Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vii cu mine la urmatoarea simulare. Vedem cum te descurci. Si ma ajuti. :D Te mai scoatem din amorteala.

Aș putea să te ajut la simulări. Subliniez partea cu 'aș putea'.

am uitat sa iti dau quote eurostar. Uita-te la ultimul meu mesaj te rog.

Edited by AIM Tuckson

Edit: @, am vrut sa iti spun sa te uiti la anunturile RP, dar te uitasei deja:))

De ce nu se mai dau? Am vazut unii reporteri ca mai dau si d-aia ma gandeam..

Edited by South Zhao

@@South Zhao, nu se mai dau pentru că sunt inutile şi faceţi puncte aiurea.

Subiecte de anunţ RP: promovarea jucătorilor din facţiuni (rank 4+) sau din staff, reclamaţiile celor din staff, concursuri de pe forum (medicul săptămânii, etc.), update-urilor serverului şi alte anunţuri importante.

Faptul că o mafie câştigă un turf nu e un anunţ importat. Eventual dacă reuşeşte să cucerească un oraş, aia da.

Salut dragi colegi! Am luat ban mai inainte pe 30 zile si am vorbit cu adminul pentru ca a gresit, urmeaza sa mi-l scoata si din log cred ca azi seara. Ma bucur foarte mult ca o sa mai fiu printre voi :)

Salut dragi colegi! Am luat ban mai inainte pe 30 zile si am vorbit cu adminul pentru ca a gresit, urmeaza sa mi-l scoata si din log cred ca azi seara. Ma bucur foarte mult ca o sa mai fiu printre voi :)

dar de ce luasei ban?:))

ON: Noroc! Acum am venit si eu din oras. Ma bag la un film si dupa ma culc. Ne auzim maine...

Noapte buna!

Buna ziua News Reporters in cursul zilei de azi, candva pe la 18:00 - 20:00 se va vota noul lider al factiunii as dorii sa fiti on cat mai multi in acel interval.

-

Greetings News Reporters, today sometimes between 18:00 - 20:00 (server time) will be voted the new faction leader, I would appreciate you to be online at that time.

Felicitări, ! Mă bucur pentru tine şi sper să reuşeşti ceea ce-ţi doreşti în continuare!

Voi mai rămâne o perioadă rank 5 şi te voi ajuta cum pot, trebuie doar să-mi spui cu ce. Eu ştiu cam cu ce ai avea nevoie, dar vreau să începi să iei tu deciziile.

Dacă ai nevoie de ceva informaţii, sfaturi sau ai întrebări / nelămuriri, ştii unde mă găseşti.

Intru şi eu în joc imediat, ne auzim!

O sa am nevoie de sfaturi xin si cu siguranta o sa te caut perioada asta. Mai ales pentru ca este una incarcata pentru mine.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic