Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa si? Eu am rank 4 si daca am 5 post-uri aici, e bn.

E bn, pana si alea cinci au fost făcute din greseala ce sa mai... Edited by Victory ARSenieBOCa69

Dragii mei.

Am adus modificări rapoartelor de activitate săptămânale, așadar vă rog să vă uitați peste topicul dedicat rapoartelor de activitate ca să vedeți ce vă așteaptă începând de săptămâna viitoare. V-am anunțat pe forum cât și în joc, cine nu își duce raportul la capat nu o să fie iertat.

Vreau cât mai multă activitate din partea voastră, suntem News Reporters și noi suntem baza acestui server. Noapte buna, ne vedem mâine prin joc.

Edited by Plutonium VODA

Având în vedere că târgul n-a decurs după planurile noastre, activitatea a fost anulată și n-o să fie nimeni sancționat de această dată.

Cei ce au facut cerere de invoire la aceasta activitate la urmatoarea sunt obligati sa vina? Sau se pot invoi si de la urmatoarea?

@, pot să se învoiască la următoarea, dar nu cred că mai facem târguri. :))

Când văd cât de multă bătaie de cap necesită și cum pot să fie oamenii de pe acest server, îmi piere tot cheful. Noi încercam, dar jucătorii își bat joc.

Oricum nu cred ca vom putea schimba vreodata comportamentul acelor persoane care vor doar sa distruga, imi aduc aminte ca acum 2-3 luni cand aveam eu rang unu sau doi targurile erau mult mai linistite, parca chiar reuseam sa publicam cateva anunturi ca lumea si sa sustina cei de rang 3 sau mai mare interviuri. Si acum am putea sa face un targ frumos dar am avea de nevoie de ajutor din partea adminilor, sa ne faca un fel de protectie sau ceva, nu stiu, oricum, prea multa bataie de cap pentru o rasplata mult prea mica.

N-au ce face adminii. Nu ne pot baga in alt virtual world si nici nu pot sta non-stop cu ochii pe 30 de reporteri sa vada ce se intampla. Mai bine o lasam moarta si ne gandim la alte feluri de activitati.

@, s-ar putea face:

- Deagle 1 v 1

- LMS

- LCS ( cu News Van :)) )

- Poza săptămânii ( ca premiu ar fi bani sau dacă acceptă Plutonium să fie FW-clear la timp sau rang la timp, dar astea se dau ok. Pe o temă aleasă. )

- Poezia săptămânii ( pe o temă şi să aibă versurile logică. Premiu.. vedeţi voi ce oferiţi)

- Concursuri în cadrul facţiunii ( "Regele gramaticii" sau "Degete vitezomane" :)) )

Drepturi de autor oRoxii 2k17

@, mi-ar plăcea să intru cu Roxanne (level 69) în ceva PD, gang sau chiar altă paşnică. Dar cine crezi că se mai stresează cu încă un raport? Pe lângă asta, mai trebuie să ai şi minim 30 de ore jucate pentru a intra în facţiuni.

@, mi-ar plăcea să intru cu Roxanne (level 69) în ceva PD, gang sau chiar altă paşnică. Dar cine crezi că se mai stresează cu încă un raport? Pe lângă asta, mai trebuie să ai şi minim 30 de ore jucate pentru a intra în facţiuni.

Eu ma stresez cu inca un raport, ce-i drept e ca am mult prea mult timp liber.

@, eu am doar contul ăsta pîrlit :)) şi mă stresez cu raportul în fiecare săptămână. Mereu m-am stresat cu raportul şi deja începe să mă enerveze. Mi-a fost foarte bine civil 2-3 săptămâni :D

@@Victory oRoxii, daca bagi demisia, vin peste tine in casa si te bat cu caloriferu' in cap.

#sefdepagina.csf

Credeam ca ideea potrivit careia moldovenii sunt betivi si isi bat nevestele este doar un cliseu, dar vad ca m-am inselat.

Edited by Juve

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic