat sa se ocupe de pachetul vostru va va contacta pentru a stabili toate detaliile.
Daca acest lucru nu se va intampla, in calitate de beneficiar aveti posibilitatea de a lua legatura cu M4Ms, RobertCM sau RazviTnx, pe forum sau in game, pentru a le aduce cunostinta de acest lucru. Reporterului i se va lua pachetul, iar dumneavoastra veti beneficia de un alt pachet gratuit. Pentru orice alte intrebari sau nelamuriri sunteti rugati sa-mi trimiteti un PM sau sa ma contactati in game.

Pentru reporteri:
In momentul care ati terminat pachetul aveti obligatia de a posta in topicul "News Reporter - Evidenta servicii". Imediat, pentru o buna desfasurare a pachetelor.Pentru intrebari sunteti rugati sa imi trimiteti un PM sau sa ma contactati in game.a

Edited by ASKK1

@, Weeeeeeeee, se pare ca iar am treaba :))). De maine iar trebuie sa muncesc =)))

Manele powah, :O.

@, Ba spunei la CM sa ma lase in pace cu jobu, am ramas arms de la war de atunci cu GBS, am avut 3 zile ban si 2 nu am intrat prea mult, o juma' de ora. Vrea sa ma puna sa merg cu ALT pana in LS :(

@, transporti marfa cu spatele?

Edited by BTD Papoi

@, Ba spunei la CM sa ma lase in pace cu jobu, am ramas arms de la war de atunci cu GBS, am avut 3 zile ban si 2 nu am intrat prea mult, o juma' de ora. Vrea sa ma puna sa merg cu ALT pana in LS :(

Pai el te lasa, mergi cu mine cu ALT, dar locatia inca o tin secreta!

@, jn3b00n? Ba iar nu ne luam FW ca nu facem emisuni avem 11 mi se pare iar isi trage palme conducerea =)))))))

@@AsqueL, bine fac fitili , si da s-a trecut la ora de iarna, ai facut raportul?

@@AsqueL, Spart =))) GG

@, Iar o sa zica asta ca i s-a srticat forumul ca scrie ca avem mai mult de 10 emisiuni =))

Melcul face parte din clasa Gastropoda, încrengătura Mollusca. Clasa Gastropoda este cel mai numeros grup actual de moluște, cuprinzând peste 90 000 de specii, adaptate atât la viața acvatică cât și la cea terestră.

Si uite asa se deschide pagina 2203...

Edited by RobertCM

@@AsqueL, 86 de puncte :O. Eu cand eram rank 1-2 nu faceam nici 50 dar 86. WTF?

Ma am de scris o compunere cu descriere de tip tablou, descrierea unei persoane. Vreau sa ma ajutati cu niste metaforau, comparatii si cuvinte care vi se par mai deosebite si mai potrivite pentru o persoana, pentru o mama de exemplu.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic