Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, să ştii că am încredere în tine că poţi deveni un reporter foarte bun, de colecţie chiar. Te simt foarte ataşat de facţiune şi meriţi să ajungi sus.

Just kdding.

:(( E doar un forum si nu imi rist moderatoarele sa ti-o spun =))

, dacă tu ai spus asta serios, ori esti beat de-adevaratealea, ori te-ai imbătat numa cât te-ai gândit la Bergenbier si la "Skol"at :>:> Mulțam de incredere si sper să fim coleji cât mai mult posibil, chiar dacă "Uneori mă faci să mă simt prost când imi dai maxim prin rime/ Şi alteori mă faci să ma simt chiar foarte bine." :>:>

Mâine am ascultare la romană, am plecat la invatat, noapte bună tuturor celor care citesc asta, $@|_|¤@

Ti-am spus ca te iub?

, dacă mă iubeai cu adevărat, te măritai cu mine pe SA:MP, dar las'că tin eu minte :'(. Facem vineri seara sau sambata un event, ceva ? Old nu vrea a sponsoriza.

@, când treci de rank 4 să mă suni bă. Bere la 7 lei... un Bergenbier pentru mine şi "o Skol" pentru Gheorghiu :>

Niciodată, dar absolut niciodată să nu ceri într-un bar 'o Skol cu lămâie' - va suna de parcă ai avea un fetish ciudat.

Salut băieți, EuroStar pe system.

Edited by EuroStar nWo

Wow.. Astazi am fost la plimbare cu fete si baieti. Cu bicicleta si am o sea (sper ca asa se scrie) foarte tare, si nu mai pot de durere. Mai sunt fix 2 saptamani incepand de maine si luam vacanta! De a bea astept mai ales ca atunci ma voi muta in alt sat.

'seara, bai!

Si tot acum va urez si noapte buna =))

Frumos eventul de azi, organizat de catre Tuckson, mai vrem! Poate chiar si pe [/requestevent].

Inca putin si termin prezentarea factiunii, cred ca maine am sa postez filmuletul.

, forma corecta este "sa". :P:*

Wow.. Astazi am fost la plimbare cu fete si baieti. Cu bicicleta si am o sea (sper ca asa se scrie) foarte tare, si nu mai pot de durere. Mai sunt fix 2 saptamani incepand de maine si luam vacanta! De a bea astept mai ales ca atunci ma voi muta in alt sat.

Cu, șa'. Da nu vad unde sau ce e asa wow aco.

, dacă tu ai spus asta serios, ori esti beat de-adevaratealea, ori te-ai imbătat numa cât te-ai gândit la Bergenbier si la "Skol"at :>:> Mulțam de incredere si sper să fim coleji cât mai mult posibil, chiar dacă "Uneori mă faci să mă simt prost când imi dai maxim prin rime/ Şi alteori mă faci să ma simt chiar foarte bine." :>:>

Mâine am ascultare la romană, am plecat la invatat, noapte bună tuturor celor care citesc asta, $@|_|¤@

Citeşte tot postul, ţi-am lăsat un mesaj ascuns.

, asta e partea când ma faci să le compar si observ că nu e nimic schimbat si imi dau seama că iti bati joc de mine, ăă ? :(:)).

:)) ce nab eşti mă, uită-te cu atenţie la ultimul rând din post.

Rekt x2

, Rekt x2 că m-ai făcut să caut cu atentie iar. Pleacă bă, glume din astea faci la C.U.G. la tine p'acolo :)).

Dacă ai lăsat tu vreun mesaj fanthomă, te invit să-l spui :)).

Edited by GodLike Zed

Nu mai aveţi voie cu joburi ilegale, doar cei de rank 5+ ce au aprobarea mea.

Nu vreau să văd / aud / citesc comentarii, dacă vă treziţi cu Faction Warn.

O zi uşoară!

Gata cu furatu ? Iauzi-ti,, de acuma cu mine la trucker =)).

Nu fac eu "trakar nici daca imi dai Blade.

, defapt da, nici lider nu ai cum sa fii =)))). Cand o sa iei tu lider sa ma suni waaaaaa. Iti dau special o bere daca iei, din aia la 7 lei, sa nu zici ca-s marlan =)).

Stella Artoir. Sau cum ii zice. Edited by SeBa nWo

, numa tu, eu am mers lejer intr-o duminica dimineata si numa cand vad o haita de tzigani in fata mea, care vorbeau numa numa de organe genitale, traversez strada si aia se uitau urat la mine, dupa 10 metri, traversez inapoi, aia inca se uitau la mine...

Fara nimic la mine-n dotare, iti dai seama ca ...

, e bine ba, macar sa fug stiu, ca doar nu ma iau singur pe acolo la bataie, 1vs5 :)).

Ai un mod de sunete / efecte / timecyc ? Astea care le pun eu imi strica SA:MPu si imi e greu sa-l reinstalez de 7 ori... as avea o idee, tot ce e acolo sa-l copiez in alt folder si daca nu merge, il inlocuiesc cu originalu` la loc, dar poate ai tu ceva frumos. Ai ai ai ?

, timecyc e ala de se vede mai departe si se vede destul de fainoshag in poze, iar daca-mi pun si ENB serios se vede extraordinar, dar degeaba pentru ca provoaca un lag imens...

N-o sa fiu "modat"ever =(.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic