Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

HeLLo la toti, vreau sa spun ca mi-am schimbat numele din RomanReigns in KenShy., defapt, oricum pana maine nu cred ca o sa vada prea multa lume asta si cand o sa intru in game si dau salut pe [/f] toti intreaba...care esti ma? :))

Salutare, reporteri! Ce mai faceti, cum sunteti? Eu intru mai pe seara in joc pentru ca am de repetat ''O noapte furtunoasa'' de Ion Luca Caragiale pentru maine, sceneta, joc un rol destul de important si vreau sa dau randament maine dimineata. Hai noroc, vorbim! :*

Bai, ce tot postati ma aici asa aiurea...? -.-

Nu o luati in nume de rau, dar e aiurea sa tot salutati de 10 ori pe zi si sa ziceti ce ati facut in fiecare ora..

Nu ca m-ar deranja pe mine personal, dar poate altii sunt deranjati de lucrul asta, si veti fi si voi sanctionati, pe forum, dar si in joc, pa.

Edited by fpsMANN ZEW

Multumesc, asemenea si tie, toate cele bune tuturor.

Aveam de gand sa stau pana la rang 4-5, dar nu-mi permite timpul, nu am chef sa-mi petrec viata intr-un joc, acum realizez ca am bagat aiurea peste 500 lei in jocul asta. :| Asta e, viata merge inainte, numai bine! :-H:-H

@, iti urez succes mai departe in tot ceea ce vei face. Cum mi-ai spus si tu mie, ''esti un reporter asa cum imi place mie'' pe live, atunci, asa pot sa zic si eu acum despre tine. Lasa, viata merge inainte, orice ar fi. Nu trebuie sa ne traim viata intr-un joc, ca doar una avem... Deja am dat-o-n filozofie, dar asta e. Hai ca mai vorbim, probabil, in game. Noapte buna sa aveti si voi, reporterilor, si tu, fpsMANN. Salut!

, baftă frate, mult succes pe contul principal și în real life, pe o scară de la 1 la 10, ești un om de nota 20, ne mai auzim pe [/d] dacă e, pe skype, vedem noi. Succes mai departe în tot ceea ce îți propui să realizezi în viață.

Voi, restul, ce mai faceți? Tot cu raportul, tot cu raportul? Un sfârșit de weekend plăcut vă doresc, ne auzim prin joc.

Edited by HG Georgeeee

Nume client -> [AIM]SaRtOR.[CAPITANU] -> Reporter responsabil -> Marcelo.[VIP]

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 14:30 - 14:30

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 23/03/2016 - 31/03/2016

Anuntul: SaRtOR.[CAPITANU] vinde casa cu ID 1, cunoscuta ca si casa lui Big Smoke, detalii pe forum sau in game.

Tipul pachetului: 4

Pretul pachetului: 20.000$

Nume client -> KinG.Marius -> Reporter responsabil -> Detail…

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 14:30 - 14:30

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 23/03/2016 - 31/03/2016

Anuntul: King.Marius vinde Cheetah cu 1.300 km rulati, oferte se fac pe forum!

Tipul pachetului: 3

Pretul pachetului: 15.000$

Nume client -> [Dj]Ficzusinho -> Reporter responsabil -> [P4F]Nicusor06.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 21:40 - 21:40

Anuntul: [DJ]Ficzusinho vinde sau schimba PNS 2 San Fierro, [/findbiz 91], situat langa Jizzy si benzinarie SF.

Nume client -> [uV]Pusha -> Reporter responsabil -> IFIo.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 19:40 - 19:40

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 25/03/2016 - 02/04/2016

Anuntul: Pusha a scos casa cu ID 512 la vanzare. Ofertele se fac atat in game, cat si pe forum.

Nume client -> Chumlee. -> Reporter responsabil -> [P4F]NFcataNF.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 20:50 - 20:50

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 25/03/2016 - 02/04/2016

Anuntul: [DM]Chumlee vinde casa cu ID 118, la pretul de 1.220.000$ negociabil.

Tipul pachetului: 1

Pretul pachetului: 4.500$

Nume client -> Tank-> Reporter responsabil -> [HG]FlaviussHD.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 21:10 - 21:10

Anuntul: Tank ofera rent cu 1$ la casa cu ID 531, are multe locuri de parcare si un interior special.

Nume client -> AndyDJ -> Reporter responsabil -> NistoR.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 16:15 - 16:15

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 26/03/2016 - 03/04/2016

Anuntul: AnDyDJ vinde cel mai apropiat 24/7 de CNN SF, [/findbiz 128], la pretul de 4.000.000$.

Nume client -> Gaby1 -> Reporter responsabil -> DenisXd.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 19:35 - 19:35

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 26/03/2016 - 03/04/2016

Anuntul: [AT]Gaby1 ofera spre vanzare palat in zona TTB, [/findhouse 19]. Ofertele se fac in game, dar si pe forum.

Nume client -> KiKi. -> Reporter responsabil -> DenisXd.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 12:00 - 12:00

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 27/03/2016 - 04/04/2016

Anuntul: Clanul neoficial 18th Street Gang recruteaza membrii activi si seriosi. Aplicatiile se fac pe forum.

Nume client -> My.TR@CK -> Reporter responsabil -> Samsung04.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 15:50 - 15:50

Data pachetului acceptat - Data limita pentru terminarea lui: 27/03/2016 - 04/04/2016

Anuntul: My.TR@CK vinde sau schimba palat ID 27, situat pe VineWood LS, la pretul de 20.000.000$, [/sms 599-6999].

Nume client -> oRoxii -> Reporter responsabil -> Th3_Reaper_.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 20:45 - 20:45

Anuntul: Clanul Ultras Victory recruteaza 2 membri activi si seriosi! Minim nivelul 30 si nu trebuie sa fiti civili.

Nume client -> rLm29 -> Reporter responsabil -> MaGe123.

Ora pachetului acceptat - Ora limita pentru terminarea lui: 23:00 - 23:00

Anuntul: rLm29 vinde sau schimba casa ID 59 situata in spate la Pig Pen LS, la pretul de 5.000.000$.

Acestea sunt pachetele active. Unele dintre pachetele acceptate ieri si astazi au suferit unele modificari, datorita bugului ce tine de numarul maxim de caractere. Asa ca cei care ati primit pachete ieri sau astazi sunteti rugati sa verificari daca au avut loc modificari la anunturile voastre.

Tot cu raportul, tot cu raportul... De aia sunt si eu ofticat, ca nu am destule ore jucate, + nivel... Asta este, poate la vara... :))

Tot cu raportul, tot cu raportul... De aia sunt si eu ofticat, ca nu am destule ore jucate, + nivel... Asta este, poate la vara... :))

Hai noroc reporterilor. Pentru început, weekend plăcut vă doresc.

Cum stați cu rapoartele? Mai trebuie lucrat la ele, așa-i? :))

@Kenan, SamSung04 [nu ți-am găsit contul de forum să-ți dau mention], , , @Marcelo, Click.

Te rog frumos, cred ca este un bug, deoarece l-am fostat pe forum si a fost bun.

Te rog frumos, cred ca este un bug, deoarece l-am fostat pe forum si a fost bun.

Asa se intampla la fiecare restart. Stai linistit, nu e vina ta.

Buna dimineata, reporteri. O zi frumoasa va doresc.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic