Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Lucreaza, si inca cum, e un mic geniu al PS-ului. Buna seara, tocmai am ajuns si eu acasa, in seara asta nu voi intra, nu ma simt bine asa ca vom vorbi maine. O seara placuta in continuare!

O seara placuta si tie,UnknownX. :) Sa te faci bine.

@ Smith. Am facut o cerere de signature. Poti sa uiti putin? Nu am primit nici o creatie ... :-L

Smith, lucrezi in Photoshop?

Lucrez...cat de cat

Lucreaza, si inca cum, e un mic geniu al PS-ului. Buna seara, tocmai am ajuns si eu acasa, in seara asta nu voi intra, nu ma simt bine asa ca vom vorbi maine. O seara placuta in continuare!

Multumesc de apreciere frumosule :)) Dar nu e chiar asa, sunt multe lucruri pe care le cunosc, dar nu sunt cunostinte pe care le-am dobandit in totalitate, mai trebuie mult mult mult exercitiu :) Ai grija de tine, sa te faci bine. O seara placuta!

O seara placuta si tie,UnknownX. :) Sa te faci bine.

@ Smith. Am facut o cerere de signature. Poti sa uiti putin? Nu am primit nici o creatie ... :-L

Am sa arunc o privire, desi eu nu suport sectiunea aceea :) Am amintiri negre cu ea.

Daca am idei, o sa incerc ceva :*

Mersi mult Smith ca mi-ai zis distractie placuta si noapte buna , ma culc ca maine am simulare la 10 : 00 la romana!

Succes la simulare!

Back to work :)

Am iesit si eu, noapte buna. Sa nu uitati de sedinta de maine si cei cu rank 1 si 2 sa va pregatiti raportul de activitate ca maine deschid topicu' si sta deschis fix 24 de ore! Deci mare atentie. Ne auzim maine pe la ora 15:00, aveti grija ce faceti.

Am iesit si eu, noapte buna. Sa nu uitati de sedinta de maine si cei cu rank 1 si 2 sa va pregatiti raportul de activitate ca maine deschid topicu' si sta deschis fix 24 de ore! Deci mare atentie. Ne auzim maine pe la ora 15:00, aveti grija ce faceti.

Noapte buna :*

O seara placuta in continuare, am iesit si eu

Unknown te rog sa ma ierti dar nu mi s-au salvat pozele cu anunturile RP...as vrea ..daca pot sa nu fiu inclus saptamana asta sa postez rapot..am intrat miercuri in factiune...si nu vreau nici salariu ca n-am intrat aici pentru salariu...multumesc de intelegere.

P.S: Neata

Unknown te rog sa ma ierti dar nu mi s-au salvat pozele cu anunturile RP...as vrea ..daca pot sa nu fiu inclus saptamana asta sa postez rapot..am intrat miercuri in factiune...si nu vreau nici salariu ca n-am intrat aici pentru salariu...multumesc de intelegere.

P.S: Neata

Membrii care sunt noi sunt scutiti de raport pe prima saptamana. Eu abia m-am trezit, voi intra peste cateva ore si voi raspunde si la aplicatii tot astazi. Ne auzim peste cateva ore.

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic