Jump to content

News Reporters - Discuții / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome giuseppe . Bafta Ciccio. ... Pleaca unii , vin altii

chiar asa...multa bafta va doresc Ciccio si Deeu , sper sa ridicati mafia aleasa cat mai sus !

Noapte buna celor care s-au culcat :)

Am facut un ziar care maine ar trebui sa fie vandut. Daca s-ar putea ca "Paper Boys Team" sa se ocupe de vanzarea ziarului ar fi perfect...

Este vorba de ziarul cu numarul 2 in care sunt informatii despre noul lider Paterno Family, ZaNu. Multumesc.

Noapte buna celor care s-au culcat :)

Am facut un ziar care maine ar trebui sa fie vandut. Daca s-ar putea ca "Paper Boys Team" sa se ocupe de vanzarea ziarului ar fi perfect...

Este vorba de ziarul cu numarul 2 in care sunt informatii despre noul lider Paterno Family, ZaNu. Multumesc.

De acum inainte te vei ocupa de Paper Boys Team, esti noul coordonator al echipei.

Eu am iesit, asta a fost o zi trista, eu unul ca lider ma simt prost cand pierd un membru bun care pe deasupra imi este si prieten adevarat, dar cand pierd doi, lucrurile se complica. Noapte buna, ne auzim maine la 14:00. DA Smith, merg la ore.

De acum inainte te vei ocupa de Paper Boys Team, esti noul coordonator al echipei.

Eu am iesit, asta a fost o zi trista, eu unul ca lider ma simt prost cand pierd un membru bun care pe deasupra imi este si prieten adevarat, dar cand pierd doi, lucrurile se complica. Noapte buna, ne auzim maine la 14:00. DA Smith, merg la ore.

Lasa, pleaca unii, vin altii. Asa e in jocul asta. Oricum, si mie imi pare rau ca s-au dus cei 2 :(

Felicitari Diana pentru postul ocupat, iar tie Alexutz, succes la ore, ne auzim maine dupa aceeasi ora :*

Noapte buna, eu mai termin o misiune la Assassin's Creed Brotherhood si ma culc. O seara placuta in continuare!

• psoN changed the title to Discuții / Discussions
  • E l e g a n t locked this topic
  • .Aku unlocked and locked this topic
  • .Aku unlocked this topic