Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Alcatar, ai de gând să-i baţi la cap? :))

Cine altcineva se mai bagă la traducerea topicurilor actualizate, din Română în Engleză? Cei ce mă ajută sunt scutiţi o lună de raportul de activitate.

Aştept răspuns aici sau printr-un PM. Nu vă puneţi să le faceţi înainte să mă anunţaţi că poate e deja cineva care se ocupă.

@@Alcatar, ai de gând să-i baţi la cap? :))

Cine altcineva se mai bagă la traducerea topicurilor actualizate, din Română în Engleză? Cei ce mă ajută sunt scutiţi o lună de raportul de activitate.

Aştept răspuns aici sau printr-un PM. Nu vă puneţi să le faceţi înainte să mă anunţaţi că poate e deja cineva care se ocupă.

Da normal, data trecuta, am stat o luna pt s.i....la urma or cedat. Noapte buna tuturor! Ne vedem maine!

@@Alcatar, da, mersi!

Legat de propunerea ta, mai adaugă şi ceva de genul: maşinile sunt tot alea de când e facţiunea, playeri sunt mereu mulţi, membri cu experienţă, singura facţiune ce nu are Sultan, până şi TTC au acea maşină specială şi Maverick, toate restul au, Paramedics au Rancher, etc.

p.s: pentru cei ce nu ştiu despre ce e vorba, Alcatar vrea să schimbăm un Van cu un Sultan.

Serios? Am facut propunerea asta lui Cretive.. Aceleasi argumente.. Serios???

Serios? Am facut propunerea asta lui Cretive.. Aceleasi argumente.. Serios???

Si creative ce poate face? Nimic. Eu virbesc cu bobo si kelton.

Si creative ce poate face? Nimic. Eu virbesc cu bobo si kelton.

Speram sa vorbeasca si el mai departe.. Poate avea mai multa influenta decat mine dar.. mna..

Speram sa vorbeasca si el mai departe.. Poate avea mai multa influenta decat mine dar.. mna..

Degeaba, daca nu accepta, sunt in stare sa fac 2 luni pm uri pana ne da... Tot ce zic ca la fel am facut si in s.i.

Iti urez mult succes Alcatar. Si eu mi doresc de mult timp asta.

Apropo.. Ce facei? Eu nu am mai fost azi la scoala.. :))

Iti urez mult succes Alcatar. Si eu mi doresc de mult timp asta.

Apropo.. Ce facei? Eu nu am mai fost azi la scoala.. :))

multumesc. app, daca nu ai fost, ce ai facut???:)))

Am stat cu un coleg la el.. Am icnercat sa vedem un film.. Am vorbit.. Cand e de pierdut vremea nu se gasesc lucruri..

@@Alcatar, am dat salariile, am făcut evidenţe şi am făcut planul pentru şedinţă.

Acum mă pun în pat că mâine mă trezesc devreme, vă salut!

Dacă nu puteţi ajunge la şedinţă, faceţi cerere de învoire! Sancţiunea pentru prezenţă nemotivată este Faction Warn, fără discuţii.

@@Alcatar, am dat salariile, am făcut evidenţe şi am făcut planul pentru şedinţă.

Acum mă pun în pat că mâine mă trezesc devreme, vă salut!

Dacă nu puteţi ajunge la şedinţă, faceţi cerere de învoire! Sancţiunea pentru prezenţă nemotivată este Faction Warn, fără discuţii.

ai facut multe... big like pentru activitate! va pwp, eu merg la scoala...

Tu mergi la școală, alții au terminat deja prima oră..

Eu am terminat orele pe ziua de azi. :3

Se pare că au mai plecat 3 jucători din facţiune, doar după Maximus pot spune că îmi pare rău.

Nu prea înţeleg de ce s-a prostit cu coduri de arme în facţiune paşnică, dar..

Nu uitaţi de şedinţa de duminică!

Citiţi şi reţineţi toate topicurile actualizate până luni, 25.05.2015!

Se pare că au mai plecat 3 jucători din facţiune, doar după Maximus pot spune că îmi pare rău.

Nu prea înţeleg de ce s-a prostit cu coduri de arme în facţiune paşnică, dar..

Nu uitaţi de şedinţa de duminică!

Citiţi şi reţineţi toate topicurile actualizate până luni, 25.05.2015!

Probabil i-a fost spart contul. Nu il cred in stare de asta, la level 30 nu avea nici o sanctiune... Pacat... era un reporter si prieten bun.

@, nu a fost spart că a făcut şi cerere de unban, dar nu i-a fost acceptată.

Ţie trebuie să-ţi dau nişte bani, dar dacă nu te prind online până la 3, trebuie să aştepţi până după 20:30.

Salut! In seara asta as vrea sa organizez un event. La ora 9 vreau ca toti cei care vor sa participe la event sa fie in HQ News Reporters! Sa fie inauntru, cuminti pe scaune, nu afara, nu altundeva.

PREMIUL este de 10.000$. Va astept in numar cat mai mare.

In functie de cati vor fi voi alege tipul evenimentului sau il vom alege impreuna.

Edited by Tuckson CN

Salutare,

http://imgur.com/vo9XdKh,lmA7ove,tYYHYGC,CU8SPqw,kMmlHxq,k9jIEba,lOCr1kW,TD6iBEU,S4FsMwy,FvlRori,nNX7uuZ,2DmXEbK,zro95XH,IiDzpLl,adWiB9P,PigMVlU,jFMuW6h,GMRI6Mf,xHiCG5G,7r7otgZ,kXDUT1R,Eu9U8o8,zhpu1rP,K07N4BD,fBWiZiT,oj7tHDf,SFqHj1A,pT6660C,8uLcwb2,hxVslEz,CMpUoYO,iHn6xqg,fDbwA4A

Aici am incarcat cateva poze cu HQ-ul, Ady.., un alt membru care nu stiu cine e, cu jail-ul, toate aceste lucruri fiind vazute de pe antena cea mare care se afla la noi la HQ.

Salut! Maine voi intra pe SA:MP pe la 15:00, ma gandeam sa mai incerc sa organizez un eveniment in cadrul factiunii, premiul fiind de 10.000$, dar sper sa nu mai incepeti sa va busiti, sa nu ascultati, pentru ca daca veti face lavel, nu voi mai organiza niciodata nimic. Nu va plac banii, de faceti asa?

Aici am pus cateva poze facut de mine ieri cu unii din colegii mei, sper sa va placa, mie imi place cel mai mul cea cu Shukarul.

http://imgur.com/a/G4ZqN

Edited by Andrey05

Salutare, News Reporters! Acum plec si eu de acasa sa imi fac majoratul. Revin pe la ora 23;10 cand o sa corectez si restul ziarelor.

Parsoanele ce nu au scris inca ziarele:

Blurigard - mai ai nevoie de 2 ziare tiparite!

aTkRoby- mai ai nevoie de 1 ziar tiparit!

Va rog sa le tipariti astazi pana cand ajung acasa, aveti timp pana la ora 23;10 !

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic