Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata! Ok nu o sa dramatizez nimic, am facut asta intentionat, asa ma pot lasa de acest joc.

• Tuckson, esti o persoana cum rar mai gasesti, mereu te-am considerat un prieten bun. Iti multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ai acordat. Chiar daca tu, m-ai dat afara cu 3/3 FW, eu iti multumesc. Asa voi reusi sa ma las de acest joc. Te rog ceva, daca vrei sa pui prietenia pe primul loc, fa chestia asta in real life, nu intr-un joc.
  • Sartor, un om de milioane. M-ai scapat de atatea ori de belele si mereu ai fost atent cu toti membrii factiunii. ATENTIE! Sartor chiar tine la voi si va fereste de sanctiuni din umbra, nu ca si Winston (Pachet de tigari, ieftin si de care lumea nu se poate lasa) care va promite ca o sa va scape de FW si de belele, nu e asa. Sartor, tinem legatura! Nu are rost sa iti spun aici tot ce am discutat deja aseara, succes cu Helperul! :*.
  • Xin, ai fost si vei ramane liderul perfect. Pacat ca nu ai reusit sa-l inveti indeajunse lucruri si pe Tuckson. Ai ridicat aceasta factiune la un rang foarte mare pe acest server. Ramai alaturi de Tuckson si ajuta-l, nu vreau sa isi piarda functia datorita neatentiei. O sa ajungi un admin mare pe acest server, pupici :*
  • Popek, ne cunoastem de mai mult timp. Esti o persoana de incredere si sper ca tu sa ramai si sa incerci sa faci ceva pentru factiunea asta si nu sa ajuti si tu la decaderea acesteia.
  • Extazzy, esti cea mai activa persoana din aceasta factiune, zic eu. Ai grija de tine si nu te lasa influentat de Pachetul de tigari (AKA Nicusor -nu e de la Braila, e din Galati-). Ajuta-l pe Tuckson si sa nu faci aceeasi ''greseala'' pe care eu am facut-o (intentionat, sa stiti). Am vrut sa-i dau si eu putina satisfactie unui kent8 (scurt).
  • Eurostar, stii deja ca esti un reporter bun, creativ dar te rog, maresteti activitate si ramai cat mai mult in NR, ai destula experienta si sfaturile mele, nu stiu la ce te-ar putea ajuta. P.S. Da o simulare cu Winston, sa-l inveti si pe el cum se da un live.
  • Lord, AQ, Razvan, Yozo, sunteti niste persoane de incredere, va multumesc ca ati incercat sa ma calmati si sa premeditati aceasta intamplare. Ramaneti in NR, factiunea are nevoie de reporteri activi.
  • Bogdanu, nu prea am avut noi asa mari discutii, dar aseara mi-am dat seama ca esti un baiat cu bun simt si de treaba, pup!
  • GodLike, noroc sefule. Sa mai vorbim noi :* !

Daca am uitat pe cineva, scuzele mele. Aveti grija de voi!

Cu stima si respect,

[X]MaN (fost membru News Reporters)

20.03.2015 - 11.06.2015

Edited by X MaN V I P

@, este alegerea ta, nu ma bag. Nu trebuia sa procedezi asa. Spor!

Edited by AIM Tuckson

@, bafta in real life, n-ar fi trebuit sa se sfarseasca asa:)

Sa speram ca nu se va destrama iar factiunea.

Fiti mai atenti la pachete, sa nu credeti ca nu le verifica nimeni..

@,baaaa, las' ca te tin eu minte :)) De mine nu ai zis nimic, a?:)) Lasam gluma. Ba mihai, noi ne cunoastem de foarte mult timp, din LV S.I. Si acum imi amintesc cand eram r1-r2 pe acolo :)) Vremuri frumoase. Ai fost un coleg si un prieten bun. Nu am sa te uit niciodata si iti urez multa bafta pe viitor in viata reala.

@, Lol, ce-ai facut ma?:)) Vreau si eu sa vad. Da-mi PM :D

@, mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate. Ți-am zis și sunt sigur că vei regreta alegerea făcută și te vei întoarce. Până atunci, să auzim numai de bine!

Buna dimineata NR, ce faceti? MAi are rost sa intru pe samp sau inca nu a intrat nimeni. Ne auzim din joc, astazi nu stiu ce timp am. Bafta la joc, apropo sa bagat treaba cu job-urile?

@@SanDe,

8.5. In jurul orelor 12:00 - 18:00 sunteti obligati sa detineti job-ul mechanic. In restul timpului aveti voie sa detineti orice fel de job, legal sau ilegal, chiar si duminica, deoarece este zi libera. Regula se aplica pentru toti membrii rank 1, 2, 3 si 4. (respectiv in engleza)

Anunturi importante.

Mda, nu am ce sa mai zic, la sedinta tuckson a spus 12:00-16:00 am si ss, dar acuma asta e macar putem avea ilegale. Acum plec de acasa ca am niste treaba ne auzim mai pe seara.

Da Sande dar ai fi preferat sa stai cu mech sau detectiv pana la ora 8. Am negociat cat am putut cu Inferno. Nu a fost de acord cu orarul meu.

Edited by AIM Tuckson

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic