Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

giphy.gif

Ai o opțiune la posting, o rubrică Image în care inserezi un link (e un dreptunghi cu o panoramă în el). Iar ca să pui la signature mai mult de 4 poze, nu știu... Poți să-ți faci în paint un colaj care se consideră o singură poză.

@@Krysty xD, cum ai pus gif-ul ala. Imi poti spune te rog?

Vrei sa te bagi si tu la battle?

243.gif

@,

Ai o opțiune la posting, o rubrică Image în care inserezi un link (e un dreptunghi cu o panoramă în el). Iar ca să pui la signature mai mult de 4 poze, nu știu... Poți să-ți faci în paint un colaj care se consideră o singură poză.

518.gif

Eu dau doar copy image si ctrl + v aici, dar in fine =)))).

Vedeţi cum vă faceţi programul, şedinţa de marţi (http://forum.b-zone.ro/topic/38195-news-reporters-sedinte-si-activita%C8%9Bi-meetings-and-activities/page-11#entry4034537) este foarte importantă. Vom discuta multe aspecte şi am să vă cer şi vouă părerea despre diferite lucruri.

Puneti-vă alarme, scrieţi în calendare, rugaţi-vă mamele să vă amintească, faceţi ce ştiţi, dar vă vreau prezenţi.

Vă spun de acum, nu accept învoiri făcute fără un motiv întemeiat!

Citiţi anunţurile importante: http://forum.b-zone.ro/topic/78866-news-reporters-anunturi-importante-important-announcements/?p=4035737

Topic closed până diseară (21:00), vreau să vadă toţi acest anunţ şi să vă mai "tai" din spam.

Edited by Xin
Topic closed.

@, Am facut propunerea pentru ca mi-a zis un helper ca ar fi interesant. Poate nu este RP dar reduce din greseli. Odata ce poti fi sunat in timpul live-ului.. Unii nu isi dau seama si raspund..

Unii nu isi dau seama si raspund..

În regulamentul pe care-l spui clientului poate fi adăugată regula:

Nu ai voie sa raspunzi la telefon [/(p)ickup] (pentru ca nu poti discuta cu cine te suna). Ai voie / poti doar [/sms].

5vdXUOi.png

HPCDpaI.png

T95NfEm.png - legumele nu "stie limbu roman"

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gallery24.jpg

Alte imagini:

qyoA2D1.png

TO9E33R.jpg

WOnKPdM.jpg

Hkx6gkH.png

gallery23.jpg

8yPHGC2.jpg

uqyHatJ.jpg

p0CQz2f.png

t0WBhAj.png

vVxYTnQ.png

C5dnGoB.png

F7kPnx4.png

Edited by Xin
Prea mult scroll.

@, nu era nici o poantă, doar te-am întrebat:)). O să fac şi eu o propunere după ce voi face minimul de 50 de posturi. P.S.: Vreau să vorbesc ceva pe Skype cu tine.

Scuzaţi-mă din nou că postez una după alta, dar mai vreau să fac o paranteză. @Tuckson N0B, ţi-am acordat un + pentru propunere, nu e o idee rea, şi @EuroStar, îmi place "mini-videoul" ăla care l-ai pus, cu " HA, HA, HA! ", face ăla o mimică foarte caraghioasă =)).

Edited by Detective oSpawN

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic