Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai nu, sa iti explic.Daca puteam sa intru in Bios..., dar nu. Pur si simplu il deschid, dupa astept ceva timp sa se deschida pana la o chestie, care ma avertizeaza de ceva, Out-Time-Of-Day. Imi spune daca vreu sa trec peste sa apas f1, apas f1, dar tot asa ramane. Deci nu ma pot loga pe windows.

Cam asa, sper ca ai inteles. Asa ceca nu am mai vazut, si am laptopul asta de ceva timp

Pai nu, sa iti explic.Daca puteam sa intru in Bios..., dar nu. Pur si simplu il deschid, dupa astept ceva timp sa se deschida pana la o chestie, care ma avertizeaza de ceva, Out-Time-Of-Day. Imi spune daca vreu sa trec peste sa apas f1, apas f1, dar tot asa ramane. Deci nu ma pot loga pe windows.

Cam asa, sper ca ai inteles. Asa ceca nu am mai vazut, si am laptopul asta de ceva timp

Pai fa-ti un stick bootabil*(ai inteles ce vreau sa zic :)) ) si iti reinstalezi windowsul, de la windows e problema.

Edited by South Ming

Salut baieti, multumesc Creative, desii am 4 zile sau chiar mai putin tot sunt nou-venit!

Primul meu post aici!Am luat AV pentru o greseala de nabi, imi cer scuze lui Spookye daca l-am suparat, eram nervos din pricina sanctiunii.Multumes pentru sansa si sper sa raman cat mai mult alaturi de voi.Mai pe seara pe la 5 ne vedem in game, pana atunci somn si teme, bafta reporterilor!

Am adaugat regula nescrisa referitoare la binduri:

9.15. Folosirea bindurilor de orice fel pentru comanda /news (indiferent ca le folositi la o sesiune de anunturi gratuite, pentru un anunt RP sau in alte circumstante) se sanctioneaza cu faction warn sau chiar demitere.

Am adaugat regula nescrisa referitoare la binduri:

9.15. Folosirea bindurilor de orice fel pentru comanda /news (indiferent ca le folositi la o sesiune de anunturi gratuite, pentru un anunt RP sau in alte circumstante) se sanctioneaza cu faction warn sau chiar demitere.

@, acela nu este bind. CTRL+v ai voie.

@, @, @, @@Spookie08, regăseşti accidentele printre: "evidenţa anunţurilor RP legate de: promovarea jucătorilor din facţiuni (rank 4+) sau din staff, reclamaţiile celor din staff, războiele, update-urilor serverului şi alte anunţuri importante."

Eu nu. Nu mai posta acolo RP-urile despre accidente. Rişti sancţiune în joc pentru reply aiurea în topic..

Edited by Xin

Rank 1 si 2 mare atentie la rapoarte!!! Cine mai are pozele amestecate si nu le pune in ordine (in functie de zile / ore) va avea raportul anulat. Nu suntem obligati sa va punem noi ss-urile in ordine. Grija pe viitor.

Inca ceva, daca aveti mai multe puncte la anunturile gratuite, si nu indepliniti numarul minim necesar pentru celelalte tipuri de anunturi se numeste raport incomplet. Spor!

@, dacă tot le anulezi raportul pentru atât, măcar specifică în regulamentul de la "News Reporters - Raport de activitate".. nu este deloc normal ca cineva să fie sancţionat că a încălcat o regulă "evidentă" nescrisă.

@, şi dacă nu vrem să ne auzim? :(

Eu vreau măi Xin.

Bună dimineaţa, reporteri!! Succes pe azi, am lecţie deschisă, mă duc la 9:30 şi vin la 1, dacă nu participam la lecţie mă duceam la 11. Frumoasă şcoala săptămâna asta.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic