Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@delux23, mai ramai macar pentru a partiipa la ceteva din eventuri sa vezi cum este atmosfera. Daca nu iti place atunci nu te mai tine nimeni. Este pacat. Chiar incep sa se lege prietenii in factiune.

@@EuroStar, Felicitari! De ce nu mi-ai zis mai devreme ca stii fizica? Ca aveam o vorba cu tine. :))

Spune-mi te rog o ora cand intri ca sa dam simularea. :D Merci anticipat.

@@delux23, mai ramai macar pentru a partiipa la ceteva din eventuri sa vezi cum este atmosfera. Daca nu iti place atunci nu te mai tine nimeni. Este pacat. Chiar incep sa se lege prietenii in factiune.

@@EuroStar, Felicitari! De ce nu mi-ai zis mai devreme ca stii fizica? Ca aveam o vorba cu tine. :))

Spune-mi te rog o ora cand intri ca sa dam simularea. :D Merci anticipat.

Diseară e okay? Acum ies pe afară, nu de alta.

Diseară e okay? Acum ies pe afară, nu de alta.

Diseara este bine.

In seara asta, la ora 20:00 voi organiza un alt event.

Va astept la sediul News Reporters intr-un numar cat mai mare. Premiul este de 5.000$.

Daca nu sunt cel putin 16 membri participanti nu mai tinem nimic.

Sa veniti cu jobul mechanic.

Edited by Tuckson CN

@, creşti mare!

Mai verifică o dată regulamentul, te rog. De acum trebuie şi tu să le răspunzi celor ce intră în facţiune la nelămuriri şi vreau să poţi răspunde oricărei întrebări.

Diseara este bine.

Hai in-game. Ploix, boss, dacă poți.

In seara asta, la ora 20:00 voi organiza un alt event.

Va astept la sediul News Reporters intr-un numar cat mai mare. Premiul este de 5.000$.

Daca nu sunt cel putin 16 membri participanti nu mai tinem nimic.

Sa veniti cu jobul mechanic.

Salut, baieti, o sa intru mai rar, am luat 4 la teza la romana si trebuie sa termin cu tezele.

Pe langa ca sunt pedepsit, telefon, calculator, nada. Asadar, o sa imi indeplinesc raportul doar cand pot intra, sa aveti joc placut:).

@@Alcatar, nasol.. succes la teze!

Mai am de răspuns la ultima pagină de aplicaţii. Am acceptat deja o grămadă, urmează ca mâine să fie date şi testele.

Dacă aveţi treabă cu colegii de rank 4+, rezolvaţi azi tot ce aveţi. În următoarele 2 zile vor avea ca prioritate doar teste.

Salut, baieti, o sa intru mai rar, am luat 4 la teza la romana si trebuie sa termin cu tezele.

Pe langa ca sunt pedepsit, telefon, calculator, nada. Asadar, o sa imi indeplinesc raportul doar cand pot intra, sa aveti joc placut:).

Eu am luat 4,1 la mate, ce buni suntem =))

Poze de ieri de la paintball. Cu dispunerea valoroasa a Vanurilor.

+ event fulger de 1k. Castigator maximus. GG! N-ai crezut ca-ti dau transfer, nu? :))

Event rapid: http://imgur.com/a/75brN

Paintball: Fara castigator din pacate. http://imgur.com/a/1C8t1 Au mai aparut si altii pe parcurs. Felicitari pentur prezenta. :D

Mai inainte m-a scos de pe SA:MP, iar acum nici nu imi intra pe server, imi da crash direct. Foarte ciudat, reinstalez iar San Andreasul.

Voi nu ai patit?

@, mersi!

Eu înţeleg foarte bine matematica, dar la română tre' să înveţi mult la opere şi tot felul de alte chestii.

Oricum nu mă ajută Eminescu la ce vreau eu să fac după facultate, aşa că.. mă interesează să nu fie chiar 5, dar nici să mă chinui pentru un 9-10.

O seară faină să aveţi, las PC-ul pentru azi.

Ohh, mă simt aşa de bine ca după un an de inactivitate pe B-Zone să am din nou şansa de a acorda un live ca în vremurile bune, să vorbesc din nou pe [/b], cu un scop precis, să înşiruiesc din nou amărâtelea alea de reguli. That feeling... mă simt ca atunci când am păşit pentru prima oară, sfios şi emoționat în HQ NR. Merci, Xin! :)

Ohh, mă simt aşa de bine ca după un an de inactivitate pe B-Zone să am din nou şansa de a acorda un live ca în vremurile bune, să vorbesc din nou pe [/b], cu un scop precis, să înşiruiesc din nou amărâtelea alea de reguli. That feeling... mă simt ca atunci când am păşit pentru prima oară, sfios şi emoționat în HQ NR. Merci, Xin! :)

GG. Faina atitudine. E frumos sa vezi ca cineva face ceea ce ii place. :D

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic