Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Incep prin a va pune "Salut!", imi pare foarte rau ca am ajuns sa fac acest post... un posibil post final. Se pare ca am descoperit ca am niste probleme medicale care necesita tratament indelungat, fizioterapie si altele, de aici rezultand o posibila retragere a caracterului "Mahone". Posibil ca acest post sa fie unul final... nu stiu ce sa va zic imi pare atat de rau ca trebuie sa plec, sper ca totusi Robert sa intelegea si sa imi accepte o cerere de inactivitate foarte lunga. Nu imi iau inca la revedere.. am sa fac acest lucru in demisie, sper sa nu fie necesara. Totusi sper sa "ma tina" in factiune, dar nu e nimeni obligat sa ocupe un slot al factiunii cu un membru inactiv.

Am sa raspund la interviuri astazi.. posibil sa fie pentru ultima data.

Imi pare foarte rau ca iesi, in cazul in care iesi. Sper sa treci peste tot, sa uiti trecutul, in caz ca iesi sper sa revii aici :*

Incep prin a va pune "Salut!", imi pare foarte rau ca am ajuns sa fac acest post... un posibil post final. Se pare ca am descoperit ca am niste probleme medicale care necesita tratament indelungat, fizioterapie si altele, de aici rezultand o posibila retragere a caracterului "Mahone". Posibil ca acest post sa fie unul final... nu stiu ce sa va zic imi pare atat de rau ca trebuie sa plec, sper ca totusi Robert sa intelegea si sa imi accepte o cerere de inactivitate foarte lunga. Nu imi iau inca la revedere.. am sa fac acest lucru in demisie, sper sa nu fie necesara. Totusi sper sa "ma tina" in factiune, dar nu e nimeni obligat sa ocupe un slot al factiunii cu un membru inactiv.

Am sa raspund la interviuri astazi.. posibil sa fie pentru ultima data.

Off mahone....Sincer imi par rau....fratele meu....te asteptam inapoi cat de repede.....si daca din nefericire te lasi, sa nu uiti de mine pentru ca eu cu siguranta nu o voi face! Insanatosire grabnica! Te pwp si te iubesc!

Merci :*. Suntem mari cum sa nu facem fata? :)) In plus urmeaza sa treci si tu la nivelul urmator :>.

Fata facem....cel putin eu...am mai aparut de cateva zeci de ori pe live....

Tnx. :* Sper ca o sa pot sa iti zic si eu tie in urmatoarele saptamani. :)

Robul a mers perfect, (chiar daca am dat doar cu jucatori de level 7) HaoS "m-a lasat" sa il iau a doua oara in 3 zile.

Noapte buna reporteri, ne vedem maine dupa scoala!

Presimt ca se va termina prost:))! Mie asa mi se intampla!

Sper sa nu o inchei prost, oricum chiar daca s-ar incheia, incerc sa uit si trec peste.

Buna dimineata! Sa aveti o zi minunata, cred ca este prima zi din an in care ma trezesc cu chef de viata maxim.

Buenos dias dela ora de info. Eu dupa simulari am chef de viata in fiecare zi. :)) Ne auzim in game cand ajung acasa. :)

Reporterii mei am plecat si eu la scoala :* Ne auzim diseara :D

Bafta !

Si eu lafel, exact acum ma imbrac si plec si eu, bafta baieti, vorbim pe seara :)

P.s: Va faceti bilete pe diseara:>:>:>:>:>?
Le-am facut deja :>, dar am impresia ca am ratat =)).

Avatar nou si about me!! Yohouuuuu! Sunt tare, nimeni nu poate sa ma doboareee!!!!!
Ala e avatar? :)) Si eu gaseam unul mai bun :P.

Intru si eu imediat in game.

Salut nabi! ce faceti? eu sunt lesinat la pat mi-e rau, bucurati-va ca ati scapat de mine.

Rank 3 aveti grija cum postati evidenta la interviuri aunt cu ochii pe evidentele voastre mai ales acu ca nu am ce face.

P.S: Postat de Mahone lesinatu de pe telefon.

Salut nabi! ce faceti? eu sunt lesinat la pat mi-e rau, bucurati-va ca ati scapat de mine.

Rank 3 aveti grija cum postati evidenta la interviuri aunt cu ochii pe evidentele voastre mai ales acu ca nu am ce face.

Sper să te faci bine cat mai repede.

Cand iti f3433t una. Cum poti zice ca ma bucur ca am scapat de tine n0b????Fratili meu, fa-te bine!!!

Daca vii la spital sa imi lasi PM sau quote la discutii sa vina la tine sa vad ce faci, sa iti mai treaca si tie timpul! PWP.

@, să te faci bine repede!

Rezişti fără SA:MP? :))

Ce mai faceţi?

M&m's a anunţat pe [/f] că urmează să posteze la "Servicii" pachetele şi la "Discuţii" câteva exemple de anunţuri RP (pentru a mai "scăpa" de RP-urile cu accidente).

Fiţi cu ochii pe forum!

La cerere lui Xin, v-am facut cateva modele de RP pentru a evita acele accidente si reclamatii. Nu am facut mai multe pentru ca nu am timp, poate mai fac maine. Enjoy.

• In urma cu doar cateva momente, in mai multe locatii ale San Andreasului, in special la intrarea in orasul Las Venturas,
  • mai multi jucatori dornici de a face un ban curat, ofera [/repair] si [/refill] jucatorilor care sunt in trecere. Felicitari lor!
  • .
  • In primaria din Los Santos au inceput sa apara din ce in ce mai multi jucatori dornici de a ajuta incepatorii
  • cu informatii si alte necesitati. Se pare ca primarul face o treaba extrarodinara. Le puteti face o vizita!
  • Se pare ca in acest inceput de primavara, la Biserica din orasul Las Venturas au inceput sa apara din ce in ce
  • mai multi tineri dornici de o "viata" fericita alaturi de persoana iubita. News Reporter le ureaza "casa de piatra"!
  • In zona terenului de baseball din orasul Las Venturas, The Tsar Bratva isi incearca norocul importriva celor din
  • Avispa Rifa. Gloantele zboara peste tot, Rifa fiind in pierdere. Evitati zona pentru a evita un posibil [/kick].
  • .
  • .
Edited by M4Ms

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic